Bestill nå

Mat og drikke

Lofoten er et sanseløst matfat som en hel verden misunner oss.

Restauranten vår heter «Restaurant Bryggekanten». Her jobber lekne kokker som skaper mirakler, og servitører som vet hvor mye lykke det er i god mat og god drikke. Råvarene er lokale og basert på sesongen. Med fersk fisk rett utenfor vinduet og deilig Lofot-lam i fjellene så er det bare fantasien som setter grenser



 

"Førjulseventyr"

«Hver uke frem mot jul er det mulig å finne julestemningen i det som av mange betegnes som Lofotens vakreste fiskevær"

Henningsvær Bryggehotell  (hotellet er åpent hver helg fra første helgen i november og mot jul)


Her kan du nyte førjulsroen fremfor peisen med varm drikke etter en hyggelig førjulshandel i småbutikkene i Henningsvær.  På fredagskveld serverer vi en varmende og smakfull bacalao i vår restaurant.
På lørdagskveld starter vi kl. 19.00 med velkomstdrink i lobbyen og kl. 19.30 serveres en 4-retters julefestmeny, med retter inspirert av lokale råvarer og tradisjonelle julesmaker. 
Etter middag kan dere nyte utelivet i Henningsvær eller slappe av i vår lune lobbybar.


JULEFESTMENY


Sotet gravlaks
Med safranemulsjon, skalldyrbuljong og fennikel cruditè

***

Bakt tørrfisk
Med blomkålkrem, gulrotcônfit, bakt purre, nøttesmør og sprø spekeskinke

***

Braisert Svineribbe

Med kremet kål, løk kokt på Lofotpils, syltet sopp, mandelpotetpurè og kryddersjy

***

Multesorbet
Med hvit sjokolademousse og kanelcrumble



PAKKEPRIS:

Overnatting fredag til søndag inkl. frokost, 
Middag fredag og julefestmeny med velkomstdrink lørdag
1995,- per person i dobbeltrom

For mer informasjon ta kontakt med oss på telefon 76 07 47 50    
Epost: post@henningsvaer.no  

 

SEND FORESPØRSEL-small.png


Velkommen til verdens beste førjulseventyr!