Angvik Gamle Handelssted - kåret til et av Norge beste hotell

Kåring baserer seg på gjesteopplevelser

07.09.2020
Av: Classic Norway Hotels

Nettavisens lesere har endelig kåret de 25 beste hotellene i Norge. Angvik Gamle Handelssted fikk en flott 4. plass.

Nettavisen kårer hvert år de beste hotellene i Norge. Det skjer på bakgrunn av gjeste og publikums stemmer, samt egne vurderinger. Kåringen baserer seg på et totalinntrykk av gjesteopplevelser innenfor mat, service, atmosfære og opplevelser for øvrig.

48 hoteller i Norge var nominert til denne kåringen, og 25 av disse Norges beste hoteller går videre til en sluttrangering.


I Møre og Romsdal var disse hotellene blant de 25 beste:

Classic Norway hotellet Angvik Gamle Handelssted 
Storfjord Hotel
Hotel Union Øye
Hotel Union Geiranger bad & Spa


Denne sommeren har langt flere nordmenn blitt kjent med oss, og Angvik Gamle Handelssted gikk rett inn på 4. plass, og kom høyest på listen blant hotellene i Møre og Romsdal. Til å være et lite og forholdsvis ukjent hotell er vi svært stolte og glade for det, sier Hotelldirektør Jon Arild Birkeland. 

1., 2., og 3. plass gikk til hotellene Hotell UllensvangBritannia Hotel og Grand Hotel Flekkefjord.

160806_Christine_Matt (31) 1920x1152.jpg
Hotelldirektør - Jon Arild Birkeland

Hotellsatsningen i Angvik har lagt stor vekt på å være urokkelig i vår kvalitetsprofil, og vi ser at våre gjester verdsetter dette. Tilbakemeldinger er svært positive innenfor atmosfære, mat, service, vennlighet og vårt unike tilbud innenfor kultur, museum, kunst og SPA. Kåringen oppfattes som en god attest til eiernes målrettede satsing, og en utvikling som også bl.a. er støttet av Innovasjon Norge. Men først og fremst er det de mange dyktige medarbeidere sin felles innsats som ligger bak resultatet. 

OM-sjokkselgere-1920x1152-Sony _56-2_-__Classic Norway-Christer Olsen.jpg
Vi er urokkelig i vår kvalitets profil

Etter en utfordrende periode med nedstengning av hotellet før sommeren, opplever Angvik Gamle Handelssted nå et stort antall besøkende nordmenn. Både reisende på tur for et godt hotellopphold, men ikke minst bedrifter som ønsker samlinger på et mindre hotell uten for store grupperinger. Vårt hotell oppfattes som en trygg plass å møtes på for bedrifter og private samlinger. 

Les hele artikkelen på Nettavisen

https://www.nettavisen.no/livsstil/reisetips/dette-er-norges-beste-hotell-2020/3424012922.html

Følg vår blogg her...