Norgesferie: Den gylne trekanten på Nordvestlandet

Tre døgn - tre hotell - utallige opplevelser

18.07.2020
Av: Classic Norway Hotels

En håndfull opplevelser dere aldri glemmer

Noen elsker å bo flere døgn på samme sted og å benytte anledningen utforske steder i omlandet rundt hotellet de bor på. Andre vil heller reise fra sted til sted for å besøke flere ulike steder. Vi i Classic Norway Hotels deler gjerne våre beste reisetips på reisebloggen, og nå slår vi et slag for denne gylne trekanten på Nordvestlandet.

Dere kan selvsagt starte og slutte akkurat der dere vil på denne trekantreisen. Vi vet at det kommer til å bli en flott reise uansett. 

Angvik Gamle Handelssted

Skjermbilde 2020-07-18 kl. 18.21.35.png
En drøm av et hotell - vi snakker om Angvik Gamle Handelssted

Angvik Gamle Handelssted som av mange regnes som et av de fineste hotellene i Norge og som Classic Norway Hotels skjulte perler. Men, når sant skal sies så er den kanskje ikke så skjult i dag, siden ryktene om høystandardhotellet ved fjorden på Nordmøre allerede har spredd seg blant kvalitetsbevisste gjester.  

Når du kommer til vakre trehotellet så vil du raskt oppdage at det er det gode liv, kortreist mat, de gode historiene og de gylne øyeblikkene som sammen er blitt varemerket for hotell Angvik Gamle Handelssted.  
Den gamle tønnefabrikken er forvandlet til en helt spesiell norsk hotellopplevelse og hele 33 av de i alt 37 rommene ved hotellet har nydelig fjordutsikt. Besøk gjerne Badehuset Spa i det gamle stabburet fra 1700-tallet, vegg-i-vegg med hotellet, eller fjordkapellet hvor gjester kan ha blant annet barnedåp eller vigsler.

Skjermbilde 2020-07-18 kl. 18.22.06.png
Den aller beste maten - i de aller fineste opgivelsene

Og dere kan selvsagt være med på omvisning i både museet og kunstgalleriet ved hotellet. Og inne på hotellet finner dere i dag en av Norges største samlinger av nasjonalromantiske kunst på veggene. 
Bestill oppholdet her.

Hustadvika Gjestegård

Skjermbilde 2020-07-18 kl. 18.23.39.png
Velkommen til Hustadvika Gjestegård ved Atlanterhavsvegen i Møre og Romsdal

 Turen går videre mot vest og til Hustadvika Gjestegård ved Atlanterhavsvegen. Den 23. mars 2019 fulgte millioner av mennesker over hele verden den dramatiske redningsoperasjonen da cruiseskipet MS Viking Sky mistet motorkraften i full storm på Hustadvika.
Skipet var få meter fra å gå på grunn og dermed å forårsake det som kunne blitt den største skipskatastrofen i fredstid i Norge. Heldigvis gikk det bra og både alle liv og skipet ble reddet.
Fra vårt vakre Hustadvika Gjestegård kan du se området hvor dramaet pågikk, bare noen hundre meter fra hotelldøra. 
På Hustadvika gjestegård har vi heldigvis fokus på roligere, trygge og trivelige opplevelser - både når dere bor i leilighet eller hytte, spiser i restauranten eller prøver spaanlegget.
Vi gir dere gjerne tips om fine steder å gå herlige turer i nærområdet, enten dere vil gå langs havet eller om dere vil opp i fjellene.

Skjermbilde 2020-07-18 kl. 18.23.13.png
Havutsikten fra Hustadvika gjestegård er uforglemmelig

Tør dere ta et morgenbad i det friske Atlanterhavet? Det kan dere gjøre under trygge forhold på innsiden av den store steinmoloen som skjermer mot storhavet.
Vi skal ta godt vare på dere. Hustadvika gjestegård er et utmerket utgangspunkt også for sykkelturer. Og vi har selvsagt gode parkeringsforhold.
Hustadvika Gjestehavn har i tillegg egen havn for besøkende som kommer sjøvegen.  
For bestilling på Hustadvika Gjestegård les mer her. 

Valldal Fjordhotell

 

Skjermbilde 2020-07-18 kl. 18.20.34.png
Valldal Fjordhotell ligger i fantastiske oppgivelser

Etter en god natts søvn og en herlig frokost med havutsikt går turen sørover forbi Molde, til Åndalsnes og derfra over Trollstigen til Valldal Fjordhotell. Fjordhotellet ligger ved den nasjonale turistveien midt mellom Trollstigen og Geiranger.
Turistbygda Valldal ligger ca 80 km fra både Ålesund og Molde. Her er klimaet perfekt for dyrking og deilige røde og søte jordbær, og dermed også for sommerturisme.
Sjekk inn på vakre Valldal Fjordhotell og føl dere som hjemme, samtidig som våre håndplukkede ansatte tar godt vare på dere.
Dette hotellet ligger i et perfekt område for turer av ulike vanskelighetsgrader. Hotellets ansatte kommer gjerne med turforslag, og dersom dere ønsker guidet tur så sørger vi for at dette skjer ved hjelp av erfarne guider. 

Skjermbilde 2020-07-18 kl. 18.20.11.png
Å våkne opp i disse omgivelsene er en perfekt start på dagen.

Når dere er i Valldal må dere gjerne sette av en dag til å oppleve klatreparken Valldal Aktivitetspark. Dette er parken hvor både store og små koser seg i timevis med lek og utfordringer. Les mer om dette her
For booking av hotellrom - bruk denne siden

Og husk: Alle hotellbookinger bør gjøres direkte til hotellene eller via Classic Norway Hotels nettside.