Inga og Mats Olai til topps i Classic Norway Hotels Award

Hedres etter flott innsats

11.03.2021
Av: Classic Norway Hotels

Nå gleder de seg til å få nye gjester

Under årets Classic Norway Hotels Award gikk utmerkelsen «Årets fagpris 2020»  til Mats Olai Husøy ved Hotell Molde Fjordstuer

159430998_172865667979293_4225759219461336541_n.jpg
«Årets fagpris 2020» gikk til Mats Olai Husøy ved Molde Fjordstuer

- Han er en ung servitør som har utmerket seg gjennom sitt brennende engasjement for faget og for lagt ned en solid egeninnsats som resulterte i at kandidaten besto fagprøven med topp karakterer.  
Hans blide, sjarmerende og korrekte fremtoning skaper en hyggelig stemning rundt bordet, noe som resulterer i fine gjestetilbakemeldinger, forteller Stephen Meinich-Bache, administrerende direktør i Classic Norway Hotels. 
Husøy fikk prisen under en tilstelning på hotellet hvor han jobber, og den ble utdelt til en meget overrasket servitør som var på jobb for å servere under årets kick-off for ledergruppa i den raskt voksende norske hotellkjeden.
-En stor overraskelse, og jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Men jeg er veldig glad og stolt akkurat nå, sier den unge og lovende Classic Norway-medarbeideren.

 
Årets medarbeider

Skjermbilde 2021-03-09 kl. 11.55.39.png
Husøkonom Inga Starshinova ved Strand Hotel Fevik er kåret til «Årets medarbeider 2020» i Classic Norway Hotels.

 Under årets «Classic Norway Hotels Awards» ble husøkonom Inga Starshinova ved Strand Hotel Fevik kåret «Årets medarbeider 2020».
 Inga Starshinova ble startet ved hotellet som renholdsmedarbeider i 2007, og viste seg raskt å være en viktig ressursperson ved hotellet.  Starshinova ble derfor forfremmet til husøkonom-assistent og vinneren tok raskt mer og mer ansvar for avdelingen. Og for seks år siden ble hun ansatt som husøkonom ved det kjente og populære hotellet i Fevik. 

Glede og stolthet 

 - Hun leder teamet sitt på en utmerket måte. Dette fører til at både hotelldirektøren og hotellsjefen kan fokusere på andre oppgaver. Vi er stolte og glade over å ha Inga Starshinova blant våre mange gode medarbeidere, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache til Grimstad Adressetidende.

- Det var en stor overraskelse for meg at jeg fikk denne prisen, og jeg vil rette en stor takk til dem som nominerte meg. Og tusen takk til hotellet for at jeg får jobbe ved hotellet i Fevik. Jeg vil også benytte sjansen til å takke alle mine gode kolleger ved housekeeping-avdelingen på hotellet, sier Inga Starshinova. - Jeg er veldig stolt av jobben som kollegene mine utfører. Vi jobber som et team, så denne prisen går også til alle kollegene mine. Jeg elsker jobben min og gleder meg over å dra på jobb, sier den ferske prisvinneren.

Heder og ære

- Inga bidrar selv ett hundre prosent i den daglige driften samtidig som hun utfører de administrative oppgavene ved avdelingen. Ledelsen ved hotellet vil hedre denne stjernen og vise henne at de ikke tar henne for gitt, sier hotelldirektør Bodil Langerak ved Strand Hotel Fevik.

Strand Hotel Fevik er et av i alt 19 hotell og rorbuanlegg i den norskeide kjeden med unike hotell fra Sørlandet i sør til Lofoten i nord. Strand Hotel Fevik har ved en rekke anledninger utmerket seg som et av de mest populære hotellene i Classic Norway Hotels.

Les også:

Dette hotellet er elsket av gjestene. Nå er det kåret til Årets Hotell.

Derfor gikk Lise til topps i kåringen Årets Leder