Bestill nå

A la Carte - Sommermeny

Åpningstid Restaurant 18. juni - 20. august:

Mandag - lørdag 16:00-22:00
Søndag 17:00-21.00

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png



FORRETT



FJORDSTUAS FISKESUPPE
Med fisk, skalldyr og grønnsaker

Melkeprodukt, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt

Kr. 135,-


FRITERTE TORSKETUNGER FRA HENNINGSVÆR
Med tomat- og soya og trøffelmajones

Melkeprodukt, fisk, soya, hvete, egg, sulfitt

Kr. 105,-


EINEBÆR RØKT LAKS FRA DRÅGEN SMOKEHOUSE
Vaktelegg fra Aukra, syltet agurk, sprø potetlefse, reddik -og pepperrotskum

Melkeprodukt, fisk, hvete, sulfitt

Kr. 125,-


SJØKREPS NATURELL 
Asparges, sitron og ramsløkmajones

Melkeprodukt, bløtdyr, egg sulfitt

Kr. 159,-


ØLDAMPEDE BLÅSKJELL 
Med stekt chorizo

Melkeprodukter, bløtdyr, havre, bygg, hvete, sulfitt

Kr. 105,-


LETTRØKT HVAL FRA MYKLEBUST
Med havre "crumble", Solbærmarmelade fra Den Glade Ku og luftig yoghurt fra Derrinngarden tilsmakt med anis.

Melkeprodukter, havre

Kr. 135,-





SMÅRETTER



FJORDSTUAS FISKESUPPE
Med fisk, skalldyr og grønnsaker

Melkeprodukt, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt


Kr. 135,-


FRITERTE TORSKETUNGER FRA HENNIGSVÆR
Med tomat- og soya og trøffelmajones

Melkeprodukt, fisk, soya, hvete, egg, sulfitt

Kr. 195,-


ØLDAMPEDE BLÅSKJELL
Med stekt chorizo og bakte nypoteter

Melkeprodukt, bløtdyr, havre, bygg, hvete, sulfitt

Kr. 205,-






HOVEDRETTER


GRATINERT KLIPPFISK FRA SIGURD FOLLAND
Ertepuré, blomkål, bacon og mandelpotetpuré

Melkeprodukt, fisk, soya, hvete, egg, sulfitt

Kr. 335,-


BAKT KVEITE
Syrlig nykål, beter, gulrot, mandelsmør og mandelpotetpuré 

Melkeprodukt, fisk, mandler, soya, hvete, sulfitt


Kr. 345,-


LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE GLASERT MED INGEFÆR OG HONNING
Selleripure, syltede rotgrønnsaker og bakte nypoteter

Melkeprodukt, soya, hvete, selleri, sulfitt

Kr. 285,-


INDREFILET AV STORFE
Stekt sopp, rotgrønnsaker, syltet delikatesseløk, rødvinssaus og bakte nypoteter

Melkeprodukter, selleri, sulfitt

Kr. 335,-






DESSERTER



MELKESJOKOLADE PARFAIT

På marsipanbunn med sitronsmør og mandelkrokan

Melkeprodukt, egg, hvete, mandel


Kr. 115,-


CREME BRULÉE
Melkeprodukt, egg

Kr. 105,-


IS OG SORBET
To kuler av dagens is og sorbet med friske bær og kakesmuler

Melkeprodukt, egg, hvete, nøtter/mandler

Kr 65,-


LOKALE OSTER OG MARMELADER
Verdensmester Kraftkar i kombinasjon med andre oster fra Tingvollost og Derinngarden og hjemmelaget knekkebrød

Melkeprodukt, sesam

Kr. 145,-


KONFEKT FRA LOKALE LEVERANDØRER
Melkeprodukt, nøtter, mandler

Kr. 25,- pr stk



732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg

A la Carte - sommer 2017.pdf

 

Ukes tre retters meny

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png




UKENS TRE RETTERS


I tillegg til vår a la carte meny lager vi en tre retters meny basert på lokale råvarer.

Menyen blir presentert ved bordet av våre servitører og kommer til å bli lagt ut på våre Facebook side.


Kr 495,- pr pers







 

Selskapsmenyer

For grupper over 10 personer bes det om at det velges en samlet meny.

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png

SELSKAPSMENYER



MENY 1

FJORDSTUAS FISKESUPPE

med fersk fisk og skalldyr



YTREFILET AV KALV

sesongens grønnsaker, bakte småpoteter og rødvinssaus



CRÉME BRULEÉ

kr 585,-





MENY 2

LETTRØKT HVAL FRA MYKLEBUST

Syltet løk og pisket Rørosrømme


GRATINERT KLIPPFISK

sesongens grønnsaker, mandelpotetpuré og bacon


SJOKOLADEDÉLICE MED HJEMMELAGET KREMIS


kr 595,-




MENY 3

RØKT LAKS FRA DRÅGEN

Råmarinert grønnsaker og urteemulsjon


YTREFILET AV SVIN MED HONNING OG SENNEP

sesongens grønnsaker, bakte småpoteter og rosmarinsaus


YOGHURT PANNA COTTA MED DAGENS SORBET OG FRISKE BÆR


kr 550,-




MENY 4

KREMET SELLERISUPPE MED CHORIZO OG ROTCHIPS


BAKT KVEITE

sesongens tilbehør, mandelpotetpure og brunet smør med soya.


SJOKOLADEMOUSSE MED DAGENS SORBET

kr 585,-





732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg

Last ned meny her...

 

Lunsjgrupper

Kurs / Konferanse

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png

VARME LUNSJ RETTER


Husets kremede fiskesuppe med dagens fangst og dessert

Fisk, skalldyr, melkeprodukt, selleri


Kr. 265,-




Kremet hvalkjøttgryte med hval fra Myklebust og dessert

Melkeprodukt, selleri


Kr. 265,
-




Pasta med kylling og grønnsaker og dessert

Gluten, selleri


Kr. 265,-




Dagens 2 retters lunsj


Kr. 265,-


 

Pausemat

Kurs / Konferanse

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png

PAUSEMAT


HJEMMELAGET BRØD MED SALAT OG PÅLEGG



Røkt laks og snøfriskkrem

Fisk, melkeprod., gluten

Kr. 69,-


Spekeskinke og brie
Melkeprod., gluten

Kr. 69,-


Ost og skinke
Melkeprod., gluten

Kr. 69,-



WRAPS MED SALAT OG PÅLEGG



Røkt laks og snøfriskkrem

Fisk, melkeprod., gluten

Kr. 59,-


Spekeskinke og brie
Melkeprod., gluten

Kr. 59,-




SØTT


Wienerbrød eller hveteflette
Melkeprod., nøtter, gluten.

Kr. 45,-


Hjemmelaget cookies

Melkeprod., nøtter, gluten

Kr. 45,-


Smoothie
Melkeprod.

Kr. 45,-

FRUKTFAT PÅ MØTEROMMET

Kr. 35,-



SNACKS

Krystalliserte nøtter
Nøtter

Kr. 45,-


Butterdeigsticks
Melkeprod., gluten

Kr. 45,-



732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Last ned pausemeny her...

 

Lokalitetene