Bestill nå

Mat og drikke

Gled deg til å smake det beste havet kan frembringe

Her ute ved kysten, midt i et av verdens største matfat, har vi god tilgang til fisk og skalldyr av ypperste kvalitet. Responsen er svært god. Sjømat er populært. Her hos oss får du både tradisjonelle retter, og nye retter med nye smaker. Kokkenes fantasi og lekelyst er godt utviklet.
 

Restaurant og selskapslokaler

Vikingsalen Dette er et flott lokale med peis til litt større grupper. Sitteplasser til 90 personer

2. etasje Har en fantastisk utsikt over storhavet og fjelltoppene. Et eget avlukket område med egen bar. Sitteplasser 110 personer

Skipperstua Dette er en lun og koselig spisesal med sofagruppe, peis og egen bar. Sitteplasser 50 personer

Bryggeloftet Er et lite og koselig lokale med soffagrupper, peis og en nydelig utsikt ut over storhavet. Passer fint for mindre grupper og selskap opptil 20 personer


 

Selskapsmeny

3- RETTERS SELSKAPSMENY


FORRETT



KLIPPFISK CHEVICHE
Serveres med rødbeter og shii-take og friterte kapers.
(F, SL)



RØYKELAKS FRA DRÅGEN SMOKEHOUSE
Serveres med stekt spinat og buerre blanc.
(F, SU, ML)



INNBAKT GEITOST
Marinert med honning og spekeskinke, serveres med aceto balsamico reduksjon.
(GL, SU, E)





HOVEDRETT



STEKT OKSEBOG
Serveres med egen saus, stekt sopp, lime glaserte gulrot og gourmet poteter.
(SL, ML)



STEKT KLIPPFISK
Serveres med søtpotet puré, stekt bacon, stekt polenta og saus tartar.
(F, ML, SU, SL)



SESONGENS FISK MED TILBEHØR
(Spør om allergener)






DESSERT



SJOKOLDETERRIN
Servert med salt karamell og sjokolade grus.
(N, P, ML)




NØTTE CREME BRULEE
Serveres med hvit sjokolade mousse og karamelliserte jordbær.
(N, ML, E)



KR 495,-


GL=Gluten, SK= Skalldyr, E=Egg, F= Fisk, P=Peanøtter, SO=Soya, ML=Melk og Laktose, N=Nøtter, SE= Sennep, SES=Sesamfrø, SU=Sulfitt, L=Lupin, BL=Bløtdyr, SL=Selleri



3- RETTERS OVERRASKELSES MENY
Skulle du ønske at kokken setter opp en meny basert på kokkens kreativitet? Ta kontakt med oss.



 

Tradisjonell fest meny

TRADISJONELL FEST MENY

HOVEDRETTER


SOSAKJØTT
Serveres med ertestuing, ferske grønnsaker, kokte poteter og tyttebær syltetøy.
(GL, ML, SL, SU)


Kr 235,-


OKSESTEIK
Serveres med brun saus, ferske grønnsaker og kokte poteter.
(GL, ML, LU, SU, SL)

Kr 255,-



RØKT SVINEKAM
Serveres med brun saus, surkål, ferske grønnsaker, kokte poteter og tyttebærsyltetøy.
(GL, ML, SU, SL)

Kr 225,-


BACALAO
Serveres med flatbrød og smør.
(GL, SU, SL, ML)

Kr 235,-


Ønskes 2- ganger servering kommer et tillegg på kr 100,- per pers.






DESSERT



HJEMMELAGET KARAMELLPUDDING
(ML, E)


Kr 85,-



VANILJEIS
Serveres med lune bjørnebær
(ML, E, SU)

Kr 95,-



PANACOTTA
(ML, SU)

Kr 125,-


MEDBRAKT KAKER
Serveringsgebyr inkl. kaffe / te kr 60,- pr pers
Lokalleie og oppdekking tilkommer kuvertprisen kr 25,- pr pers





GL= Gluten, SK=Skalldyr, E= Egg, F=Fisk, P=Peanøtter, SO=Soya, ML=Melk og Laktose, N=Nøtter, SE= Sennep, SES= Sesamfrø, SU= Sulfitt, L=Lupin, BL=Bløtdyr, SL= Selleri
 

Bryllup

Vi gjør den store dagen til den aller største dagen

Hustadvika Gjestegård har lange tradisjoner med å holde festdager, enten det er et lite intimt bryllup eller stort bryllup. En mer storslått ramme om den store dagen, finner du ikke.
 

Å legge bryllupsfesten til Hustadvika Gjestegård, sikrer deg:

• God service fra første kontakt til ferdig gjennomført arrangement
• Dine gjester er våre gjester, vi tar oss godt av alle
• Stor fleksibilitet med hensyn til individuelle ønsker og behov
• Kortreist mat med høy kvalitet.

Ekslusivitet:Hustadvika Gjestegård har 17 delikate hotellrom og 13 sjarmerende sjøhus.
Alt kan reserveres for bryllupsgjestene.
Vi har også en egen brudesuite. Her kan brudeparet trekke seg tilbake og fordøye alle inntrykkene.
Hotellets bryllypspakke er et godt utgangspunkt for arrangementet, og sparer deg for mye arbeid.

Bryllupspakken inneholder:
• 3- retters bryllupsmiddag valgt fra vår selskapsmeny.
• Kake og kaffebuffet med gjestenes egne kaker.
• Leie av egne lokaler til hele selskapet, også etter middag.
• Dekking av festbord med hvite duker, lin-servietter, stearinlys og enkle roser i vaser.
• Personlig kontaktperson
• 2 møter for planlegging/tilrettelegging av bryllupet. Å feire sitt livs store dag ute ved havgapet på Hustadvika Gjestegård gir en flott ramme for den store dagen.