Bestill nå
 

Om oss og Valldal

Ved utløpet av den lakseførende elva Valldøla finner du Valldal Fjordhotell. Hotellet ligger kun få meter fra fjorden og har en fantastisk utsikt mot fjord og fjell.

Hotellet har 40 flotte rom, alle med flatskjerm, vannkoker, eget bad med dusj og utgang til egen terrasse. Rommene ligger på bakkenivå med enkel tilgang til det sjarmerende Valldal sentrum. Her finner du lokale butikker, serveringssteder, spennende aktivitets-leverandører og et yrende liv på sommertid. Hotellet har en egen sesongåpen restaurant med utsikt mot fjorden.


Valldal ligger ved Nordalsfjorden på turistruten mellom to av Norges mest kjente Nasjonale Turistveger: Geiranger / Trollstigen og Atlanterhavsveien. Hotellet plassering er helt unik midt mellom de to verdenskjente turistattraksjonene Geiranger og Trollstigen. Området inviterer til flotte fjellturer, eller en stille tur på fjorden med båt eller kajakk.


Til Geiranger er det kun 32,8 km., og en biltur på ca.45 minutter. På veien til eller fra Geiranger, får du oppleve fantastisk natur og en flott fergetur på ca. 15.minutter. Du får også oppleve den spektakulære Ørnefjellsveien på veien til eller fra Geiranger.


Til Trollstigen er det ca. 37 km. fra Valldal sentrum, og en kjøretur med bil eller buss tar ca. 30 minutter. Veien følger Valldalen og elva helt opp til Trollstigen platået. Her får du en fantastisk utsikt utover Isterdalen og Åndalsnes. Reiser du videre får du oppleve den luftige veien ned Trollstigen til Åndalsnes. En opplevelse du sent vil glemme.


Velkommen til Valldal og til Valldal Fjordhotell, en opplevelse du sent vil glemme!