Bestill nå

Mat og drikke

God smak og god atmosfære – det beste av det beste

Nordvestlandet er et skattekammer av kortreist mat. Filosofien til Angvik Gamle Handelssted er å bruke mest mulig av det som den lokale naturen byr på. Horsgaard, Derinngarden, Tingvoll ost, Sylte Gård, Hansgården, og Øre vilt er blant våre lokale leverandører. Råvarene foredles av våre flinke kokker og komponeres til spennende menyer.
 

Hovedrestauranten, Bøkkerstua, har 40 sitteplasser, og eget Chambre Separé, Kjøpmannstua, har plass til 12 gjester.

Bordsetet starter presis klokken 19.30. Da presenteres kveldens meny. Spenningen rundt kjøkkensjefens valg akkurat i dag, er, sammen med smaksopplevelsen, en del av hotellets særpreg.

PRISER:
Kjøkkensjefens 5-retters Inspirasjonsmeny, kr 825,- 
Det vil til middagen bli anbefalt en vinpakke som kommer som tillegg til menyprisen.

Andre menyer skreddersys etter avtale


 

Vinkjeller