Bestill her
 

Aktiviteter

Vi byr på aktiviteter som får deg til å kjenne at du er i Lofoten

Havrafting i Henningsvær
Henningsvær har ideell beliggenhet for havrafting. Her er det rett ut i åpne havet. Båtene føres av erfarne sertifiserte mennesker med inngående lokalkunnskap. Store opplevelser og høy sikkerhet lar seg kombinere. 


Fiskekonkurranse i Henningsvær
Vi går ut med en typisk lofotskøyte og har en erfaren fiskeskipper til rors. Største fisk, flest fisk, minste fisk, flest arter; alt kan det konkurreres om. Dette er en utrolig populær aktivitet for grupper av alle slag. 


Golf i midnattssol 
Å spille 9 eller 18 hull på Norges mest spektakulære golfbane i midnattssol, det må være alle golfspilleres drøm. Vi organiserer transport til og fra, og sørger for mat og drikke. 


Havfiske fra Henningsvær
Dette handler om å gå etter de store. Vi går ut med en typisk lofotskøyte, og har en erfaren lokalkjent fiskeskipper til rors. Torsk, sei, kveite og steinbit er blant favorittene. Fiskeutstyr ordnes om du ikke har med eget. 


Opplev lofotfisket i Henningsvær
Et virkelig minne for livet. Dette viktige tradisjonsrike fisket har vært livsgrunnlaget for Lofoten i hundrevis av år. Henningsvær er et viktig mottakssted. Folkelivet er utrolig, og selvfølgelig skal du være med ut og jakte på skreien.


Verdens flotteste biltur går innom Henningsvær Bryggehotell
Kjør Lofoten i sakte fart og få med deg et av verdens vakreste områder. Classic Norway har fire hoteller på ruten, alle med særpreg, høy komfort og vennlig vertskap.