Bestill nå

Havfiske på Hustadvika eller langs Atlanterhavsveien

Her kan du virkelig oppleve det store nappet, og kanskje få drømmefisken på land. Det er mye rart som gjemmer seg på de store havdyp på Hustadvika.

Vi kan også ta en fisketur langs Atlanterhavsveien, og prøve fiskelykken i strømmene under Storseisundbrua.
 

Vær og sesong avgjør hvor vi drar og hva vi fisker, men for seriøse fiskere anbefaler vi å sette av minst seks timer. Dette både for å nå fram til de beste plassene, og tid nok til å prøve ulike fiskemetoder. Etter avtale kan vi sette line og teiner. Om våren (mars/april) er det best sjanse på stortorsk (skrei), sommeren er sesong for storsei, høsten lyr, makrell og krabbe og hele året brosme, lange, uer, sei og kysttorsk. Beste fisketid på døgnet er tidlig morgen/formiddag eller ettermiddag/kveld. På lengre turer kan vi ta med mat.


Vi har flere båter å velge i,- alt fra vikingskipet Kvitserk, Bremsnesskøyta Hilding eller havfiskebåten Hårek.


Avhengig av vær og vind kan vi fiske «innaskjærs» langs Atlanterhavsveien eller ute på Hustadvika. Hustadvika er et havstykke utenfor Averøy i Romsdal i Møre og Romsdal, i skipsleia mellom Molde og Kristiansund. Havstykket har vært brukt i som fiskefelt i århundrer, og regnes som et av de mest beryktete langs norskekysten. Farvannet er urent i en strekning på mellom 1,5 og 2 nautiske mil fra land.


Aktiviteten har vær forbehold.