Bestill her

MIDNIGHTSUN HIKE & RUN LOFOTEN

7.-10. juni

Det skjer noe med kropp og sjel når man beveger seg i det spektakulære landskapet med hav og fjell i Lofoten. Opplevelsen toppes med fantastisk mat og overnatting i koselige sjøhus på kaikanten. Velkommen til en helg som garantert gir utslag i dine energidepot!

LØPE OG VANDRE I LOFOTEN

Langhelgen vi inviterer til er proppet med godsaker, men høydepunktene er våre vandre- og løpeturer i Lofotens fjell. Du kan velge om du ønsker å delta på vandreturene eller løpeturene, utover turene samles gruppa til hyggelige måltider, badstu og yoga. For å toppe det hele har vi invitert Fanny & Erika Borgstrøm. De har det seneste årene seilet opp som stjerner på den svenske trail-himmelen.

Løpeturene:

Turene går for det meste langs sti og berg i et tempo som gir oss muligheten til å nyte utsikten, men også se hvor vi setter føttene. Delvis vil stien være bratt og luftig, men vi gir oss ikke ut på noen farlige strabaser. To av turene tar vi på dagtid, men den som sannsynligvis vil brenne seg fast i minnet er midnattssolturen. For å delta på løpeturene bør du kunne løpe minst 10km i rolig tempo.

Vandring:

Vandreturene vil gå i samme område som løpeturene, men i roligere tempo og til fantastiske utsiktspunkt. Vi har med våre erfarne guider som vet om skatter du kanskje ikke hadde funnet på egen hånd, og vi byt i tillegg på de gode historiene. For å vandre med oss en fordel om du er glad i å være aktiv, men det stilles ikke krav til å være godt trent. Vi tilpasser nivået til gruppa, det har vi god erfaring med.