Bestill nå

Matopplevelse

Vår restaurant «Gammelbua», var en gang i tiden den gamle krambua på Reine.

Bygningen er datert til slutten av 1700 tallet. Man går tilbake i tid i den sjarmerende restauranten, med ildsted. Vi har også en uteservering med fantastisk utsikt over de storslåtte omgivelsene.

Maten tilberedes både på tradisjonelt og internasjonalt vis. Her tilbyr vi mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter etter hva sesongen tilbyr, for å skape en «ekte» matopplevelse fra Lofoten.

 

  Vi kan servere opptil 60 gjester på 3 forskjellige rom, og tilbyr store og små grupper koselige, komfortable og autentiske omgivelser innrammet av storslått natur. På "Loftet" kan vi ta imot større grupper for konferanser, middager, konserter og andre arrangement etter ønske. Åpnet fra midten av januar til slutten av oktober. Grupper på forespørsel. Frokost tilgjengelig fra begynnelsen av juni til slutten av august. Øvrige perioder frokost på forhåndsbestilling.


Food experience
Our restaurant "Gammelbua" was once the old general store in Reine, and dates back about 200 years. You really feel you go back in time, in this charming restaurant, with a fireplace. We also offers outdoor seating, overlooking the magnificent surroundings. 
Our chef will prepare dishes in both traditional and international style. We offer several exiting dishes made og local fresh fish and meat, based on seasonality. This to create a "real" Lofoten food experience. 

We can serve up to about 60 guests in 3 different rooms, giving parties of any size the feeling of cosiness, comfort and authenticity, together with breathtaking views. At the 'Loftet', we can accommodate larger parties for conferences, dinners, concerts and other arrangements as per your request.


Unser Restaurant und unsere Bar ”Gammelbua” (alte Stube), war früher das Lebensmittelgeschäft in Reine. Heute servieren wir hier frischen Fisch, der direkt vor der Haustüre gefangen wurde, zusammen mit anderen Gerichten, die auf lokalen Rohstoffen basieren. Unsere Köche bereiten die Speisen auf traditionelle Weise mit internationalem Einschlag zu.

Wir haben Platz für ca 60 Gäste in drei unterschiedlichen Räumen und bieten grossen und kleinen Gruppen eine komfortable und authentische Umgebung an, eingerahmt von atemberaubender Natur. Im ”løftet” bieten wir grösseren Gruppen Platz für Konferenzen, Abendessen, Konzerte und andere Arrangemente – ganz nach Wunsch.



 

Sommermeny

Våre kokker kan tilby deg en spennende 3-retters meny basert på lokale råvarer i tillegg til en a la carte meny.


A LA CARTE


FORRETT



Hvalcarpaccio
servert med tomatrelish, parmesan og crème fraîche. 
Inneholder: laktose
Kr 165,-


Hjemmelaget fiskesuppe servert med dagens fisk, reker, grønnsaker, brød og smør. 
Inneholder: fisk, laktose, skalldyr, selleri
Kr 125,-


Salat med røkt fisk fra Anita’s sjømat på Sakrisøy, crème fraîche/citron dressing, guacamole og tomatrelish.
Inneholder: fisk, laktose
Kr 145,- 


Sprøstekte torsketunger med syltede gulrøtter ‘’Spaghetti’’, fersk salat og crème fraîche. 
Inneholder: fisk, laktose, gluten
Kr 135,-



HOVEDRETT

Hvalbiff servert med brunostsaus, sesongens grønnsaker, stekte poteter og tyttebærsyltetøy.
Inneholder: laktose, selleri
Kr 290,-


Ytrefilet av okse servert med sesongens grønnsaker, stekte poteter og rød paprikasaus. 
Inneholder: laktose, selleri
Kr 305,-


Torsk servert med blomkålpuré, rødbeter og brunet smør. 
Inneholder: fisk, lactose, gluten
Kr 275,-


Dagen fangst servert med kaperssaus, sesongens grønnsaker og poteter. 
Inneholder: fisk, laktose, selleri, gluten
Kr 270,-


Grillet tørrfisk servert med bacon, grønnsaker,ertepuré og poteter. 
Inneholder: fisk, laktose
Kr 329,-





DESSERT

Hjemmelaget ostekake med bærsaus. 
Inneholder: laktose, egg, gluten
Kr 105,-


Gammelbuas sjokolademousse
Inneholder: laktose, nøtter, egg
Kr 88,-


Crème brûlée med iskrem
Inneholder: laktose, egg
Kr 95,-





732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Gammelbua 2017 sommermeny.pdf
732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpgLunchmenu_2017.pdf








 

Selskapsmeny

Selskapsmenyer er for grupper på minimum 10 personer, og bestilles minimum 10 dager før arrangement.

SELSKAPSMENY



Menyforslag 1


Kremet fiskesuppe
***

Ytrefilet av okse
***

Sjokolademousse

Kr 465,-


Menyforslag 2


Hvalcarpaccio
***

Ovnsbakt sei
***

Eplekake

Kr 465,-


Menyforslag 3


Laksetartar
***

Breiflabb
***

Ostetallerken
***

Sitron panna cotta

Kr 555,- 



732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg 3 og 4 retters selskapsmeny sommer 2017.pdf