Bestill nå

Hotellet

Finnøy Havstuer – et gammelt handelssted med vertskapstradisjoner.

Finnøy Havstuer ligger på en landfast holme, i lokalene til det gamle handelsstedet og fiskemottaket på Finnøy. Her byr vi på overnatting, restaurant, moderne møtelokaler, pub og sommerbutikk. Pluss det utrolige badelandet Håp i havet.
 
Hotellet har 46 dobbeltrom og 4 store familierom. Hjertelig velkommen!
 

Hotellrom

Våre hotellrom er store og lyse og med god utsikt. Her er det god plass til å jobbe, mye bagasje, eventuelle ekstrasenger etc.

Rommene på Finnøy Havstuer er inspirert av omgivelsene: God plass, mye lys og flott utsikt. Rommene er en god arbeidsplass når de brukes i jobbsammenheng. Fritidsgjester kan alltid regne med at det er plass til en ekstraseng.
 

Vi har totalt 50 hotellrom

HOLMEN 28 rom
BRYGGA 16 rom, hvorav 4 er familierom
BRENNERIET 6 rom


 

Kurs og møter

Finnøy har gode arbeidsvilkår for kursledere og deltakere.

Vi på Finnøy Havstuer har lang erfaring med tilrettelegging av arrangementer. Ulike ønsker og behov gjør at vi tilpasser for anledningen – ikke minst når det gjelder kurs og møter. Transport, underholdning, forelesere og andre tjenester tilbys gjennom kvalitetssikrede samarbeidspartnere.
 

Møterom med "sjel" er viktig for et godt møte. Kombinasjonen av gammelt og nytt setter en god ramme for møtevirksomhet og inspirerer til gode beslutninger.

GÅSØYA (Møterom 1)
- Kino oppsett: Anbefalt for 60 personer
- Klasserom: 40 personer
- Styrebord anbafalt 16 personer
- U-Bord anbefalt 26 personer

SÆTERØYA (Møterom 2)
- Kino oppsett: Anbefalt for 70 personer
- Klasserom: 55 personer
- Styrebord anbafalt 26 personer
- U-Bord anbefalt 30 personer

BUTIKKEN
- Styrebord anbefalt 19 personer Standard AV møteromsutstyr med trådløst nettverk tilgjengelig. Har du spesielle behov så snakk med oss, vi ordner det meste.

 

Selskap

Finnøy Havstuer gjør store dager enda større.

Vi er gode på jubileer, bryllup, firmatilstelninger og andre feststemte samlinger. Og så er det praktisk at alle kan overnatte ved festlokalet istedenfor å bryte opp og reise hjem. Den fantastiske maten og de store omgivelsene løfter hele arrangementet.
 

Små og store lokaler gir spillerom for små og store selskap. Totalt kan vi bespise 275 mennesker på en gang, fordelt på flere lokaler.

I hovedhuset kan vi dekke til 140 i første etasje og 110 i andre.

I stemningsfylte "Butikken" tilbys bespisning og bar for grupper på inntil 5 personer.


RESTAURANTEN
- 140 gjester

GÅSØYA - (Møterom 1)
- Anbefalt for 50 gjester

SÆTERØYA - (Møterom 2)
- Anbefalt for 60 gjester

BUTIKKEN
- Anbefalt for 25 gjester

 

Om Finnøy

Finnøya er ei øy som ligger i Sandøy Kommune. Øya har fergeforbindelse til andre øyer samt bru til Harøy.

Finnøy ble først brukt til beitemark for buskapen til bøndene på Sandøya. Først i 1868 bosatte de første seg på øya.Senere vokste handelsstedet og fiskeproduksjonen fram. Finnøy lå gunstig til for levering og videretransport av fisk, og ble dermed et knutepunkt ved skipsleia.

I de gamle lokalene til Finnøy Havstuer ble det produsert klippfisk, saltet sild og drevet skipshandel. sildesalting og annen skipshandel.

Finnøya ble kanskje først kjent for "Finnøymotoren", som var den første motoren som ble laget til bruk ombord i fiskebåter. Nils N. Finnøy bygde sin første fiskebåtmotor i 1902 for Andreas H. og Andreas Eivindsen Finnøy. Dette ble den første norskbygde motoren for fiskeflåten. Nils N. Finnøy fikk kongens fortjenestemedalje i sølv på 70-årsdagen sin 28. November 1935. Ved Finnøy Motor produseres det i dag gear og propeller.