Bestill nå

Proffe fiskebåter til leie

Om du har en brennende lidenskap til fiske eller bare er ute etter å oppleve hvordan den første fisken i ditt liv biter på kroken kan vi tilby en opplevelse for deg.

Hos oss kan dere velge mellom stødige fiskeskøyter med erfarne kapteiner eller en egen båt med frihet til å dra dit din erfaring sier du bør fiske. Vi tar godt imot selv den uerfarne og kan tilby gode tips, gode fiskeredskaper og ikke minst varme klær og en sikker ferd på havet.
 

M/K Elltor
Fiskeskøyte M/K Elltor, på 63 fot, tar ut fiskere og grupper der en har lokalkjent skipper. En fisker med fiskehjul, håndsnøre eller havfiskestang. Fisket i mars/april, på den tid selve Lofotfisket etter skrei foregår, er særdeles bra. Sjekk ut vår 2-minutters fiskefilm fra Elltor.

M/K Havdur
M/K Havdur er en mindre intim fiskeskøyte hvor en også fisker med lokalkjent skipper. En fisker med fiskehjul, håndsnøre eller havfiskestang.

Aluminiumsbåter
Hurtiggående aluminiumsbåter på 19ft med 50hk, GPS, kartplotter og ekkolodd. Båtene er sertifisert for 8, men passer best for inntil 4 fiskere. Her fisker en med eget eller leid havfiskeutstyr. Båtene er rå fiskemaskiner, "forhåndsprogrammerte" med nøyaktige posisjoner for fiskeplasser og grunner i området. Slik kan fiskere som er nye i området direkte få glede av alle tidligere erfaringer.
Båtene kan reserveres sammen med rorbu, 365 dager i året.

Robåter
Robåter er tilgjengelig for alle overnattende gjester og kan lånes gratis uten motor i sommer perioden. Med robåt kan du fiske med håndsnøre eller stang i fjorden rett utenfor Nusfjord, eller som en behagelig rotur for å oppleve fjorden. Blant de beste fiskeplassene inne i fjorden kan nevnes havområdet rett bak fuglefjellet eller rett utenfor fyret.

Fiskeutstyr
De som bor i rorbuene, får låne redningsvest uten ekstra kostnad. Vi har også som krav at alle som skal ut i båt, må ha med seg en rednignsvest.

Nusfjord AS leier også ut flytedrakter, som fungerer både som regntøy og flyteplagg. Draktene er også til god hjelp for å holde varmen hvis uvær og kulde, setter inn.

Av fiskeutstyr har vi topp moderne havfiskeutstyr (Penn 4/0 med 0,39 Dyneema) til leie, eller enkle håndsnører. Vi har også et utvalg av fiskeutstyr i Landhandleriet for salg.

KJEKT Å VITE!
- Vi holder alt av fiskeutstyr og nødvendig sikkerhetsutstyr
- Har du din egen favorittstang, sluk, pilk eller noe annet lureri, så ta gjerne med det ;-)
- Om ønskelig så kan fangsten også være et supplement til middagen senere på kvelden
- Husk å ta med kamera, her blir det mange spennende øyeblikk å dele med andre...

Skitt fiske!