Bestill nå

Mat og drikke

Lofoten er et sanseløst matfat som en hel verden misunner oss.

Åpningstider:
 

Restauranten vår heter «Restaurant Bryggekanten». Her jobber lekne kokker som skaper mirakler, og servitører som vet hvor mye lykke det er i god mat og god drikke. Råvarene er lokale og basert på sesongen. Med fersk fisk rett utenfor vinduet og deilig Lofot-lam i fjellene så er det bare fantasien som setter grenser


Frokost
 

Mandag til fredag:  0700-1000 
Lørdag og søndag: 0800-1100

Lunsj
Mandag til søndag: 1200-1600 

Middag
Mandag til søndag: 1800-2100 

 

Meny

A LA CARTE


FORRETTER


FISKESUPPE Med fisk, skalldyr og rotgrønnsaker
Allergener: fisk, skalldyr, melk, selleri, sulfitt
Kr. 125,-


TORSKETUNGER Serveres med råkostsalat og remulade
Allergener: fisk, hvete, rug, egg
Kr. 135,-


HVAL CARPACCIO Serveres med ruccola, pinjekjerner og manchego
Allergener: melk
Kr. 145,-


SALAT Med asparges, ost fra Aaland Gård, beter og delikatesseløk
Allergener: geitemelk, sulfitt
Kr. 130,-



HOVEDRETTER




 FISKESUPPE Med fisk, skalldyr og rotgrønnsaker
Allergener: fisk, skalldyr, melk, selleri, sulfitt
Kr. 195,-


KVEITE Serveres med ertepuré, asparges, kaperssmør og ovnsbakte poteter  
Allergener: fisk, melk, sulfitt
Kr. 295,-


OVNSBAKT SKREI FRA LOFOTEN Serveres med ertepuré, bacon, brunet smør, dagens grønnsaker og ovnsbakte poteter
Allergener: fisk, melk
Kr. 295,-


YTREFILET AV LOFOTLAM Serveres med selleripuré, rotgrønnsaker, sopp, syltet delikatesseløk, rødvinssaus og ovnsbakte poteter  
Allergener: selleri, melk, sulfitt
Kr. 330,-


ØKOLOGISK KYLLING Fra Solheim Gård i Lofoten. Serveres med rotgrønnsaker, mandelpotetpuré og rødvinssaus
Allergener: selleri, melk, sulfitt
Kr. 285,-



DESSERT



 PANNA COTTA Serveres med coulis og bær
Allergener: melk
Kr. 125,-


SKOGSBÆRPARFAIT Med sjokoladesaus
Allergener: melk, egg
Kr. 135,-


KONFEKTKAKE Serveres Med kokossorbet
Allergener: hvete, egg, melk
Kr. 135,-


732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Sommermeny 2017.pdf


 

Lunsj meny

LUNSJ


FISKESUPPE
Allergener: fisk, skalldyr, melk, selleri, sulfitt
Kr. 195,-


BACALAO 
Allergener: fisk
Kr. 225,-



REKESMØRBRØD

Allergener: skalldyr, hvete, rug, bygg, egg
Kr. 165,- 



SMØRBRØD MED SKINKE OG OST

Allergener: hvete, rug, bygg, melk
Kr. 135,-



DAGENS KAKE

Allergener: spør servitøren
Kr. 49,-



VAFFEL

Allergener: hvete, egg, melk
Kr. 35,-



KAFFE/TE

Kr. 25,-

 

"Førjulseventyr"

«Hver uke frem mot jul er det mulig å finne julestemningen i det som av mange betegnes som Lofotens vakreste fiskevær"

Henningsvær Bryggehotell  (hotellet er åpent hver helg fra første helgen i november og mot jul)


Her kan du nyte førjulsroen fremfor peisen med varm drikke etter en hyggelig førjulshandel i småbutikkene i Henningsvær.  På fredagskveld serverer vi en varmende og smakfull bacalao i vår restaurant.
På lørdagskveld starter vi kl. 19.00 med velkomstdrink i lobbyen og kl. 19.30 serveres en 4-retters julefestmeny, med retter inspirert av lokale råvarer og tradisjonelle julesmaker. 
Etter middag kan dere nyte utelivet i Henningsvær eller slappe av i vår lune lobbybar.


JULEFESTMENY


Sotet gravlaks
Med safranemulsjon, skalldyrbuljong og fennikel cruditè

***

Bakt tørrfisk
Med blomkålkrem, gulrotcônfit, bakt purre, nøttesmør og sprø spekeskinke

***

Braisert Svineribbe

Med kremet kål, løk kokt på Lofotpils, syltet sopp, mandelpotetpurè og kryddersjy

***

Multesorbet
Med hvit sjokolademousse og kanelcrumble



PAKKEPRIS:

Overnatting fredag til søndag inkl. frokost, 
Middag fredag og julefestmeny med velkomstdrink lørdag
1995,- per person i dobbeltrom

For mer informasjon ta kontakt med oss på telefon 76 07 47 50    
Epost: post@henningsvaer.no  

 

SEND FORESPØRSEL-small.png


Velkommen til verdens beste førjulseventyr!