Bestill nå

Restaurant

Strand Hotel Fevik tilbyr en smakfull á la carte meny tilpasset årstiden.

Vår restaurant er åpen hver dag hele året , foruten i jule- og påskeukene, og alle er hjertelig velkommen!
Mandag tom. lørdag:
Fra 12.00 -21.00: Lunsj og middag

Søndag
Fra 12.00 – 18.00: Lunsj og middag
 


A LA CARTE

FORETTER


Hjemmelaget Fiskesuppe med laks, torsk og blåskjell
Inneholder: Melk, Fisk, Skalldyr,
Liten kr 145,- / Stor kr 245,-


Bløtdyr Æra skinke servert med salt agurk, rugchips, trøffelsoppmajones, melon, syltet rødløk og urter
Inneholder: Egg, Nøtter, Gluten, Sennep
Kr 145,-


Hovedretter


Kveite servert med smørdampet purre, brokkoli variasjon, kremet hvitvinssaus med gressløk og rogn, og amandine poteter med urter
Inneholder: Melk, Fisk, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri
Kr 320,-


Okse indrefilet servert med aspargesbønner stekt med løk og bacon, selleri variasjon, bakt tomat, kremet peppersaus og stekte amandine poteter
Inneholder: Melk, Selleri
Kr 320,-


Desserter

Crème brûlée med sorbet, coulis og bær
Inneholder: Melk, Egg, Nøtter, Peanøtter
Kr 135,-


Sjokolade fondant med krystallisert hvitsjokolade, bær , coulis og kokos iskrem
Inneholder: Melk, Egg, Nøtter, Gluten
Kr 145,-


Ostetallerken med 3 oster fra Tjamslands ysteri med marmelade og knekkebrød
Inneholder: Melk, Egg, Nøtter, Gluten
Kr 135,-



 

Selskap

Våre selskapslokaler:


Blåsalen

Et hyggelig lokale vendt mot sjøen og direkte utgang til hagen. Her dekke det hyggelig med langbord. Passer for mindre selskap opp til 20 personer:


Espinoza

Lokalet ligger i underetasjen vent mot sjøen med direkte utgang til hagen. Kan dekkes med langbord, hestesko eller kafébord. Det er peis i lokalet som gjerne fyres opp for å gi ekstra lun stemning. Passer for selskap opp til 55 gjester.


Axel Lund

Lokalet har store glassvindu mot sjøen og lekkert, lyst interiør. Kan dekkes med langbord, hestesko eller kafébord etter hva man ønsker. Passer for selskap fra 35-60 personer.


Neptun

Storsalen Neptun ligger vendt mot havet, men en vakker buet vinterhagen rundt seg. Salen har en fantastisk utsikt og akustikk, og Sørlandet beste dansegulv. Salen dekkes med langbord, eller mindre gruppebord. Passer for selskap opptil 250 personer.


Vinterhagen

Omslutter Neptun, og har spore glassflater med magisk utsikt rett ut på stranden og havet. Her kan man dekke til 50 personer.


Himmel og hav

En sirkulære bankett sal vendt direkte mot stranden. Store vinduer og nydelig utsikt mot havet, sørger for en perfekt ramme for mange uforglemmelige arrangementer og bryllup. Vi dekker til fest med runde bord eller langbord. Salen har dansegulv, og eget mingleområdet med bar og direkte utgang til terrassen og hagen. Passer for selskap inntil 120 personer.


Lokalene Neptun og Himmel og Hav har oppgradert musikkanlegg som enkelt kobles opp mot egen PC/PA-utstyr. Trådløse mikrofoner er disponibelt. Bruk av dette utstyret medfører ingen ekstra kostnad, men man er selv ansvarlige for musikken. Lyd testing og rigging av utstyr avklares med ansvarlig på hotellet.


