Angvik Gamle Handelssted er «Årets hotell»

Derfor bør du oppleve dette hotellet i år

09.03.2021
Av: Classic Norway Hotels

Knallstart på året for flaggskiphotellet

Angvik Gamle Handelssted er kåret til Årets Hotell 2020 under årets «Classic Norway Hotels Awards» 

Skjermbilde 2020-07-18 kl. 18.22.06.png

Hotellet, som ligger i Gjemnes kommune mellom Molde og Kristiansund, har det siste året utviklet seg til å bli det beste hotellet i Classic Norway Hotels-kjeden.  
«Hotellets team berømmes for å ha jobbet godt sammen og for å levere en jevn høy kvalitet på mat, service og gjesteopplevelse. Gjestetilbakemeldingene er de beste i kjeden og gir hotellet en topplassering også nasjonalt. De ansatte gjør en formidabel innsats for å opprettholde den gode posisjonen.», sier juryen og fortsetter:
«Hotellets ledelse har tross store utfordringene gjennom Covid-19-året lagt og gjennomført en god plan for oppjustering av inntekter, samt vært proaktiv ved kostnadskutt. En stadig forbedring av nøkkeltall har ført til at hotellet har et historisk bra driftsresultat i 2020».

IMG_8452.jpeg

Beste hotellet i Norge

Og bare noen dager etter «Classic Norway Hotels Award» ble det klart at årets beste hotell hos Hotels.comhos Hotels.com

- Vi er stolte og ydmyke, sier hotellsjef Jon Arild Birkeland.

Rangeringen er hentet fra Hotels.com, og er norske og internasjonale gjesters rangering. Angvik Gamle Handelssted troner øverst på listen med 9,8 av 10 mulige poeng. Listen tar for seg de 22 hotellene i Norge som har 9,4 poeng eller høyere.

Hotellsjef Jon Arild Birkeland uttaler at det betyr mye for hotellet og medarbeidere. Vi har ligget på 9,8 poeng over lang tid. Kjekt at det viser seg å være best i Norge. Medarbeidere gjør en flott innsats hver dag og vår interne målsetning om å være Norges vennligste hotellmedarbeidere ser ut til å lykkes.

Hotellet oppfattes som et nært og trygt alternativ med en unik historie, med både eier og hotellsjef med langsiktig målsetning. Vi satser for framtiden og bygger ut kjøkken i disse dager, sier Jon Arild Birkeland.
Les mer om hvilke andre Classic Norway-hotell som også er inne blant de 20 beste hotellene i Norge.