Høstferie: Nå kan du glede deg til dette hos Molde Fjordstuer

Ikke la denne sjansen gå fra deg

30.08.2020
Av: Classic Norway Hotels

De beste opplevelsene venter på nye gjester.

Høsten nærmer seg med stormskritt for gjestene på Molde Fjordstuer. Og den kan bli den fineste på lang tid. Det handler både om den rene og klare lufta, de fine fargene og de fantastiske lokale råvarene som skal serveres på tallerkener og i glass. Og det er ingen tvil om at vertskapet gleder seg til å ta imot høstens store og små gjester i Molde. 

IMG_20200828_211406 _1_.jpg
Kortreist mat, som denne klippfisken, er blant favorittene til gjestene som besøker Restaurant Fjordstuene i Molde

For nå er alt gjort klart til en trygg og sikker høst for gjester og ansatte, der alle smittevernregler naturligvis blir fulgt med klar margin.

Den gode møteplassen

-Vi i Classic Norway Hotels har etablert gode rutiner som gjør at vi kan ønske velkommen til en rekke store og mellomstore arrangement i tida som kommer, sier hotellsjef Roy Heggdal. -Molde Fjordstuer er derfor godt i gang med å avvikle konfirmasjoner, bryllup, møter, konferanser og kurs. Vi har klart å formidle hvordan vi kan gjennomføre slike arrangement på en trygg og god måte. Derfor har vi også sluppet avbestillinger og endringer. Vi gleder oss veldig til å ta imot gjestene som kommer de kommende dagene og ukene, sier Heggdal.

Skjermbilde 2020-08-30 kl. 15.59.17.png
Molde Fjordstuer ligger vakkert til like ved Aker stadion og med bare tre minutters gange til sentrumsområdet.

 Det har vært en nesten uvirkelig sommer. Med travle og gode dager. Det er flere enn oss som lurte på hvordan situasjonen skulle bli etter at vi gjenåpnet hotellet på forsommeren. Vi brukte tiden godt til å oppgradere hotellet og til å gjøre klart til en ny sommersesong – med i hovedsak bare nordmenn som besøkende. Det har gått utrolig bra. Med fullt hotell, glade mennesker på besøk og veldig travle dager på kjøkkenet. Restauranten har i flere dager måtte ha tre bordsetninger for å få plass til alle som ville spise maten som våre fremragende kokker har tilberedt.   

IMG_20200828_221047.jpg
Søte fristelser med gode råvarer. Du finner det hos Molde Fjordstuer - helt på bryggekanten ved Moldefjorden

Musikk og glede

-Sommeren har vært god. Kanskje den beste i hotellets historie. Og nå skal vi gjøre vårt beste for at alle som kommer hit for å bo eller for å spise, eller gjerne begge deler, får den opplevelsen de håper på.
I sommer har vi hatt sommerscena med en rekke fine konserter, der publikum og artister har kost seg veldig. Vi har flere arrangementer i ermet for sesongen som kommer nå, forteller hotellsjefen.
.Vi rigger oss for den nye måten folk reiser på, at de gjerne bestemmer seg og bestiller på kort varsel. Veldig mange har sett at det lønner seg, på alle måter, å bestille direkte fra hotellet. Vi tror at mange nordmenn vil oppleve hva Molde og Romsdal har å by på, og vi skal sørge for at de får mange fine opplevelser. Ikke minst hva maten angår. Nå går vi inn i den fine årstida når det gjelder gode råvarer. Derfor kan vi love topp opplevelser for alle nye eller gamle gjester, lover Roy Heggdal.

Skjermbilde 2020-08-29 kl. 19.26.35.png
Molde Fjordstuer ligger i maritime omgivelser. Og vi hjelper dere gjerne med en båttur på fjorden dersom dere vil bestille en tur.