SELSKAPSMENYER

Alternativ 1



Skalldyrssuppe
grillet kamskjell, grønn olje og pisket krem med basilikum og brent vanilje.
***

Oksefilet
med trøffel-duxelle og sprengt kalvebryst servert med selleripuré, semitørkede tomater, grillet grønnsaksrull og okse glace.
***

Sjokolademousse på solsikke og gresskarbunn
yoghurt parfait med yoghurt fra Tjamsland Gård, bringebær og havtornsirup.

Kr 565,- pr pers




Alternativ 2



Ceviche av torsk
servert med koriander, granateple, brent agurk, sitronpuré, avocadopuré og tuille.
***

Andebryst
servert med bakt søtpotetpuré, karamellisert løkkompott med appelsin og cointreau, sukkererter, kokt fennikel, fiken, brnt vanilje og Bigaradesaus.
***

Blanc Manger
servert med jordbærmousse, mandelsvampkake og jordbærgelé.

Kr 565,- per pers





Alternativ 3



Spekeskinke
fra brekkereinan laget av svart Dala-gris fra Kvinesdal med eplekuler, eplevinaigrette, eplepuré og eplegelé med calvados fra Agder Brenneri, tuille og erteskudd.
***

Hjort
med rødbetepuré, polkabeter, amarena kirsebær, klirsebærsaus, minigulrot og spinat timball.
***

Hylleblomst Bavaroise
på marsipanbunn, bakt rabarbra, rabarbra sorbet, marengs og ktystalliert hvit sjokolade.

Kr 565,- per pers





Alternativ 4



Rødbetesalat
med honning vinaigrette, valnøtter, ruccola, rugbrødsmuler og Haukeli chèvre espuma.
***

Kveite
med svartpepper crust, grønn olje, beurre blanc med ørretrogn og gressløk, grillet kål og broccoli variasjon.
***

«Sitronterte»
med italiensk marengs, vaniljeis, coulis og bær

Kr 565,- per pers


Til alle hovedretter følger valgfrie: Bakte småpoteter, kokte poteter vendt i olje og urter eller fløtegratinerte poteter.



Ta kontakt med

Sara Portincasa

Driftsleder Restaurant / Weddingplanner.
Telefon: 37 25 00 59
E-post: sara@strandhotelfevik.no

 

Bryllup

Strand Hotel Fevik tilbyr sine gjester trygghet og profesjonell service fra første stund. Å feire sitt livs store dag i våre unike, historiske omgivelser, gir en ramme om festen som er helt spesiell. For at det skal være enkelt å være gjest hos oss, introduserer vi Strand Hotel Fevik´s bryllupspakke.
 


Bryllupspakken inkluderer:

Velkomstseremoni med 1 glass musserende, isvann og fruktfat

Fingermat ved ankomst

Påfyll av velkomst drikke når brudeparet ankommer

3-retters festmiddag fritt valg fra hotellets selskapsmeny

Kake & kaffebuffet med gjestenes egne medbrakte kaker og fruktfat

Leie av selskapslokaler

Oppdekking med hvite tøyduker, hvite tøyservietter og levende lys

Dedikert og personlig kontaktperson

Førsteklasses hovmester og servitører

Brudesuite med havutsikt og servering av frisk Fevik frokost

Suiten er dekorert med blomster og rosebukett




Total pris kr 1195,- pr kuvert


All øvrig drikke faktureres i forhold til forbruk

Tillegg i leie ved alkoholfritt selskap kr. 95,- pr. kuvert

Tillegg for kaffegjester som ikke deltar på middag kr. 175,- pr. kuvert

Minimum antall kuverter i Neptun: 75

Minimum antall kuverter i Himmel & Hav: 65

Minimum antall kuverter i Axel Lund: 40






Bryllupsblogger

Charlotte og Roberts bryllupsfeiring hos Strand Hotel Fevik

Bryllupshotell i særklasse






Sara Portincasa

Driftsleder Restaurant / Weddingplanner.
Telefon: 37 25 00 59
E-post: sara@strandhotelfevik.no