Nå ønsker vi deg velkommen til Norges beste hotell

Angvik Gamle Handelssted er det beste hotellet i landet

09.03.2021
Av: Classic Norway Hotels

Vant nasjonal kåring og fikk med seg disse andre Classic Norway-hotellene til topps

Norske og utenlandske hotellgjester har kåret de beste hotellene i Norge. Og den norske hotellkjeden Classic Norway Hotels tar hele fire av plassene på lista over de beste hotellene i Norge i 2020. Det er hotellsøkesiden Hotels.com, som er en del av Expedia Group, som står bak den store kåringen, som er basert av tilbakemeldinger fra gjestene selv. 

Skjermbilde 2021-03-09 kl. 11.11.11.png
Angvik Gamle Handelssted imponerer igjen norske og internasjonale hotellgjester

Best i Norge

Helt til topps på lista over Norges beste hotell 2020 kommer Angvik Gamle Handelssted som nylig også ble kåret til «Årets Hotel 2020» under Classic Norway Hotels Awards. Angvik Gamle Handelssted i Gjemnes får formidable 9,8 poeng (av 10 mulige) i gjestetilbakemeldingene fra hotellgjestene i 2020.  -Vi er svært stolte av at det er av våre mange fine hoteller kommer helt øverst i denne store hotellkåringen. Det er gledelig, og det er en tydelig tilbakemelding fra gjestene om at hotellets ledelse og ansatte har lykkes med sine høye kvalitets mål, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.

Hoteller med suksess

Håholmen Havstuer, som ligger ved Atlanterhavsvegen i Averøy kommune mellom Molde og Kristiansund er også på lista over de 10 beste hotellene i Norge i fjor, og får en sterk 9. plass på lista med 9,6 poeng i gjennomsnittlig poengscore fra gjestene.
- Vertskapet og de ansatte ved Håholmen Havstuer har jobbet målrettet for å løfte en unik destinasjon til nye høyder. Det blir satt pris på av gjestene, og det inspirerer oss alle til å jobbe videre mot nye og ambisiøse mål i 2021, sier Meinich-Bache. Valldal Fjordhotell, som ligger i vakre Valldal kom på en flott 15. plass på Hotels.com sin kåring over Norges beste hotell i 2020.  Og Classic Norway Hotels fikk for første gang også et fjerde hotell inn på lista over de 20 beste hotellene i Norge. Nyvågar Rorbuhotell som ligger i Kabelvåg i Lofoten kom på 19. plass i det som regnes som en av de mest prestisjetunge hotellkåringene i Norge fordi det er tusenvis av gjester selv som står for poenggivningen. Både Nyvågar Rorbuhotell og Valldal Fjordhotell fikk solide 9,4 poeng i gjennomsnittcore.

Skjermbilde 2020-08-16 kl. 11.57.43.png
Håholmen er også blant landets 10 beste hoteller

Klare for et nytt år

-At Classic Norway Hotels har fire av de 20 beste hotellene i Norge, basert på gjestetilbakemeldinger, gir oss en ekstra «boost» inn i et nytt og spennende reiselivsår. At vi har fått disse topplasseringene og fantastiske gjestetilbakemeldingene i det som kommer til å bli husket som det mest krevende året i reiselivshistorien etter andre verdenskrig er et stort klapp på skulderen til alle som har bidratt. De ansatte har stått på sent og tidlig og vist en entusiasme og innsats for å skape magiske øyeblikk for alle gjestene.

Og vi vil selvsagt også takke alle gjestene som har besøkt oss og som viser at de setter pris på de ansatte og hotellene i kjeden vår, sier Classic Norway-direktøren.
-Å gå til topps i slike hotellkåringer er motiverende og gir oss ekstra selvtillit når vi nå ønsker nye og gamle gjester velkommen til alle våre 19 hotell og rorbuanlegg i 2020.      

Norges 20 beste hotell 2020

1) Angvik Gamle Handelssted, Gjemnes - 9,8 poeng

2) Blåtind Boutique Hotel, Stordal - 9,8 poeng

3) Thon Hotel Storo, Oslo - 9,6 poeng

4) Britannia Hotel, Trondheim - 9,6 poeng

5) Opus XVI, Bergen - 9,6 poeng

6) Hotel Continental, Oslo - 9,6 poeng

7) Amerikalinjen, Oslo - 9,6 poeng

8) Ydalir Hotel, Stavanger - 9,6 poeng

9) Håholmen Havstuer, Averøy - 9,6 poeng

10) Thon Hotel Rosenkrantz Oslo - 9,4 poeng

11) Thon Hotel Rosenkrantz Bergen - 9,4 poeng

12) Hotel Bristol, Oslo - 9,4 poeng

13) Thon Hotel Stavanger - 9,4 poeng

14) Hotell Frøya, Sistranda - 9,4 poeng

15) Valldal Fjordhotell, Fjord - 9,4 poeng

16) Frogner House Apartments, Oslo - 9,4 poeng

17) Gamlebyen Hotell, Fredrikstad - 9,4 poeng

18) Nyvågar Rorbuhotell, Vågan - 9,4 poeng

19) Dalen Hotel, Dalen - 9,4 poeng

20) Tobiasbrygga, Vågan - 9,4 poeng