Bestill nå

Firmatur til Finnøy Havstuer

En felles sommeravslutning sammen med gode kollegaer er et hyggelig sommerminne å ha med seg.

Det er enkelt å komme hit med ferge fra Hollingsholmen som ligger rett utenfor Molde, eller fra Brattvågen hvis en kommer fra sør. En veldig bra løsning som vi vil anbefale, er å komme med båt.
 

TRANSPORT
Vår båt MS Nordic Lady kan ta opp til 44 passsasjerer, og har en marsjfart på 30 knop. Vi har alle rettigheter ombord, så firmafesten kan starte allerede her. Turen ut kan også kombineres med en guidet tur til Ona Havstuer, Ormen Lange eller andre spennende severdigheter i området.

INNHOLD
Her må vi se litt på hva tid dere har tenkt å bruke og hvilke budsjettramme ditt arrangementet har. Noen av våre kunder velger å ta det som en dagstur med lunsj og middag, og retur med båt på kvelden. Andre kombinerer det med en overnatting og felles frokost dagen derpå. Dette er det mange som setter ekstra stor pris på.

Har man tid så foreslår vi ofte en tur i vårt badeland HÅP I HAVET, eller et besøk for å få oppleve den sagnomsuste Finnøy Motoren.

Vi har mange gode ideer, og er gjerne med i planleggingen av ditt arrangement.

KJEKT Å VITE
Vi kan hjelpe til med gode ideer, og å skreddersy et arrangement for deg og din gruppe. Vi har erfaring med hva som fungerer best når det gjelder:

- Transport
- Måltider
- Aktiviteter

Spør oss!

Kontakt oss, eller send en forespørsel her...

Med vennlig hilsen
Lise Sandøy
Hotellsjef Finnøy Havstuer