Bestill nå

Om oss

Ved utløpet av den lakseførende elva Valldøla finner du Valldal Fjordhotell. Hotellet ligger kun få meter fra fjorden og har en fantastisk utsikt mot fjord og fjell.

Hotellet har 40 flotte rom, alle med flatskjerm, vannkoker, eget bad med dusj og utgang til egen terrasse. Rommene ligger på bakkenivå med enkel tilgang til det sjarmerende Valldal sentrum. Her finner du lokale butikker, serveringssteder, spennende aktivitets-leverandører og et yrende liv på sommertid. Hotellet har en egen sesongåpen restaurant med utsikt mot fjorden.


Valldal ligger ved Nordalsfjorden på turistruten mellom to av Norges mest kjente Nasjonale Turistveger: Geiranger / Trollstigen og Atlanterhavsveien. Hotellet plassering er helt unik midt mellom de to verdenskjente turistattraksjonene Geiranger og Trollstigen. Området inviterer til flotte fjellturer, eller en stille tur på fjorden med båt eller kajakk.


Til Geiranger er det kun 32,8 km., og en biltur på ca.45 minutter. På veien til eller fra Geiranger, får du oppleve fantastisk natur og en flott fergetur på ca. 15.minutter. Du får også oppleve den spektakulære Ørnefjellsveien på veien til eller fra Geiranger.


Til Trollstigen er det ca. 37 km. fra Valldal sentrum, og en kjøretur med bil eller buss tar ca. 30 minutter. Veien følger Valldalen og elva helt opp til Trollstigen platået. Her får du en fantastisk utsikt utover Isterdalen og Åndalsnes. Reiser du videre får du oppleve den luftige veien ned Trollstigen til Åndalsnes. En opplevelse du sent vil glemme.


Velkommen til Valldal og til Valldal Fjordhotell, en opplevelse du sent vil glemme!

 

Hotellet

Åpnet juli 2016

Hotellet ligger ved Nordalsfjorden i Møre og Romsdal, og på turistruten mellom to av våre Nasjonale Turistveger. Geiranger - Trollstigen og Atlanterhavsveien.

Hotellet har en sesongåpen restaurant med utsikt mot fjorden. Her serveres en 3 - retters meny med råvarer hentet fra nærmiljøet der mye også er økologisk. I umiddelbar nærhet til hotellet ligger Muritunet som tilbyr varmtvannsbasseng, trimrom og lunsj- / middagsbuffé.

Alle rom har flatskjerm, vannkoker, eget bad med dusj og utgang til egen terrasse.

Personalet vil deg gjerne informasjon om nærliggende severdigheter, og de er behjelpelig med å planlegge innholdsrike aktiviteter som bl.a yoga, klatrepark, gårdsbesøk eller lignende.

Gode parkeringsforhold for bil.

 

Hotellrom

Hotellet har 40 flotte rom, alle med flatskjerm, eget bad med dusj og utgang til egen terrasse.

Alle rom ligger på bakkenivå med enkel tilgang til det sjarmerende Valldal sentrum.


 

Stedet

Valldal er et dalføre som løper om lag 30 km fra Storfjorden på Sunnmøre og ender på toppen av Trollstigen.

Store deler av dalføret består av en flat og lavtliggende dalbunn med gode muligheter for jordbruk. Dalbunnen stiger jevnt og rolig fra havnivå til om lag 450 moh. ved Langdal (den siste gården 23 km fra fjorden), og videre til 850 moh. ved vannskillet mot Rauma kommune (Alnesreset). Valldal har om lag 1000 innbyggere konsentrert til de 10 km nærmest fjorden.


Sylte ved Storfjorden er sentrum i Valldal og kommunesenter for Norddal kommune, og er nærmeste nabo til to viktige reiselivsdestinasjoner i Norge: Geirangerfjorden og Trollstigen. Sylte ligger midtveis mellom Geiranger og Åndalsnes. Fra Sylte går fylkesveg gjennom tunnel til Fjørå (med sideveg til fjellgårdene Selboskar og Hauge) og videre til Tafjord. Vegen til Tafjord passerer i tunnel under stedet der en fjellhammer raste ut og skapte Tafjord-ulykka, flodbølgen nådde helt til Valldal. Fylkesvei 63 går fra Linge, langs hele dalføret og over Trollstigen til Åndalsnes. Fra fergestedet Linge ved Sylte går riksveg 650 vestover mot Stordal, Sjøholt og Ålesund, om vinteren er dette eneste veg ut av bygda.


KIlde: Wikipedia