Julegaven som blir mer verd når den byttes

Derfor er dette en julegave-vinner

14.12.2020
Av: Classic Norway Hotels

Denne gaven får jula til å vare i minst to år

Hva skal du gi bort i julegave? Myke pakker, harde pakker - eller den lille gaven med det store innholdet?
Vi har nemlig et gavetips som kommer til å falle i smak - bokstavelig talt.

IMG_6888.jpeg

Et gavekort som varmer

Et godt tips er nemlig å gi bort et av våre gavekort til en du er glad i. Classic Norway Hotels har nemlig gavekortet som du kan kjøpe før 31. desember i år  – og som er gyldig og kan benyttes på alle våre 19 hotell- og rorbuanlegg i hele 2 år fremover.  
Noen ønsker å ta en herlig lunsj sammen med sine nærmeste. Andre ønsker å ta en middag på en av våre mange unike restauranter som serverer de beste rettene av lokale råvarer. Eller, hva med å bruke gavekortet til en uforglemmelig opplevelse hos oss i Classic Norway Hotels? Dette er gavekort som varmer når de får det og som varmer når det tas i bruk. Og du bestemmer naturligvis selv beløpet på gavekortet som du gir bort. Dette er gaven som gleder i lang, lang tid - og som kan skape uforglemmelige øyeblikk.
Det er rett og slett gaven som blir mer verd når man bytter i gavekortet i en herlig opplevelse.

Magiske øyeblikk

Vi i Classic Norway Hotels er eksperter på å skape magiske øyeblikk for våre gjester. Vi serverer den uforglemmelige lunsjen i hyggelige lokaler med et håndplukket vertskap for dem som vil samles på dagtid.  Vi kan også serverer herlige måltider på ettermiddagstid for dem som synes dét er et perfekt tidspunkt. Og, dersom dere heller vil komme på kveldstid så sørger vi også da for at dere får god og fin plass i en av våre unike restauranter. På våre hotell og restauranter er alle hensyn til en trygg og god opplevelse ivaretatt.

IMG_6883.jpeg

Gavekort til alle

Vi har gavekortene som gleder alle – både den som gir og den som er den heldige mottageren. Du bestemmer selv beløpet på gavekortet du vil gi bort. Og gavekortet kan brukes til overnatting, til god mat og drikke i en av våre restauranter eller til utvalgte aktiviteter ved et av våre steder rundt om i landet.   
Slik gjør du det: Kjøpe gavekort kan du gjøre hos alle våre hotell og rorbuanlegg som du finner oversikten over her. Eller via denne nettsiden. Husk å bestille før 31. desember 2020 slik at gavekortet er gyldig ut hele 2022.  

Dersom du ønsker tips og råd så får dere selvsagt ved å kontakte oss her.