Bestill nå

Bad og Velvære i Angvik - Spesialtilbud for grupper

Kombinere et deilig opphold i spaavdelinga med en herlig velværemassasje! I spaavdeling vår kan dere benytte ulike vannelement som tyrkisk bad, isdusj og finsk sauna, i tillegg til å boltre dere i vår romslige varmekulp, med plass til opptil 15 stk!

Glassveggene som omgir spaanlegget, gir en følelse av nærhet til naturen med Tingvollfjorden gyngende rundt dere. Ved mørke høstkvelder, tenner vi i peisen, og det kjennes ekstra godt å være inne i varmen.
 

For grupper tilbyr vi nå GRUPPEPAKKER som inkluderer spaentre samt 15 min rygg-/nakkemass på hver av dere, dere er en hel gjeng hvor de aller fleste ønsker et behandlingstilbud, men som regel er programmet for oppholdet relativt tettpakket og timeplanen er hektisk. Ved å sirkulere innad i gruppa med bading og massasje, vil dere få oppleve å gjøre noe felles og velgjørende uten at det går utover tidsrammene.

15 min. høres kanskje lite ut, men nok tid til å gi deg en deilig timeout og kanskje akkurat den alenetida en trenger. Ønsker du å utvide tiden noe, så er ikke det noe problem bare vi har avtalt det på forhånd. Ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy et opplegg for deg og din gruppe.

Ring Badehuset Spa: 71 29 13 03 så lager vi et oppsett for deg og gruppa di!

 

Andre aktiviteter for Angvik Gamle Handelssted: