Det beste du kan gi dine ansatte akkurat nå

Dette gavekortet varmer flere ganger

27.11.2020
Av: Classic Norway Hotels

Vi har et godt forslag til deg - se bare her

Året 2020 ble annerledesåret som vi aldri glemmer. Men etter en uvanlig vår, fin sommer og travel høst var det mange bedriftsledere som gledet seg til endelig å kunne invitere ansatte og samarbeidspartnere til et hyggelig julebord. En tradisjonsrik opplevelse i den fineste tida.

Men for mange ble det vanskelig å gjennomføre julebordet slik de håpet på. Det har vi forståelse for og derfor er vi glade for at vi i år har et helt spesielt tilbud til alle som ønsker å utsette det tradisjonsrike julebordet. Vi har også et tilbud til alle dere andre. Litt mer om det nederst i artikkelen. 

IMG_6890.jpeg

Et gavekort som varmer

Et godt tips er nemlig å gi bort et av våre gavekort til de ansatte. Dette kan de velge om de vil bruke nå eller senere. Classic Norway Hotels har gavekort som du kan kjøpe før 31. desember i år  – og som er gyldig og kan benyttes på alle våre 19 hotell- og rorbuanlegg i hele 2 år fremover.  Noen ønsker å ta en lunsj sammen med sine nærmeste eller en liten gruppe gode kolleger. Andre ønsker å ta en middag på en av våre mange unike restauranter som serverer de beste rettene av lokale råvarer. Eller, hva med å bruke gavekortet til en uforglemmelig opplevelse hos oss i Classic Norway Hotels? Dette er gavekort som varmer når de får det og som varmer når det tas i bruk. Og du bestemmer naturligvis selv beløpet på gavekortet som du gir bort. 

Magiske øyeblikk

Er du blant de mange som lurer du på om det er mulig å ha et julebord hos oss i Classic Norway Hotels i år? Svaret er ja. I snart 20 år har vi Classic Norway Hotels gjennomført julebord og arrangement for små og mellomstore grupper og bedrifter. Derfor er vi spesialister på å skape magiske øyeblikk for våre gjester. Vi serverer den uforglemmelige lunsjen i hyggelige lokaler med et håndplukket vertskap for dem som vil samles på dagtid.  Vi kan også serverer herlige måltider på ettermiddagstid, for dem som synes det er et perfekt tidspunkt. Og, dersom dere heller vil komme på kveldstid så sørger vi også da for at dere får god og fin plass. På våre hotell og restauranter er alle hensyn til et trygt og godt julebord ivaretatt.

IMG_6883.jpeg

Gavekort til alle

Men gavekort er selvsagt ikke bare for dem som avlyser eller utsetter julebord eller andre arrangementer før jul. Vi har gavekortene som gleder alle – både den som gir og den som er den heldige mottageren. Du bestemmer selv beløpet på gavekortet du vil gi bort. Og gavekortet kan brukes til overnatting, til god mat og drikke i en av våre restauranter eller til utvalgte aktiviteter ved et av våre steder rundt om i landet.   
Slik gjør du det: Kjøpe gavekort. Dette kan du gjøre hos alle våre hotell og rorbuanlegg som du finner oversikten over her. Eller via denne nettsiden. Husk å bestille før 31. desember 2020 slik at gavekortet er gyldig ut hele 2022.  

Bestille julebord: Dette gjør du enklest ved å kontakte det stedet dere ønsker å besøke.

Dersom du ønsker tips og råd så får dere selvsagt ved å kontakte oss her.