Bestill nå

Møteplass i Henningsvær

Kåret av NATIONAL GEOGRAPHIC til et av verdens 10 beste reisemål. Klarere kan det ikke sies, LOFOTEN er helt unik! Kontakt oss, vi hjelper deg med å oppleve det .

Hvorfor skal du legge et firmaarrangement til Lofoten og Henningsvær Bryggehotell?

Fordi Lofoten og Henningsvær Bryggehotell skaper engasjement, kreativitet, relasjoner og lagånd. Naturen og menneskene påvirker til fellesskap i opplevelsene og effektivitet i møterommene.

Mange av kundene våre sier det rett ut: Å leie noen møterom et sted er en kostnad, å mål sette et arrangement og dra til Henningsvær er en investering. Engasjement, kreativitet og en positiv løsningsorientering kommer ikke som bestilt, men som fortjent. Hos oss finner du:

Unik beliggenhet
Serviceinnstilt personale
Kreative forslag
God mat
Spennende og engasjerende aktiviteter
Lang erfaring
"Skreddersøm" for nettopp DITT arrangement

Ta kontakt. Fortell oss om menneskene i gruppen din og målet for arrangementet. Så skal vi foreslå et opplegg som er så profesjonelt og fritt for bekymringer at du tror det koster mer enn tilbudet sier.

Reisen til Lofoten er lettere enn mange tror – og en vakker opplevelse i seg selv. Nærmeste flyplass er Svolvær. Der står bussen som tar dere til Henningsvær på 35 minutter.
Se kart her...

KJEKT Å VITE!
Kontakt oss gjerne nå med tanke på vinteren og vårens aktiviteter, da har vi tid og plass til å skreddersy nettopp DITT arrangement!

Send oss gjerne en forespørsel her... ,

eller send oss en mail eller kontakt oss på telefon: +47 76 07 47 50

Velkommen til LOFOTEN, hjertelig velkommen til oss!