Bestill nå

Hotellet

Molde Fjordstuer

Molde Fjordstuer ligger idyllisk plassert på bryggekanten i Molde sentrum. Her møtes du av et serviceinnstilt vertskap og en avslappet atmosfære. De 60 rommene er lyse og trivelige. De fleste har veranda og utsikt mot Romsdalsfjorden og Moldepanoramaet.
Molde Fjordstuer er et fullservicehotell med møterom, selskapslokaler, restaurant og event-scene. Det helt naturlige samlingsstedet i Molde.
 

Hotellrom

Mange av rommene har utsikt mot fjord og fjell

Molde Fjordstuer har 60 rom fordelt på enkle, doble og en topp-suite. Velg etter ønsker og behov. Samtlige har komfortable senger, bad med dusj, telefon, kabel-tv og mulighet for å lage kaffe og te.
 

I tillegg til enkle og doble rom har vi 5 familierom og en topp suite, for de som ønsker litt ekstra plass.

Vi har også praktiske økonomirom.

Alle våre hotellrom har bad med dusj, telefon, kabel-tv og mulighet for å lage kaffe og te på rommet.


 

Løkta

Flerbrukslokalet Løkta er stedet når du trenger mye plass

Løkta Event scene leies ut til store selskaper, kick-off, produktlanseringer og konferanser. Innredningen kan tilpasses et hvert behov. Men Løkta er også stedet for åpne arrangementer, som konserter, humorshow og temakvelder.
 

Løkta er tilpasset og godt teknisk utstyrt for mange ulike arrangementer. Lokalet har moderne scene med lyd- og lysanlegg. to prosjektorer, og fleksibelt møblement. De fleste typer konserter, get-together og selskap kan arrangeres.


 

Selskap

Vi lager selskapet til slik du aller helst vil ha det

Stort eller lite selskap? Vi har mange fine lokaler og velger et som passer til størrelsen på ditt selskap. Vi har en variert selskapsmeny med mye lokale råvarer av høy kvalitet. Om ønskelig, komponerer vi en meny som er unik for anledningen. Vi har lang erfaring med selskap, og lover personlig service fra første kontakt til gjennomført arrangement.
 

Kurs og møter

Tilrettelagt for effektivitet og trivsel

Kurs- og konferanseavdelinger har åtte møterom pluss event-lokalet Løkta. Alle møterom er lyse og lekre med en maritim atmosfære og trådløst nettverk. Pausearealene er trivelige og gode med sittegrupper, barløsning og utgang til det flotte uteområdet på kaia
 

Arrangementet kan gjerne kombineres med gode matopplevelser og spennende aktiviteter. Vi har en rikholdig meny og kan sette opp forslag i flere kategorier med tanke på tidsforbruk og pris.

MØTEROMS OVERSIKT

Møterom 1 : Ona - Amfi, anbefalt inntil 40 personer

Møterom 2 : Finnøy - Styrerom, anbefalt inntil 15 personer

Møterom 3: Angvik - Anbefalt inntil 32 i klasserom, 40 i kino, 20 U-bord.

Møterom 4: Håholmen - Anbefalt inntil 12 i styrebord / U-bord. Smartboard.

Møterom 5: Hustadvika - Anbefalt inntil 12 i styrebord

Møterom 6: Bjorli -Anbefalt 34 i klasserom, 40 i kino, 20 styrebord /U-bord

Møterom 7: Sleipnerstua - Møterom uten AV-utstyr.

Møterom 8: Studioleililighet - Rom 303 - Anbefalt inntil 12 personer styrebord

Møterom 9: Løkta
- Anbefalt inntil 170 i kino, 30 i klasserom, 20 i U-bord, Events 450-600.


 

Molde

Velkommen til Molde

Molde har ca 30.000 innbyggere og er administrasjonssenter for Møre og Romsdal fylke. Byen ligger lunt og solvendt til ved Romsdalsfjorden, med Moldepanoramaet mot sør. Byen er kjent for de internasjonale festivalene Molde-Jazz og Bjørnson-festivalen. Det er også en meget fotballinteressert by.
 

TripAdvisor