Du er invitert: Bli med på høstens vakreste eventyr

Unik sjanse til oppleve det aller vakreste Norge kan by på

19.09.2020
Av: Classic Norway Hotels

Dette kommer dere aldri til å glemme

Sommeren er over. Nå venter den fineste årstiden på deg og dine. Den herlige høsten med den klare og rene luften, de herlige fargerike dagene og de deilige kveldene. 

Enten du foretrekker skogen, drømmer om fjellet eller elsker livet ved sjøen: Det er som å ta en tur i et fargeskrin. Husk å gå sakte, få med deg detaljene og de gode øyeblikkene. Det er nå det gjelder.
Det er mange gode grunner til å ta ferien om høsten. Det er bedre plass, ting går litt saktere, prisene er lavere og kvaliteten på den kortreiste maten er aldri høyere enn akkurat nå. Vi inviterer dere gjerne på besøk.
Og derfor har vi et spesialtilbud og et løfte. Mer om det litt senere.

1171946AA2B84807B8096B6194CDF1DF.jpg.jpeg
Gloppen Hotell i Sandane i Nordfjord

°

Drømmeferien om høsten


-Vi i Classic Norway Hotels lover å gjøre vårt beste for at gjestenes drømmer og forventninger går i oppfyllelse. Og at det skjer i trygge omgivelser med de kortreiste matskattene. Og det er på våre vakreste hotell og rorbuanlegg som ligger midt i den vakre norske naturen, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.
-Våre håndplukkende medarbeidere vil gjerne bidra til å skape magiske opplevelser for deg og dine denne høsten. Og de deler gjerne sine aller beste tips til ting å se, oppleve og gjøre når dere er hos oss.
Classic Norway Hotels har flotte overnattingssteder flere steder i landet. Både i Lofoten, i Møre og Romsdal, Nordfjord, på Sørlandet og Østlandet finner dere fantastiske hotell eller rorbuanlegg. 

B3FE768C4CF64823B7E1001353D0227D.jpg.jpeg
Nyvågar Rorbuhotell har herlige leiligheter som gjør at dere kan være både alene og sammen med andre når dere besøker Lofoten

°

De fineste turene

Noen velger å legge høstferien til byhotell som Molde Fjordstuer, mens andre vil dra til noen av våre perler i sør. Eller hva med øyhopping på Romsdalskystenog avslutte det hele med havets festbord på Finnøy Havstuer?

-Vi har selvsagt sikkerhet og smittevern i høysetet og vi har lagt alt til rette for at man kan være både alene eller sammen med andre når man besøker de unike stedene våre. Her er det muligheter til å gå ut på tur i nærområdet. Og vi forteller gjerne hvordan dere kan oppleve naturen på sitt aller beste akkurat nå enten det er de fineste soloppganger og solnedganger, eller om det er høststormer som gir uforglemmelige minner, sier Stephen Meinich-Bache.

Har du ikke vært i Lofoten ennå, eller lengter dere tilbake? Da er det kanskje akkurat denne sjansen til fantastiske opplevelser på en snor dere skal benytte dere av.

Eller gjør som James Bond: Dra til Atlanterhavsvegen på Nordvestlandet. Der finner dere både Hustadvika Gjestegård og Håholmen Havstuer. Vi er ikke forbauset over at en av gjestene ønsket å kjøpe hele det vakre fiskeværet i sommer

Skjermbilde 2020-08-16 kl. 11.57.43.png
Idylliske Håholmen er så vakker at en sommergjest ønsket å kjøpe hele øya.

°

Nå har vi et løfte til deg

Gjennom sommeren har vi hatt rekordstore besøk ved hotellene og restaurantene våre. Tusenvis av nordmenn valgte Norge som ferieland, og vi fikk gleden av å vise dem noe av det vakreste Norge har å by på. Det er vi stolte av. Men vi gir oss ikke der. Vi har nemlig «spart det beste»: den fabelaktige høsten.
Og vi vet at det siste halvåret har vært tøff for mange. Derfor har vi valgt å senke prisene i høstferien, slik at enda flere skal få mulighet til å få noen deilige høstferiedager før vinteren kommer.
-Vi ønsker derfor deg og dine velkommen til uforglemmelige høstdager hos oss i uke 40 og 41 til en unik spesialpris.
Fordi vi vet at en høstreise i verdens vakreste ferieland gir varige minner. Og vi lover å legge til rette for at dere skal huske årets høstferiedager som «den spesielle høsten da dere fikk se det vakreste av Norge», fortsetter Stephen Meinich-Bache. 

FC24EFDB339F4068BE7592C46602A700.jpg.jpeg
Strand Hotel Fevik ved Grimstad

°

Vi kaller det Høstløftet

Høstløftet (uke 40 og 41) inneholder: 2 overnattinger i standard hotellrom, inklusiv 2 frokoster

Spesialpriser: Kun kr 1490,- for 2 personer,
                      Og kun kr 2070,- for familie (2 voksne, inntil 2 barn)

° Det er satt av et begrenset antall rom per hotell til Høstløftet
° Tilbudet gjelder ikke på sesonghotellene
° Ønsker du å bestille rom? Send inn bestillingsforespørsel her i dag
° Du kan avbestille betalingsfritt inntil 24 timer før ankomst

Les mer på www.classicnorway.no
Og bestill direkte hos oss på www.classicnorway.no / hostloftet 

DB8ED2C203DE4C00A722A415731610ED.jpg.jpeg
Vi tar alltid smittevern og sikkerhet på absolutt største alvor. Foto: Hallvard Kolltveit