Bestill nå

Restaurant

Strand Hotel Fevik tilbyr en smakfull á la carte meny tilpasset årstiden.

Vår restaurant er åpen hver dag hele året , foruten i jule- og påskeukene, og alle er hjertelig velkommen!
Mandag tom. lørdag:
Fra 12.00 -21.00: Lunsj og middag

Søndag
Fra 12.00 – 18.00: Lunsj og middag
 


A LA CARTE


Forretter


Strand Hotel Fevik fiskesuppe med laks, torsk, reker og blåskjell  #SpisSørlandet
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri 
Kr 155,-
     
          Vin: Von Winning Riesling 2016, Tyskeland (Inneholder sulfitt) Kr 595,- fl


Grønne asparges med spekeskinke, parmasan-chips, pinjekjerner, balsamico dressing og urter fra Hersnes Gartneri i Grimstad 
Inneholder: melk , sennep 
Kr 115,-

          Vin: Domaine de La Perrére Sancerre Blanc 2015, Frankrike (Inneholder Sulfitt) Kr 695,- fl


Kaffegravet laks med cottage cheese, sitron, urtesalat og ramsløk-majones.
Inneholder: melk, egg, hasselnøtter, bygg, fisk
Kr 145,-

         Vin: Von Winning Riesling 2016, Tyskeland (Inneholder sulfitt) Kr 595,- fl


Lettrøkt kyllingbryst fra Holte Gård i Drangedal, servert med blomkålkrem, honning og svart pepper saus
Inneholder: melk, egg, sennep
Kr 115,-

       Vin: Château Gassier Miradou Rosé 2016, Frankrike (Inneholder sulfitt) Kr 525,-fl



Hovedretter


Strand Hotel Fevik fiskesuppe med laks, torsk, reker og blåskjell #SpisSørlandet 
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri 
Kr 195,-

        Vin: Von Winning Riesling 2016, Tyskeland (Inneholder sulfitt) Kr 595,- fl


Bakt laks med urteost, appelsinbraisert fennikel, gulrotpuré, Sauce Nage og urtepoteter 
Inneholder: melk, egg, hvete, fisk, selleri
Kr 285,-

       Vin: Laroche Chablis Saint Martin 2015/2016 Frankrike (Inneholder sulfitt) Kr 725,-fl


Biff av okseytrefilet fra slakter Jens Eide i Lillesand, servert med rødløkskompott, dagens friske grønnsaker kremet peppersaus og røstipotet
Inneholder: melk, egg, selleri
Kr 320,-

       Vin: Château Bonnet Réserve 2011, Frankrike (Inneholder Sulfitt) Kr 645,- fl


Kyllingbryst fra Holte Gård i Drangedal, servert med rødbeter, grillet purre, sitron/salvie saus og bakte småpoteter
Inneholder: melk, selleri
Kr 285,-

        Vin: Ogier Côtes du Rhône Gentilhomme 2016, Frankrike (Inneholder sulfitt) Kr 575,- fl


Andebryst fra Holte Gård i Drangedal, servert med pastinakpuré, nykål minigulrot, grønnsaksgrateng og appelsinsaus
Inneholder: melk, egg, selleri
Kr 295,-

        Vin: Principiano Barbera 2015, Italia (Inneholder sulfitt) Kr 495,- fl


Vegetar lasagne med dagens friske grønnskaker, ost og urter fra Hesnes Gartneri
Inneholder: melk, egg, hvete, selleri
Kr 185,-

        Vin: Masi Bonacosta Valpolicella Classico 2015, Italia (Inneholder sulfitt) Kr 595,- fl



Desserter


Jordbær Cappucino

Inneholder: melk, egg 
Kr 135,-

       Vin: Degiorgis Moscato d´Asti, Italia(Inneholder sulfitt) Kr 95,- gl


Ostekake med hvit og mørk sjokolade med sortbet og coulis 
Inneholder: melk, egg, bygg, hvete
Kr 145,-

       Vin: Cazes Rivesaltes Ambré 2002, Frankrike (Inneholder sulfitt) Kr 115,- gl


Ferske jordbær med vaniljeis 
Inneholder: melk, egg
Kr 135,-

        Vin: Degiorgis Moscato d´Asti, Italia(Inneholder sulfitt) Kr 95,- gl

Sitronpai med italiensk marengs og vanilje-is
Inneholder: melk, egg, hvete
Kr 118,-

      Likør: Limoncello di Capri Kr 99,- /4cl


Ostetallerken med Rosalita og Rødlin fra Tjamsland Ysteri, Selbu blå, servert med syltede valnøtter, kompott og hjemmelaget knekkebrød
Inneholder: melk, valnøtter, hvete, havre
Kr 159,-

        Sherry: Pereira d´Oloveiras Malvazia 1989 Kr 120,- gl


732B47B74CEB41F2A28CC1B83419A596.jpg Sommer a la carte.pdf


 

Selskap

Våre selskapslokaler:


Blåsalen

Et hyggelig lokale vendt mot sjøen og direkte utgang til hagen. Her dekke det hyggelig med langbord. Passer for mindre selskap opp til 20 personer:

Espinoza
Lokalet ligger i underetasjen vent mot sjøen med direkte utgang til hagen. Kan dekkes med langbord, hestesko eller kafébord. Det er peis i lokalet som gjerne fyres opp for å gi ekstra lun stemning. Passer for selskap opp til 55 gjester.

