Lise ble årets leder I Classic Norway Hotels

Hylles av kolleger og gjester

07.03.2021
Av: Classic Norway Hotels

Fra årets hotell til årets leder

2020 ble det vanskelige reiseåret som satte tusenvis av reiselivmedarbeidere på nye og krevende prøver.  Og nå hylles de dyktige reiselivsmedarbeiderne for sin innsats etter et helt spesielt reiselivsår. 

210212 - Lise Sandøy - A__rets leder 2020 - Respsjon _2_.jpg
Hotellsjef Lise Sandøy ved Valldal Fjordhotell er kåret til Årets leder i Classic Norway Hotels.

Årets leder 

Under årets «Classic Norway Hotels Awards» ble hotellsjef ved Valldal Fjordhotell, Lise Sandøy (48), kåret til «Årets leder 2020» i den stadig voksende hotellkjeden. 
Bare 19 år gammel ble Lise Sandøy ansatt på daværende Finnøy Sjøhus på Romsdalskysten, for å være med på bygge opp et reiselivskonsept på hjemstedet. I 2006 ble hotellet med i Classic Norway Hotels.
Dermed har Lise Sandøy jobbet i 29 år i det som er blitt en suksessrik kjede med unike norske hotell.  I flere år har hun ledet Valldal Fjordhotell, som ligger ved den nasjonale turistvegen Trollstigen – Geiranger, og hotellet ble i 2019 til «Årets hotell» i den norskeide hotellkjeden som nå teller 19 hotell og rorbuanlegg fra Grimstad i sør til Lofoten i nord.

Til glede for gjestene 

«Lise Sandøy har gjennom det siste året vist en solid karakter, innsats og kreativitet, både vegne av seg selv og sitt hotell. Hun forvalter teamet sitt på en slik måte at alle jobber godt sammen, og er selv er en forgangsressurs i den daglige driften», skriver juryen i sin begrunnelse.
-Lise har et ukuelig godt humør, med masse pågangsmot og går ikke av veien for å utfordre kjeden for å nå sine mål. Hun er samtidig en viktig bidragsyter til Classic Norway Hotels gjennom sine innspill, tanker og forslag. Lise Sandøy har levert et godt resultat for 2020, og hun leverer atter en gang fantastiske gjestetilbakemeldinger, sier juryleder og administrerende direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Backe.

-Jeg er veldig takknemlig over å ha blitt sett og hørt, men aller mest betyr prisen en videre motivasjon til å jobbe videre, sier en glad Lise Sandøy, som fikk prisen i konkurranse med mange andre gode ledere i kjeden.

Ledermøte på den trygge måten

«Classic Norway Hotels Awards» og årets hotell-kick-off ved starten av et nytt reiseår ble gjennomført på en ny måte og med ekstra fokus på smittevern. Ledergruppa i Classic Norway var samlet fordelt på fire ulike steder rundt om i landet, med digital liveoverføring mellom de fire stedene Henningsvær Bryggehotell, Molde Fjordstuer, Valldal Fjordhotell og Hotell Refsnes Gods. 
- Vi leide inn teknisk utstyr for å kunne gjennomføre arrangementet. Og selv om vi helst hadde ønsket å kunne møtes på samme sted så er vi veldig fornøyd med denne måten å gjennomføre en ledersamling på, sier Stephen Meinich-Bache, som håper at Classic Norway Award-modellen kan inspirere andre bedrifter til å gjøre det samme og smittevernfokuserte måte.