Bestill nå

Båt

Våre båter kan leies for bla. firmatur, kick-off eller andre typer arrangement.

MS NORDIC LADY 

Denne lekre passasjerbåten passer utmerket til alle typer båtturer. Vi tilbyr alt fra rolige sightseeing, dags- og kveldsturer og raske transportoppdrag i hele Møre og Romsdal.


Kapasitet: 44 pax (anbefaler 35-40 pax)

MS Nordic Lady ettskrogs passasjerbåt av typen Scirocco 50 med marsjfart opptil 32 knop. Båten har romslige salonger med 3 forskjellige sittegrupper og to ute dekk. Båten passer perfekt for dags- kveldsturer for bedrifter som ønsker å dra på tur. Vi kan servere enkle retter og drikke om bord.

SEND FORESPØRSEL-small.png

MS FRIDA

Denne båten er av typen Minor 36 og er en barsk allround båt, moderne innpakket med mange gode løsninger. 


Kapasitet: 12 pax

MS Frida er en romslig passasjerbåt som passer for alle typer båtturer. Båten vil med sine 40 knop bringe deg hurtig fra A- Å samtidig som den er en perfekt tur- og ferie båt. I salongen sitter man høyt og har god sikt. Soltaket har glassvinduer og gir lys selv på uværsdager og kan åpnes på godværsdager. På akterdekket er stor sittegruppe og ved et enkelt grep kan taket forlenges utover akterdekket. 

SEND FORESPØRSEL-small.png

HILDING

Vår fiskebåt «Hilding» ble bygd på Bremsnes båtbyggeri. Trebåtbyggeriet var kjent for svært godt håndverk og solide konstruksjoner. Ragnar Torseth fikk bygd og levert "Hilding" i 1995. Båten ligger normalt på Håholmen Havstuer.


Kapasitet: 12 pax
Tid: 2-4 timer

Vår kaptein tar gruppen gjerne med på havfisketur på Hustadvika og rundt Orskjæra. Vi fikser med snøre og havfiskestang.
Sjansen for å få fisk er stor !
Dersom du ønsker en tur i nydelig kveldssol, jakte på havørn og sel eller bare oppleve havet så er blir vi gjerne med på det

SEND FORESPØRSEL-small.png

ANDRE BÅTTYPER

Ønsker du en fart og spenning eller en rolig naturopplevelse? I samarbeid med andre leverandører kan vi skreddersy et arrangement som passer deg.


- Kajakktur
- RIB turer
- Vikingskip (Kvitserk)
- Andre hurtiggående båter

Ta kontakt:
Classic Norway | 71 20 50 00 | post@classicnorway.no