Axel Lund
Lokalet har store glassvindu mot sjøen og lekkert, lyst interiør. Kan dekkes med langbord, hestesko eller kafébord etter hva man ønsker. Passer for selskap fra 35-60 personer.

Neptun
Storsalen Neptun ligger vendt mot havet, men en vakker buet vinterhagen rundt seg. Salen har en fantastisk utsikt og akustikk, og Sørlandet beste dansegulv. Salen dekkes med langbord, eller mindre gruppebord. Passer for selskap opptil 250 personer.

Vinterhagen
Omslutter Neptun, og har spore glassflater med magisk utsikt rett ut på stranden og havet. Her kan man dekke til 50 personer.

Himmel og hav
En sirkulære bankett sal vendt direkte mot stranden. Store vinduer og nydelig utsikt mot havet, sørger for en perfekt ramme for mange uforglemmelige arrangementer og bryllup. Vi dekker til fest med runde bord eller langbord. Salen har dansegulv, og eget mingleområdet med bar og direkte utgang til terrassen og hagen. Passer for selskap inntil 120 personer.

Lokalene Neptun og Himmel og Hav har oppgradert musikkanlegg som enkelt kobles opp mot egen PC/PA-utstyr. Trådløse mikrofoner er disponibelt. Bruk av dette utstyret medfører ingen ekstra kostnad, men man er selv ansvarlige for musikken. Lyd testing og rigging av utstyr avklares med ansvarlig på hotellet.


SELSKAPSMENYER

Alternativ 1



Skalldyrssuppe
grillet kamskjell, grønn olje og pisket krem med basilikum og brent vanilje.
***

Oksefilet
med trøffel-duxelle og sprengt kalvebryst servert med selleripuré, semitørkede tomater, grillet grønnsaksrull og okse glace.
***

Sjokolademousse på solsikke og gresskarbunn
yoghurt parfait med yoghurt fra Tjamsland Gård, bringebær og havtornsirup.





Alternativ 2



Ceviche av torsk
servert med koriander, granateple, brent agurk, sitronpuré, avocadopuré og tuille.
***

Andebryst
servert med bakt søtpotetpuré, karamellisert løkkompott med appelsin og cointreau, sukkererter, kokt fennikel, fiken, brnt vanilje og Bigaradesaus.
***

Blanc Manger
servert med jordbærmousse, mandelsvampkake og jordbærgelé.






Alternativ 3



Spekeskinke
fra brekkereinan laget av svart Dala-gris fra Kvinesdal med eplekuler, eplevinaigrette, eplepuré og eplegelé med calvados fra Agder Brenneri, tuille og erteskudd.
***

Hjort
med rødbetepuré, polkabeter, amarena kirsebær, klirsebærsaus, minigulrot og spinat timball.
***

Hylleblomst Bavaroise
på marsipanbunn, bakt rabarbra, rabarbra sorbet, marengs og ktystalliert hvit sjokolade.






Alternativ 4



Rødbetesalat
med honning vinaigrette, valnøtter, ruccola, rugbrødsmuler og Haukeli chèvre espuma.
***

Kveite
med svartpepper crust, grønn olje, beurre blanc med ørretrogn og gressløk, grillet kål og broccoli variasjon.
***

«Sitronterte»
med italiensk marengs, vaniljeis, coulis og bær


Til alle hovedretter følger valgfrie: Bakte småpoteter, kokte poteter vendt i olje og urter eller fløtegratinerte poteter.



Ta kontakt med

Sara Portincasa

Driftsleder Restaurant / Weddingplanner.
Telefon: 37 25 00 59
E-post: sara@strandhotelfevik.no

 

Bryllup

Strand Hotel Fevik tilbyr sine gjester trygghet og profesjonell service fra første stund. Å feire sitt livs store dag i våre unike, historiske omgivelser, gir en ramme om festen som er helt spesiell. For at det skal være enkelt å være gjest hos oss, introduserer vi Strand Hotel Fevik´s bryllupspakke.
 


Bryllupspakken inkluderer:

Velkomstseremoni med 1 glass musserende, isvann og fruktfat

Fingermat ved ankomst

Påfyll av velkomst drikke når brudeparet ankommer

3-retters festmiddag fritt valg fra hotellets selskapsmeny

Kake & kaffebuffet med gjestenes egne medbrakte kaker og fruktfat

Leie av selskapslokaler

Oppdekking med hvite tøyduker, hvite tøyservietter og levende lys

Dedikert og personlig kontaktperson

Førsteklasses hovmester og servitører

Brudesuite med havutsikt og servering av frisk Fevik frokost

Suiten er dekorert med blomster og rosebukett




Total pris kr 1195,- pr kuvert


All øvrig drikke faktureres i forhold til forbruk

Tillegg i leie ved alkoholfritt selskap kr. 95,- pr. kuvert

Tillegg for kaffegjester som ikke deltar på middag kr. 175,- pr. kuvert

Minimum antall kuverter i Neptun: 75

Minimum antall kuverter i Himmel & Hav: 65

Minimum antall kuverter i Axel Lund: 40






Bryllupsblogger

Charlotte og Roberts bryllupsfeiring hos Strand Hotel Fevik

Bryllupshotell i særklasse






Sara Portincasa

Driftsleder Restaurant / Weddingplanner.
Telefon: 37 25 00 59
E-post: sara@strandhotelfevik.no