Bestill nå

Museum

Ta en titt inn i stedets spennende historie

Angvika har i flere århundre vært et sentralt handelssted. I Museet Handelshuset Angvik, som ligger i den gamle "Gustavbua", er det kulturhistorie helt tilbake til hollendertiden på 1500-tallet.
 

Her kan du lese historien fra tiden tilbake til Hollendertiden da Hollandske skip kom inn fjorden, til den moderne tid, hvor familien Angvik er sentral i fortellingen.
Vi anbefaler en guidet tur i det flotte museet, kombinert med en aperitiff, før dere går til bords.

Museet er i utgangspunktet åpent for grupper som skal ha bespisning på hotellet. Omvisning for dagsbesøkende kan arrangeres, men må avtales i forkant.


 

Galleri

Galleriet Tore Bjørn Skjølsvik

Her får du møte historien, livet og verkene til en av de Norges fremste kunstnere. Den faste samlingen omfatter cirka 75 verk.
 

Av disse er 45 skulpturer. Noen skulpturer er i gips, andre er ferdige bronseavstøpinger eller konkurranseutkast. De øvrige 30 verkene er oljemalerier. Arbeidene er fra hele det produktive livet til kunstneren, i en periode på ca. 50 år. Skjølsviksamlinga representerer en unik sammensetning innen klassisk tradisjon i Norge.

VIKTIG INFORMASJON

Gjester som ønsker å kombinere besøket i galleriet med et besøk i restauranten, må reserverer bord på forhånd. Restauranten er åpen til faste tider, og vi har sjelden kapasitet til å ta imot gjester som ikke har meldt sin ankomst på forhånd.

Ta kontakt på telefon 71 29 13 00 eller per mail post@angvik-hotell.no for reservasjon.