-Vi har dette sommerløftet til deg akkurat nå

Derfor kan du drømme om magiske øyeblikk for sommeren

07.04.2020
Av: Classic Norway Hotels

Nå tar vi et grep for å gi nordmenn som er økonomisk rammet av koronasituasjonen muligheter til en spesiell sommerferie.

Stephen Meiniche- Bache
Stephen Meinich-Bache, Administrerende direktør Classic Norway Hotels

Millioner av nordmenn deler i dag en bekymring for hva som skjer rundt oss. Og hva som skjer fremover. Først og fremst bekymringer for andres og egen helse. Men også for arbeidsplassene, for barn som skulle vært i barnehager og skoler, for hverdager og helg. Det vanlige og trygge ble i løpet av timer og dager plutselig til bekymringer og utfordringer.
-Vi har alle et stort ønske om at alt det usikre og vanskelige snart er over, og er vi er tilbake til det gode, gamle, trygge og fine Norge som vi er så glade i. Vi i Classic Norway Hotels drømmer om det samme og gleder oss til det samme, sammen med deg, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.

Nå tar hotellkjeden, som eier disse 18 unike hotellene i Norge, grep for å gi nordmenn som er økonomisk rammet av koronasituasjonen muligheter til en spesiell sommerferie.


Gjør hverdagen lettere

I disse dager er det mange som frykter at alle sommerens ferieplaner ryker. Fordi jobbsituasjonen deres endret seg over natten. Det sikre ble plutselig usikkert. Permitteringer, dagpenger, konkursfrykt og usikkerhet ble regelen for mange, ikke unntaket.  
- Men vi vet at det er viktig å ha drømmer og håp. Og vårt mål er alltid å innfri dem både for våre nye og tidligere gjester og kunder. Og det skal vi fortsette med, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.
 Den nye koronasituasjonen skal ikke få ødelegge dette, selv om mye er forandret.  


Drømmer blir virkelighet

-Vi i Classic Norway Hotels skal fortsatt være med på å gjøre sommerens drømmer til virkelighet. Spesielt for dem akkurat nå er hardt rammet av koronautbruddet. Vi strekker nå ut en hånd til alle dem som ser at de ikke vil få anledning til en ordinær ferie i sommer, fortsetter Stephen Meinich-Bache.
-Derfor ønsker vi allerede nå å gi våre bidrag til å gjøre situasjonen litt lettere for de som er hardt rammet økonomisk under koronasituasjonen. Vi vil gjerne bidra for mange av de permitterte, eller de mange som har mistet, eller står i fare for å miste, jobbene sine.
De skal fortsatt få glede seg til sommeren og feriedager sammen med dem de er glade i. Fordi, kanskje har det aldri vært viktigere å ha noe å glede seg til enn akkurat nå, sier Stephen Meinich-Bache.


Lav pris - høy kvalitet

-Vi skjønner at for mange vil det være vanskelig å se for seg en ferie til et vanlig kostnadsnivå i år. Og det er derfor vi gir en sjanse til en unik ferie i Norge til en historisk fordelaktig pris. Vi har satt prisen så lavt at det knapt dekker et minimum av de reelle kostnadene våre. Men det skal være et bidrag fra oss til at mange som er permitterte eller arbeidsledige fortsatt skal få en ferieopplevelse å glede seg til.

– Vi inviterer akkurat deg og dine til å oppleve magiske øyeblikk ved et av våre 16 vakre hotell i Norge i juli måned, forsetter Meinich-Bache.

- Hotellene våre er ikke stengt, men det er noen restriksjoner og naturlige begrensninger i den daglige driften akkurat nå. Og vi forholder oss hele tiden til myndighetenes anbefalinger.
Både vi og mange andre har håp om at situasjonen skal endre seg til det bedre og at vi derfor kan ta imot disse spesielt inviterte gjestene i perioden fra 1.-31. juli i år.
Vi har hoteller i nærområdene til store deler av Norges befolkning, og det blir dermed anledning til å reise på ferie i sin egen landsdel. For mange vil bilen være et aktuelt transportmiddel denne ferien, og derfor blir alle våre hoteller med i kampanjen «Sommerløftet», sier en optimistisk Stephen Meinich-Bache.

1920x1152 - fasade inkl bading.jpg
Foto: Strand Hotel Fevik

Slik er kampanjen

-Vi setter av tre til fem rom per hotell per natt i hele juli, som skal kunne bestilles til en historisk kampanjepris. Prisen for to personer i dobbeltrom i to netter, inkludert to frokoster og én treretters middag er kr 990. For familie med inntil to barn under 16 år har vi familierom der samlet pris er kr 1290 for «Sommerløftet-pakken».
Vi i Classic Norway Hotels er opptatt av å gi folk sjansen til å oppdage vakre Norge. Jeg synes vi har verdens fineste land. Og det mange som ikke har fått anledning se alt det flotte som Norge har å by på. Men nå får de en unik sjanse til å oppleve magiske øyeblikk på ett av våre hoteller rundt om i Norge. Vi håper det kan gjøre livet lysere og gladere for mange.

-Hva med dem som er usikker på om de kan ta sjansen på å bestille nå, på grunn av usikre tider?
-Vi trenger alle gode drømmer, vi trenger ikke bekymringer. Og derfor er det selvsagt mulig å avbestille når som helst – og å få full tilbakebetaling. Vårt løfte er å gi maksimal fleksibilitet og minimal risiko, avslutter Stephen Meinich-Bache.

1920x1152 Christer hage barn.jpg
Foto: Gloppen Hotell


Les mer om kampanjen og hvordan du bestiller her.