Det trygge julebordet - det er vår spesialitet

Trygge og hyggelig - julebordet kan dere trygt overlate til oss

23.11.2020
Av: Classic Norway Hotels

Den beste maten og gode stemningen på den tryggeste måten

Endelig er den her. Den deilige førjulstida, med lyse dager og mørke lune kvelder. Nå er Classic Norway-hotellene klare til den fine julebordsesongen. Og vi har et helt spesielt tilbud i år.
Situasjonen annerledes er for mange annerledes enn før. Derfor gjør vi det ikke bare på en ny og trygg måte - men også på en bedre måte.
Samtidig er noe naturligvis akkurat som før: Den beste tradisjonsrike maten, god drikke til - og en unik stemning.

Pinnekjøtt tatt fra web - Matprat.jpg

Det trygge julebordet er vår spesialitet

Året 2020 er for for mange bedrifter blitt et uvanlig krevende år. Der alle eiere, ledere og ansatte har måtte stå på ekstra i en krevende tid.  Vi vet at det er mange ledere som nettopp derfor ønsker å vise at de virkelig setter ekstra stor pris på sine medarbeidere for den jobben de har gjort i en vanskelig tid.
Samtidig er de usikre på om det er trygt å samle medarbeidere til julebord og årsavslutning, til en liten konferanse, et jubileum eller et annet arrangement i ukene og som kommer.

Vi tenker på din sikkerhet

Vi kan nemlig finne en tryggest mulig løsning for dere, der alle smittevernhensyn er godt ivaretatt. Både de som myndigheten råder oss alle til å følge, og i tillegg de regler og rutiner som de ulike bedriftene og arrangørene ønsker å legge vekt på.
Vi legger planer sammen med dere, og sørger for at alt legges til rette for et perfekt arrangement. Flere av hotellene våre kan også ta imot større grupper samtidig som det er god plass og trygg avstand gjennom hele arrangementet.  Sikkerheten  og trygghet for deg og dine medarbeidere og gjester er vår styrke og ansvar.

P2520948-6.jpg

Slik skaper vi den gode stemningen

-Når de første julebordsgjestene ankommer Håholmen er det pyntet i finstasen til jul, for å sette stemningen. Håholmen repeterer suksessen fra i fjor og serverer julebordet som «delemeny».
Da kan gjestene sitte i ro og mak ved bordet og fatene med fisk, skalldyr, deilig kjøttpålegg, varmmat og dessert kommer på bordet i passende rekkefølge. Selvsagt tilberedes alle produktene fra grunn av på vårt kjøkken. Etter middag kan det passe å runde av kvelden i Silver Bell kro på bryggekanten, før man trekker seg tilbake på rommet og nyter en god natts søvn i ekstra lange dundyner.
Om morgenen våkner gjestene til en formidabel utsikt og nyte en raus og god frokost, som seg hør og bør etter selskapeligheter, forteller hotellsjef Ketil Jentoft ved Håholmen Havstuer i Møre og Romsdal. 
Håholmen er ett av de mange hotellene våre som er klare for små og mellomstore grupper i ukene som kommer.

3W2A4875.jpg

Dere får hele hotellet for dere selv

Hos oss i Classic Norway Hotels kan dere få hele hotellet alene dersom dere er minimum 30 personer. Ta direkte kontakt med oss så finner vi sammen frem til det hotellet som kan passe for dere. I tillegg til den viktige sikkerheten når det gjelder godt smittevern får dere også den eksklusive og trygge opplevelsen ved å ha hele stedet for dere selv under oppholdet i et unikt Classic Norway-hotell. Våre håndplukkede ansatte vil gjøre sitt ytterste til å skape magiske øyeblikk og uforglemmelige minner.  

Classic Norway Hotels finner dere både i Lofoten, I Møre og Romsdal, i Nordfjord, på Sørlandet og Østlandet. Og nå er vi mer enn klare til å ta i mot dere:
- Med varme og tradisjon byr vi på Nyvågar i år på «jule-gourmet«. Det gjør vi med et eventyr av en meny, sier hotellsjef Lisa Blom ved Nyvågar Rorbuhotell i Kabelvåg i Lofoten.
- Nyvågar ligger i hjertet av Lofoten. I vår koselige restaurant setter vi fokus på kvalitet foran kvantitet og vi sørger selvsagt for god plass till våra gjester. Det legges til retta for en trygg og minnerik julefeiring hos oss, sier Lisa Blom.

 

Pinnekjøtt bildet fra web - Gilde.jpg

Den gode opplevelsen

Vi vet at nøkkelen til suksessen handler om de små detaljene. Og det er slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve Classic Norway Hotels som noe helt spesielt.
Derfor vil våre vertskap og våre kokker og servitører legge til rette slik at julebordet og arrangementet blir minst like bra som dere ønsker – ja, gjerne enda litt bedre.
Vi samarbeider med dere for å finne ut hvordan dere ønsker det, og sørger for at dere får den perfekte opplevelsen slik dere håper og fortjener – enkelt og greit.

medium-Lofoten-Terje Rakke - VisitNorway.com.jpg
Julebord eller årsavslutningen er også en gyllen anledning til å oppleve den vakre utetida. Foto: Terje Rakke/Nordic Lightt

 Vi tar gjerne imot små grupper 

Vi har naturligvis også trygge og gode tilbud til grupper som er færre enn 30 personer. Da legger vi til rette for at julebordet kan gjennomføres i egnede lokaler der dere får være alene. Noen ønsker kanskje et formiddagsjulebord med en tilpasset meny, eller å samles sammen med kolleger eller andre gjester på tidlig ettermiddag før alle andre kommer. Vi ordner det selvsagt, slik at det blir akkurat slik dere ønsker det.
Vi skreddersyr arrangementet slik at det passer for dere – alltid i trygge og hyggelige rammer. Vi kaller det magiske øyeblikk.

Vi er her for dere - ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om julebord eller andre arrangement.   

IMG_0777.JPG
La oss ta hånd om ditt julebord eller dine arrangement. Da vet du at alt er i trygge hender.