Bestill nå

A la Carte - Julemeny 2017

Åpningstid; mandag - lørdag kl. 18.00-22.00

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png



FORRETT



FJORDSTUAS FISKESUPPE
Med fisk, skalldyr og rotgrønnsaker

Melkprodukt, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt

Kr. 135,-



RAKØRRET FRA VALDRES I POTETLEFSE 
Med syltede rødbeter, dill og pepperrotrømme

Melkeprodukt, fisk, hvete, egg, sulfitt

Kr. 145,-



HONNING GLASERT ANDEBRYST
Med syltet kantarell, søtpotet og einebærkrem 

Melkeprodukt, sulfitt

Kr. 149,-



TROLLVEGGEN RØKT ØRRET FRA DRÅGEN SMOKEHOUSE
Med lettrøkt eggekrem, syltet agurk og potetchips
Melkeprodukt, fisk, egg, hvete, sulfitt

Kr. 145,-





HOVEDRETTER


RAKFISK
Rakfisk fra Valdres, servert på tradisjonelt vis. Med rødløk, rømme, rødbeter, lefse fra Nordfjord, flatbrød og mandelpotet

Melkeprodukt, fisk, egg og hvete

Kr. 295,-


GRATINERT KLIPPFISKRYGG FRA SIGURD FOLLAND

Med svineribbe "pulled pork" syltet rødløk, gulrot, hvitløk-og mandelsaus, mandelpotetpuré

Melkeprodukt, fisk,soya, hvete, mandel, sulfitt

Kr. 345,-


PANNESTEKT BREIFLABB

Med blomkålkrem, grønnkål, delikatesseløk, brunet smør med soya- og mandler og mandelpotetpuré

Melkeprodukt, fisk, soya, hvete, mandler, sulfitt

Kr. 335,-


TRADISJONELL LUTEFISK

Servert med grønn ertestuing, bacon og mandelpotet.  Garnityr: sirup, brunost, sennep og lefse fra Nordfjord

Melkeprodukt, sennep, egg og gluten.

Kr. 345,-


HJORTEFILET

Med selleripuré, stekt sopp, selleri, rosenkål, marinert tyttebær, rosmarinsaus og ovnsbakt poteter

Melkeprodukt, selleri og sulfitt

Kr. 355,-


PINNEKJØTT

Dampemorr, kålrabistappe, kokte mandelpoteter
Melkeprodukt og gluten.

Kr. 365,- / 435,-


SVINERIBBE

Medisterkake, surkål, rødkål, mandelpoteter og "julesaus".
Melkeprodukt,hvete, sennep, selleri, sulfitt

Kr. 365,- / 435,-


JULETALLERKEN
Svineribbe, pinnekjøtt, dampemorr, medisterkake,  kålrotstappe, surkål, rødkål og mandelpoteter
Melkeprodukt, gluten, selleri og sulfitt

Kr. 365,- / 435,-







DESSERTER


MULTER
Marinerte multer, sprø krumkake, mandelkrokan og yoghurtis med anis

Melkeprodukt, egg, hvete og mandel

Kr. 135,-


MØRK SJOKOLADEMOUSSE

Med marengstopper, karamellsaus med salt fra Aukra og kanelis

Melkeprodukt, egg, hvete og nøtter

Kr. 135,-


CREME BRULÉE

Melkeprodukt og egg

Kr. 135,-


LOKALE OSTER OG MARMELADER

Verdensmester Kraftkar i kombinasjon med andre lokale oster fra Derinngarden og Tingvollost med hjemmelaget pepperkaker og ølsirup.

Melkeprodukt, hvete, rug, bygg, sesam, mandler

Kr. 145,-


KONFEKT FRA LOKALE PRODUSENTER 

Produsert av lokale råvarer

Melkeprodukt, nøtter og mandler

Kr. 25,- pr stk

732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Last ned meny her...


 

Selskapsmenyer

For grupper over 10 personer bes det om at det velges en samlet meny.

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png

SELSKAPSMENYER



MENY 1

FJORDSTUAS FISKESUPPE

med fersk fisk og skalldyr



YTREFILET AV KALV

sesongens grønnsaker, bakte småpoteter og rødvinssaus



CRÉME BRULEÉ

kr 585,-





MENY 2

LETTRØKT HVAL FRA MYKLEBUST

Syltet løk og pisket Rørosrømme


GRATINERT KLIPPFISK

sesongens grønnsaker, mandelpotetpuré og bacon


SJOKOLADEDÉLICE MED HJEMMELAGET KREMIS


kr 595,-




MENY 3

RØKT LAKS FRA DRÅGEN

Råmarinert grønnsaker og urteemulsjon


YTREFILET AV SVIN MED HONNING OG SENNEP

sesongens grønnsaker, bakte småpoteter og rosmarinsaus


YOGHURT PANNA COTTA MED DAGENS SORBET OG FRISKE BÆR


kr 550,-




MENY 4

KREMET SELLERISUPPE MED CHORIZO OG ROTCHIPS


BAKT KVEITE

sesongens tilbehør, mandelpotetpure og brunet smør med soya.


SJOKOLADEMOUSSE MED DAGENS SORBET

kr 585,-





732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg

Last ned meny her...

 

Lunsjgrupper

Kurs / Konferanse

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png

VARME LUNSJ RETTER


Husets kremede fiskesuppe med dagens fangst og dessert

Fisk, skalldyr, melkeprodukt, selleri


Kr. 265,-




Kremet hvalkjøttgryte med hval fra Myklebust og dessert

Melkeprodukt, selleri


Kr. 265,
-




Pasta med kylling og grønnsaker og dessert

Gluten, selleri


Kr. 265,-




Dagens 2 retters lunsj


Kr. 265,-


 

Pausemat

Kurs / Konferanse

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png

PAUSEMAT


HJEMMELAGET BRØD MED SALAT OG PÅLEGG



Røkt laks og snøfriskkrem

Fisk, melkeprod., gluten

Kr. 69,-


Spekeskinke og brie
Melkeprod., gluten

Kr. 69,-


Ost og skinke
Melkeprod., gluten

Kr. 69,-



WRAPS MED SALAT OG PÅLEGG



Røkt laks og snøfriskkrem

Fisk, melkeprod., gluten

Kr. 59,-


Spekeskinke og brie
Melkeprod., gluten

Kr. 59,-




SØTT


Wienerbrød eller hveteflette
Melkeprod., nøtter, gluten.

Kr. 45,-


Hjemmelaget cookies

Melkeprod., nøtter, gluten

Kr. 45,-


Smoothie
Melkeprod.

Kr. 45,-

FRUKTFAT PÅ MØTEROMMET

Kr. 35,-



SNACKS

Krystalliserte nøtter
Nøtter

Kr. 45,-


Butterdeigsticks
Melkeprod., gluten

Kr. 45,-



732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Last ned pausemeny her...

 

Lokalitetene