Bestill nå

Matopplevelse

Vår restaurant «Gammelbua», var en gang i tiden den gamle krambua på Reine.

Bygningen er datert til slutten av 1700 tallet. Man går tilbake i tid i den sjarmerende restauranten, med ildsted. Vi har også en uteservering med fantastisk utsikt over de storslåtte omgivelsene.

Maten tilberedes både på tradisjonelt og internasjonalt vis. Her tilbyr vi mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter etter hva sesongen tilbyr, for å skape en «ekte» matopplevelse fra Lofoten.

 

  Vi kan servere opptil 60 gjester på 3 forskjellige rom, og tilbyr store og små grupper koselige, komfortable og autentiske omgivelser innrammet av storslått natur. På "Loftet" kan vi ta imot større grupper for konferanser, middager, konserter og andre arrangement etter ønske. Åpnet fra midten av januar til slutten av oktober. Grupper på forespørsel. Frokost tilgjengelig fra begynnelsen av juni til slutten av august. Øvrige perioder frokost på forhåndsbestilling.


Food experience
Our restaurant "Gammelbua" was once the old general store in Reine, and dates back about 200 years. You really feel you go back in time, in this charming restaurant, with a fireplace. We also offers outdoor seating, overlooking the magnificent surroundings. 
Our chef will prepare dishes in both traditional and international style. We offer several exiting dishes made og local fresh fish and meat, based on seasonality. This to create a "real" Lofoten food experience. 

We can serve up to about 60 guests in 3 different rooms, giving parties of any size the feeling of cosiness, comfort and authenticity, together with breathtaking views. At the 'Loftet', we can accommodate larger parties for conferences, dinners, concerts and other arrangements as per your request.


Unser Restaurant und unsere Bar ”Gammelbua” (alte Stube), war früher das Lebensmittelgeschäft in Reine. Heute servieren wir hier frischen Fisch, der direkt vor der Haustüre gefangen wurde, zusammen mit anderen Gerichten, die auf lokalen Rohstoffen basieren. Unsere Köche bereiten die Speisen auf traditionelle Weise mit internationalem Einschlag zu.

Wir haben Platz für ca 60 Gäste in drei unterschiedlichen Räumen und bieten grossen und kleinen Gruppen eine komfortable und authentische Umgebung an, eingerahmt von atemberaubender Natur. Im ”løftet” bieten wir grösseren Gruppen Platz für Konferenzen, Abendessen, Konzerte und andere Arrangemente – ganz nach Wunsch.



 

Høstmeny


A LA CARTE

FORRETT / STARTERS


HJEMMELAGET FISKESUPPE 
Servert med dagens fisk, reker, grønnsaker, brød og smør.


HOMEMADE FISH SOUP
Served with catch of the day, shrimps, vegetables, bread and butter.

Allergies: fish, lactose, shellfish, celery, onion, garlic, gluten bread 

125,-


SPØSTEKTE TOSKETUNGER 
Med syltet gulrot julienne, fersk salat og crème fraîche.


CRISPY COD TONGUES 
With pickled carrot julienne, fresh salad and sour cream. 

Allergies: fish, lactose, gluten, celery, onions, garlic

135,-


REINE RORBUER LAKSETARTAR 
Serveres med tomater, agurk og kapers. 


REINE RORBUER SALMON TARTAR 
With tomatoes, cucumber and capers.

Allergies: fish, onion 

145,-







HOVEDRETTER / MAIN COURSES


INDREFILET AV OKSE
Servert med soppsaus, sesongens grønnsaker og stekte poteter.


STEAK OF BEEF TENDERLOIN
Served with mushroom sauce, vegetables and fried potatoes.

Allergies: lactose, celery, onion, garlic

295,-


LOFOTEN LAMMECARRÉ
Servert med rødvinssaus, sesongens grønnsaker og stekte poteter.


RACK OF LAMB from Lofoten served with red wine sauce, seasonal vegetables and fried potatoes.

Allergies: lactose, celery, onion, garlic 

305,- 


OVNSBAKT SEI
Servert med kaperssaus, sesongens grønnsaker og kokte poteter.


BAKED POLLOCK
Served with a capers sauce, vegetables and potatoes.

Allergies: fish, lactose, celery, onion, garlic

275,-


TOMATISERT KLIPPFISKGRYTE (BACALAO) 
Servert med løk, poteter og oliven.


TOMATO BASED STOCKFISH STEW (BACALAO)
Served with potatoes, onion and olives 

Allergies: fish, lactose, celery, onion, garlic 

275,- 


GRILLET TØRRFISK 
Servert med bacon, grønnsaker, ertepuré og poteter.


GRILLED STOCKFISH 
Served with bacon, vegetables, pea puree and potatoes

Allergies: fish, lactose, celery, onion, garlic

329,- 






DESSERT



HJEMMELAGET EPLEKAKE

Servert med vaniljesaus og iskrem.


HOMEMADE APPLE CAKE
Served with custard and ice cream. 

Allergies: lactose, gluten, egg

85,-


GAMMELBUAS SJOKOLADEFONDANT
Med bærkompott og iskrem.


GAMMELBUA CHOCOLATE FONDANT

With berry compote and ice cream.

Allergies: lactose, traces of nuts, gluten, egg, soya

95,-


OSTETALLERKEN med utvalgte oster.

CHEESE PLATE with selection of cheeses.

Allergies: lactose

105,-

 

 

Selskapsmeny

Selskapsmenyer er for grupper på minimum 10 personer, og bestilles minimum 10 dager før arrangement.

SELSKAPSMENY



Menyforslag 1


Kremet fiskesuppe
***

Ytrefilet av okse
***

Sjokolademousse

Kr 465,-


Menyforslag 2


Hvalcarpaccio
***

Ovnsbakt sei
***

Eplekake

Kr 465,-


Menyforslag 3


Laksetartar
***

Breiflabb
***

Ostetallerken
***

Sitron panna cotta

Kr 555,- 



732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg 3 og 4 retters selskapsmeny sommer 2017.pdf