Bestill nå
 

Nusfjord Fisk

Opplev Lofothavet, ta del i et aktivt fiskebruk og fisk dine drømmefangster utenfor Nusfjord.

Nusfjord_Fisk-1.jpgNusfjord_Fisk-2.jpgPhoto : Kai Torjussen

Bedriften Nusfjord Fisk ligger i det tidligere fiskeværet Nusfjord. Bedriften er på den ene siden et aktivt fiskemottak som tar i mot og bearbeider fisk for servering i egne restauranter, og hos samarbeidende restauranter i Nord-Norge og i Oslo. I tillegg er Nusfjord Fisk en leverandør av opplevelser basert på infrastrukturen i Nusfjord. Nusfjord Fisk har tilgang til fiskefartøyer, fiske- og teineutstyr, ørretvann mv.


Hovedideen bak Nusfjord Fisk er å tilby et bredt tilbud innen fiskerelaterte opplevelser i og rundt Nusfjord. Deltakere tas med på havet og deltar aktivt i fiske med tradisjonelle redskaper. Men like viktig er aktiviteten i land, der det tilbys kurs i sløying og rensing av fisk, filetering av fisk, behandling av krabbe og skalldyr – og tilberedning. Det legges vekt på å utnytte alle deler av fisken. Eksempelvis vil man ikke bare skjære fileter av torsk og skrei. I tillegg til filetering, får deltakere instruksjon og erfaring i utskjæring av tunge og kinn – og koking av kraft på restene.


I sesongene tilbys også kurs i preparering og henging mv av tørrfisk, boknafisk og klippfisk. Tilbudene gis både til enkeltstående turister, familier etc – og til grupper som ledd i konferanser, seminarer eller andre arrangementer.


Les mer om dette spennende produktet her...

Logo-bunn.png