Den gode løsningen ble levert - rett på døren

Uventet hjelp redder dagen for hotellgjestene

08.04.2020
Av: Classic Norway Hotels

Hotelldirektøren ved Strand Hotell Fevik ønsket å holde påskeåpent hotell. Og hadde en stor utfordring. Men løsningen og hjelpen kom bokstavelig talt på døren – levert av gode hjelpere.

IMG_1037.jpeg
Nils Petter Stad Fosseli i Bergshaven Bakeri og Konditori ordnet opp

Hva gjør egentlig en hotelldirektør som ønsker å holde åpent hotell i påsken, men som ikke kan holde kjøkkenet like åpent som normalt på grunn av permitteringer grunnet situasjonen rundt korona-pandemien?  
Dette ble årets første påskenøtt for hotelldirektør Bodil Langerak ved Strand Hotel Fevik allerede fra palmehelgen. For mens mange andre hoteller på Sørlandet har valgt å stenge i påsken, fikk Strand Hotell Fevik stadig inn nye bestillinger for overnattinger.
Først og fremst fra personer som skal jobbe i Grimstad-regionen i hele påskeuka og dagene etter. Men også fra gjester som skulle på viktige besøk til familie, og som trengte et fint sted å bo.

Annekset 

Fine rom og gode senger var i utgangspunktet ikke noe problem. Samtidig som ønsket om å gi gjestene en så god og personlig service som vanlig bød i første omgang på litt ekstra hodebry. Men løsningen dukket opp, like om hjørnet. Mer om den litt senere.

IMG_1033.jpeg
Rommene på Strand Hotel Fevik får ekstraservice når det er er rolige tider på hotellet

-Vi er heldige å ha et anneks med flere gode rom slik at vi får til en praktisk og enkel tilrettelegging i forhold til innsjekking og utsjekking, sier hotellsjef Anja Beistrand.

-Vi på Strand Hotell Fevik er, som de øvrige Classic Norway Hotels, opptatt av å følge myndighetens retningslinjer for hotelldrift i disse spesielle ukene. Det gjør at vi ikke kan ha vanlig frokostservering eller matservering i restauranten.
Men, vi fant en annen god løsning for hverdagene i påsken. Det lokale bakerifirmaet «Bergshaven Bakeri og Konditori» i Grimstad har vært utrolig løsningsorienterte. Og stiller opp hver morgen når bakeriet har åpent (frem til og med onsdag, samt påskeaften) for å leverer ferske bakervarer i en frokostpose direkte til gjestene våre. Dermed kom løsningen rett og slegg levert på døren, bokstavelig talt.
Gjestene sender inn sin bestilling dagen i forvegen og leveransene kommer i en pose på døra neste morgen, sier Anja Beisland.

IMG_1032.jpeg
Bodil Langerak er hotelldirektør ved Strand Hotel Fevik. I disse dager trår hun til med helt andre arbeidsoppgaver.

Leveransene fortsetter

 -Vi er veldig takknemlig for denne hjelpen. Og vi er glade for at de er der for oss også etter påske - da ordningen starter opp igjen tirsdag 14. april. I påskens rød-dager har positive gjester løst frokostutfordringen med å ha egen mat i kjøleskapet på rommet.
 Vi  er glade for å kunne ta imot gjester selv i en uvanlig tid. Og det er godt å se biler på parkeringsplassen, og at gjester kommer på besøk til Strand Hotel Fevik, forsetter Beisland. 
- Og jeg er svært takknemlig for alle som hjelper oss til å kunne la hjulene gå rundt i en uvanlig periode. Det er godt kjenne at sørlendingene står opp for hverandre. Og at vi klarer dette sammen. Nå gleder vi oss stort over at våren har kommet og at det går mot gode tider. Og så håper jeg at vi sammen kan bidra til at vi kommer tilbake til en normal og god sommer for våre gjester og for våre ansatte. Jeg savner dem alle sammen, sier Anja Beisland, som sammen med hotelldirektør Bodil Langerak har brukt de siste dagene til å sørge for en skikkelig nedvasking av hotellet og å klargjøre det til lysere tider – i dobbel forstand.

IMG_1034.jpeg
Velkommen til lyse og fine rom på hotellet.

Vårt sommerløfte

Nå tar vi et grep for å gi nordmenn som er økonomisk rammet av koronasituasjonen muligheter til en spesiell sommerferie.
-Vi har alle et stort ønske om at alt det usikre og vanskelige snart er over, og er vi er tilbake til det gode, gamle, trygge og fine Norge som vi er så glade i. Vi i Classic Norway Hotels drømmer om det samme og gleder oss til det samme som gjesten, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.

Nå tar hotellkjeden, som eier disse 18 unike hotellene i Norge, grep for å gi nordmenn som er økonomisk rammet av koronasituasjonen muligheter til en spesiell sommerferie. Her kan du lese mer om det historiske tilbudet.