Bestill nå

A la Carte - nyåret 2017

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png


FORRETT



FJORDSTUAS FISKESUPPE

Med fisk, skalldyr og rotgrønnsaker

Melk, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt

Kr. 135,-



LUN TORSKERYGG "MAKI"

Med kremet sellerisuppe, sellerichips, råmarinert fennikel og lakserogn.

Melkeprod., fisk, selleri

Kr. 135,-



RØKT HVAL OG HVALPØLSE FRA MYKLEBUST

Med karamellisert løkkrem, syltet sopp, sprø Derinngarden Spesial og marinert tyttebær


Melkeprod., sulfitt

Kr. 145,-






HOVEDRETTER


GRATINERT KLIPPFISK

Med sautert blomkål, bacon, mandelpotetpuré og urtesaus


Melkeprod., hvete, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt

Kr. 325,-


BAKT TORSK

Med kremet kål, syrlige beter, grønnkålchips, mandelpotetpuré og ravioli med chorizo


Melkeprod.,fisk, hvete, egg, sulfitt

Kr. 295,-



INDREFILÉT OG BRESERT HØYRYGG AV STORFE

Jordskokkrem, bakt jordskokk, syltet rødløk, bakte småpoteter og hollandaise med rosmarin og rosé pepper


Melkeprod., egg, sulfitt

Kr. 325,-



FJORDSTUAS FISKESUPPE (STOR)

Fisk, skalldyr og rotgrønnsaker

Melk, fisk, skalldyr, selleri, sulfitt

Kr. 195,-







DESSERTER


HVIT SJOKOLADEPARFAIT

Med sjokoladevårrull og pralincrunch


Melkeprod., hvete, egg, hasselnøtter

Kr. 125,-



CRÉME BRULÉE

Melkeprod., egg

Kr. 115,-



LOKALE OSTER

Med hjemmelaget knekkebrød og marmelader fra lokale produsenter

Melkeprod., hvete

Kr. 145,-


732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg

Last ned meny her...



 

Selskapsmenyer

For grupper over 10 personer bes det om at det velges en samlet meny.

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png



- MENY 1 -

Fjordstuas fiskesuppe

med fersk fisk og skalldyr

Ytrefilet av kalv

Sesongens grønnsaker, bakte småpoteter og rødvinssaus

Creme brulée

Kr 585,-





- MENY 2 -

Lettrøkt hval fra Myklebust

Syltet løk og pisket Rørosrømme

Gratinert klippfisk

Sesongens grønnsaker, mandelpotetpuré og bacon

Sjokoladedélice med hjemmelaget kremis

595,-





- MENY 3 -

Røkt laks fra Drågen

Råmarinerte grønnsaker og urteemulsjon

Ytrefilet av svin med honning og sennep

sesongens grønnsaker, bakte småpoteter og rosmarinsaus

Yoghurt panna cotta med dagens sorbet og friske bær

550,-





- Meny 4 -

Kremet sellerisuppe med chorizo og rotchips


Bakt kveite

sesongens tilbehør, mandelpotetpure og brunet smør med soya


Sjokolademousse med dagens sorbet

585,-


732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Last ned selskapsmeny her...


 

Lunsjgrupper

Kurs / Konferanse

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png


VARMRETTER LUNSJ

Husets kremede fiskesuppe med dagens fangst og dessert

Fisk, skalldyr, melkeprodukt, selleri

Kr. 265,-


Kremet hvalkjøttgryte med hval fra Myklebust og dessert

Melkeprodukt, selleri

Kr. 265,-


Pasta med kylling og grønnsaker og dessert

Gluten, selleri

Kr. 265,-


Dagens 2 retters lunsj

Kr. 265,-

 

Pausemat

Kurs / Konferanse

Restaurant Fjordstua Emblem med tekst sort.png

PAUSEMAT


HJEMMELAGET BRØD MED SALAT OG PÅLEGG


Røkt laks og snøfriskkrem

Fisk, melkeprod., gluten

Kr. 69,-


Spekeskinke og brie
Melkeprod., gluten

Kr. 69,-


Ost og skinke
Melkeprod., gluten

Kr. 69,-



WRAPS MED SALAT OG PÅLEGG


Røkt laks og snøfriskkrem

Fisk, melkeprod., gluten

Kr. 59,-


Spekeskinke og brie
Melkeprod., gluten

Kr. 59,-




SØTT

Wienerbrød eller hveteflette
Melkeprod., nøtter, gluten.

Kr. 45,-


Hjemmelaget cookies

Melkeprod., nøtter, gluten
Kr. 45,-


Smoothie
Melkeprod.
Kr. 45,-

Eget fruktfat i møterom
Kr. 35,-




SNACKS

Krystalliserte nøtter
Nøtter
Kr. 45,-

Butterdeigsticks
Melkeprod., gluten
Kr. 45,-


732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Last ned pausemeny her...

 

Lokalitetene