Dette blir høstens store opplevelser ved Finnøy Havstuer

Her ser du hvorfor du bør reise hit i høst

08.10.2020
Av: Classic Norway Hotels

Etter sommerens kjempesuksess - nå er det bare å glede seg til mer

Den fantastiske sommeren er over. Nå kommer årstida som enda vakrere - den deilige høsten. Og nå er gjestene klare for nye eventyr ved Finnøy Havstuer på Nordvestlandet.

De trodde det skulle bli en stille og rolig sommer. Men det ble en av de travleste. For hotellsjef Magnus Skarset Kalvøy (bildet) og medarbeiderne på Finnøy Havstuer ytterst på Romsdalskysten ble årets sommeren en eventyrlig opplevelse.
Med rekordhøyt antall gjester - og der mange av dem hadde minst én ting til felles: De ville gjerne bli en ekstra natt - og valgte å forlenge sommerferieoppholdet ved Romsdalskysten.

Skjermbilde 2020-08-23 kl. 17.06.39.png
Magnus S. Kalvøy er hotellsjef ved Finnøy Havstuer

Skjermbilde 2020-08-23 kl. 17.08.25.png
Bedre blir det ikke - når både frokosten og middagen serveres med slik utsikt. Og nå er det klart for det fantastiske høstmørket.

Den flotte høsten

Nå er det klart for høstopplevelser ut mot havet. Og Finnøy Havstuer har en stor og spennende meny - i dobbel forstand. Med Akevittweekend, Havets festbord, lutefiskaften og mye mer. Du kan lese mer om dette her.

Skjermbilde 2020-10-08 kl. 10.37.17.png

Tidligere års sommergjester i Norge har gjerne hatt en «stram reiseplan». Der de har lagt opp en reiserute med flere ulike stopp og flere steder på turen. Og med korte opphold og gjerne bare én overnatting på hvert sted.
Men sommeren 2020 ble et vendepunkt for mange. Det ble nemlig sommeren da mange valgte å reise på en annen måte. Med såkalt «staycation» som profil på ferien. Det vil si at mange gjerne tilbringer hele eller store deler av reisen på samme sted - og heller tar dagsutflukter derfra.

Skjermbilde 2020-08-23 kl. 17.06.24.png
Norges største akevittsamling med norske akevitter finner du på Finnøy Havstuer

Ut på tur

Slik mange av gjestene ved Finnøy Havstuer gjorde - og slik mange gjester utover høsten planlegger å gjøre. Noen tar fergeturen over til den vakre øya Ona, for et besøk til keramikkverkstedene, den lille garn- og strikkebutikken og deretter en tur opp til Ona fyr og ut til naboøya Husøya som henger sammen med Ona med en liten bro.
 Dersom man reiser uten bil så er fergeturen gratis. Det samme er det naturligvis om man legger opp til en sykkeltur på Finnøya og til naboøya Harøya som også er sammenkoblet med en bro. Medarbeiderne på Finnøy Havstuer lager gjerne en piknik-kurv som gjestene kan ta med seg på turen - og den håndplukkede medarbeiderne bidrar gjerne med turtips for dem som ønsker dét.
Dersom været er dårlig så er det mange som lar seg friste av en tur til badeanlegget Håp i havet som ligger et lite steinkast fra Finnøy havstuer. 

Skjermbilde 2020-08-23 kl. 17.09.01.png
De beste sengene og de gode stemningen. Det finner du på Finnøy Havstuer

De kommer tilbake

- Nå gleder vi oss også over en helt annen reiseendring denne sommeren. Mange gjester kommer på et første besøk som varer i to-tre døgn. Og så kommer de tilbake en gang til, bare et par uker etter forrige besøk. Det tyder på at gjestene er godt fornøyd med de de opplevde første gang, og at de gjerne vil utforske enda flere opplevelser både fra menyen i restauranten og de vakre omgivelsene, sier Magnus Skarset Kalvøy.

- Og vi ser også frem til å få nye besøk i høst, fra dem som var her i sommer. Vi er klare for å gi dem nye og uforglemmelige opplevelser, lover hotellsjefen,

Skjermbilde 2020-08-02 kl. 19.29.09.png
Klippfisk fra de beste råvareleverandørene er en av signalrettene ved Finnøy Havstuer.

Kulinariske opplevelser

- Vi er godt i gang med høstens aktivitetsplan. Og med et viktig fokus på smittevern og et trygt opphold tror jeg at vi skal friste mange til å komme til Finnøy de kommende ukene. Vi går nå inn sesongen med de beste råvarene fra havet skal vi sørge for store opplevelser på gjestenes bord. Havets festbord, lutefisksesongen og kulinarisk helg med akevittopplevelser skal gi uforglemmelige øyeblikk, fortsetter Skarset Kalvøy.

Du kan lese hele høstens program her.

- Vi mener at høsten kanskje er den aller fineste årstiden her ute i havet. Med flotte værskifter, lyse dager og herlige mørke kvelder. Der gjestene kan sitte inne i den stemningsfulle restauranten, mens de ser ut på høstmørket, lysene fra fyr og lykter som viser vei for skipstrafikken. Høsten er billigere og bedre for dem som vil ha det aller beste, lover Magnus Skarset Kalvøy.

Skjermbilde 2020-08-23 kl. 17.06.11.png
Historien både henger og sitter i veggene

Det trygge møtet

Finnøy Havstuer er det perfekte stedet for dem som vil arrangere møter og små samlinger, i trygge og gode forhold i høst. Med flere lokaler som passer perfekt til det gode og trygge møtet eller bedriftssamlinger skal Finnøy Havstuer ta enda et steg opp blant de attraktive og mest etterspurte arrangørene i regionen. Her kan både arrangører og deltagere føle seg trygge på at rammene mer enn tilfredsstiller kravene som stilles. Og mer perfekte naturomgivelser ligger alt til rette for en god arena for samlinger og møter etter en uvanlig vår for norsk næringsliv. 

Skjermbilde 2020-08-23 kl. 17.07.41.png
Kystkulturen står naturligvis svært sterkt på et overnattingssted som Finnøy Havstuer
Skjermbilde 2020-08-23 kl. 17.01.20.png
Stemningsfullt med utsikt mot Hustadvika

Barnas opplevelser

Og det er selvsagt ikke vare voksne som er velkommen til Finnøy havstuer. Derfor legges det opp til flere gode opplevelser for barnefamilier under årets høstferie. Barnedisco i hotellet, lek, moro, læring og opplevelser i badelandet «Håp i havet» står på kjøreplanen. Og det lønner seg å være tidlig ute med bestillingen, siden det i år er viktig med et begrenset antall deltagere.

Skjermbilde 2020-08-23 kl. 17.08.42.png
Badeturen legges ofte til Håp i havet, like ved hotellet. Og her blir det glede og moro også i årets høstferie.

Les om 7 gode grunner til å reise til Finnøya

Er du fristet til å besøke Finnøy Havstuer i høst? Ta kontakt med oss via denne nettsiden eller på telefon 71 27 58 50.