Bestill nå

Om oss

Classic Norway Hotels presenterer på mange måter et Norge i miniatyr!

Med våre sjarmerende hoteller idyllisk plassert i spektakulære omgivelser og med en solid forankring i hvert enkelt steds historie, kultur og natur, gir dette en unik ramme for store opplevelser. I våre hotellers nærområder finner du blant annet verdenskjente attraksjoner som Geiranger, Trollstigen, Trollveggen, Atlanterhavsveien og Lofoten.
 

Nærheten til gjesten og vertskapsrollen er viktig, og vi bestreber oss alltid på å finne de beste løsninger for våre gjester. Lokalt produserte råvarer har en sentral plass på våre menyer, og vår nærhet til fjord og hav gjør at fisk og skalldyr ofte er kokkens spesialitet og anbefaling. Med dette utgangspunktet har vi de beste forutsetninger for å skape De Magiske Opplevelsene for våre gjester.

Hjertelig velkommen!

 

Historie

Erik Berg - Eier og investor av Classic Norway

Små særegne hoteller i eget område.

Ideén om en hotellkjede bestående av små særegne hoteller i vårt område formet seg i perioden 1999/2000. Etter en del planlegging og strategiarbeid ble selskapet Classic Norway AS formelt etablert i 2003.
 

I begynnelsen hadde Classic Norway kun to hoteller; Hustadvika Gjestegård og Bjorligard Hotell. Etter hvert som tanken om å utvikle og etablere flere hotell som samlet skulle representere mangfoldet i vår spennende region modnet, ble det en naturlig utvikling å kjøpe, bygge og utvikle flere hotell som passet inn i dette konseptet.


I 2004 ble Håholmen Havstuer i Averøy kommune kjøpt. Dette verneverdige fiskeværet med historie helt tilbake til 1700 tallet har også vært eid og drevet av den kjente eventyreren Ragnar Thorseth. Ona Havstuer, Finnøy Havstuer og Molde Fjordstuer ble medlemmer i 2006. I 2007 ble Angvik Gamle Handelssted bygd og restaurert, og i mai 2008 kjøpte vi det sjarmerende og ærverdige Hotell Utsikten i Geiranger. De åpnet dørene for sine gjester allerede i 1891.
Sommeren 2016 åpnet nybygget Valldal Fjordhotell.

I 2013 kjøpte Classic Norway seg inn i to av eiendommene som Det virkelige gode liv (DVGL) hadde i Lofoten, Nyvågar Rorbuhotell og Henningsvær Bryggehotell. Begge hotellene drives i dag av Classic Norway.

Strand Hotel Fevik blir medlemmer av Classic Norway 01. mars 2017.

Classic Norway Hotels består i dag av 14 hotell og rorbuanlegg på Nord-Vestlandet, i Lofoten og Sørlandet.Classic Norway er eid av Berg Invest AS som er lokalisert på Nøisomhed i Molde, Fannestrandsvegen 125, N-6415 MOLDE.

 

Gavekort

 
 

Classic Norway gavekort kan brukes på alle våre hotell og restauranter. Kortet kan kjøpes i alle resepsjoner eller du kan bestille det her på nett, og du får det tilsendt i posten.

Gavekort


Gavekort Classic Norway


Gavekortet og fakturaen sendes til


@


Kontakt oss

Classic Norway Hotels sitt hovedkontor ligger i sentrum av Molde by. Nærmere bestemt i Romsdalskvartalet, Øvre veg 24.

Her samordner og administrerer vi salg, markedsføring, event og drift av alle våre hotell. I tillegg organiseres også drift og booking av vår charterbåt M/S Nordic Lady herifra.

Lokalitetene ligger på et plan i 5. etasje. Økonomi og regnskapsavdelingen ligger på Nøisomhed, hovedsenter for Berg Jacobsen Gruppen i Molde.

Classic Norway Hotels har felles bookingsystem, og fra vårt hovedkontor kan vi raskt gi deg oversikt over ledig kapasitet og andre aktiviteter på alle våre hotell.

Kontoret er betjent alle hverdager mellom 08:00-16:00, og du er alltid hjertelig velkommen til å stikke innom for en hyggelig prat.

 

Classic Norway Hotels
Øvre veg 24, 6415 MOLDE
Tel. +47 71 20 50 00
post@classicnorway.no

Info

Classic Norway Drift AS
Nøisomhed, Fannestrandsvegen 125, 6405 MOLDE
Tel. +47 71 20 22 28
faktura@classicnorway.no

Kontaktperson

Runar Myklebust
Administrerende direktør
Tel. +47 950 53 489
runar@classicnorway.no

Kontaktperson

Terje Hatlen Stokke
Driftsdirektør
Tel. +47 996 90 906
terje.stokke@classicnorway.no

Kontaktperson

Ragnar Palsson
Salgsdirektør Region Nord
Tel. +47 905 96 663
ragnar.palsson@classicnorway.no

 
Kontaktperson

Mette Sæter Trustrup

Salgs - Markedskoordinator
Tel. +47 938 83 777
mette@classicnorway.no

Kontaktperson

Ragnar Heggdal

Eventmaker
Tel. +47 909 29 814
ragnar.heggdal@classicnorway.no

Kontaktperson

Kjell Einar Årsland

Økonomisjef
Tel. +47 71 20 10 65
kjell@classicnorway.no