Norgesferie: I Lofoten kommer de gode opplevelsene som perler på en snor

Dette er drømmeferien - og vi hjelper deg gjerne

26.07.2020
Av: Classic Norway Hotels

Dette er sommeren du bør oppleve Lofoten på den helt spesielle måten.

Lofoten! Bare ordet alene kan skape reiselyst for mange nordmenn. Og vi forstår det godt. For denne vakre delen av landet har alt det nordmenn drømmer om i ferien. Fantastisk natur, kortreist mat i verdensklasse, hyggelig vertskap og deilige overnattingssteder. Vi i Classic Norway Hotels tar gjerne imot deg for å gi deg drømmeferien dere ønsker. La dette bli sommeren da drømmene går i oppfyllelse hos oss i Lofoten.

Skjermbilde 2020-07-26 kl. 10.22.52.png
Gode opplevelser- du finner dem hos oss i Lofoten. Foto: Einar Engdal

Henningsvær

Skjermbilde 2020-07-26 kl. 10.22.19.png
Spør oss. Vi hjelper deg med å finne de opplevelsene som gjør ferien helt perfekt for dere. Velkommen til Henningsvær og Lofoten.

Henningsvær er et av de eldste fiskeværene i Norge, og et av de mest sjarmerende. Henningsvær ligger på de flate øyene Hallandsøy og Heimøy. For nær 90 år siden ble de to øyene koblet sammen med en molo, og dette gjorde at Henningsvær ble svært godt skjermet mot storhavet utenfor. Også i dag er Henningsvær en populær havn for fiskerne i Lofoten samtidig som den er blitt et ettertraktet reisemål for mange tilreisende turister. Det er derfor vi ønsker dere velkommen til oss i Henningsvær Bryggehotell. Parker gjerne bilen før dere kjører inn i selve været, for de trange gatene egner seg absolutt best for fotturer. Det gir der også anledning til å oppdage de fine små butikkene, galleriene og kafeene i Henningsvær. Det som gir Henningsvær det unike innholdet.
En fjelltur til Festvågtinden (541 moh) gir dere en fabelaktig utsikt over hele Henningsvær.
Les mer om Henningsvær her

Nyvågar Rorbuhotell

Skjermbilde 2020-07-26 kl. 10.20.11.png
Velkommen til det gode liv i egne rorbuleiligheter i Nyvågar Rorbuhotell.

Etter gode dager og netter i Henningsvær går reisen videre til Nyvågar Rorbuhotell i Kabelvåg. Her finner dere flotte rorbuleiligheter langs sjøfronten hvor dere kan lage mat selv hvis dere ønsker det. Men mange velger å besøke den ekte Lofotrestauranten i hovedbygget, hvor dere får servert de deiligste lokale rettene som med kortreiste råvarer. Akevittloftet i Nyvågar Rorbuhotell er godkjent av Norske Akevitters Venner som autorisert serveringssted for norske akevitter. Å ta en runde på akevittloftet er som en reise gjennom hele Norge.  Og vil dere ha gode spaopplevelser så er dere komme til rett sted. Nyvågar Rorbuhotell tilbyr nemlig Lofotspa, som både inkluderer massasje/kroppsbehandling, bading i utendørs badestamp og en dukkert i friskt sjøvann. Nyvågar Rorbuhotell er et perfekt utgangspunkt for fotturer både til fjells og langs sjøen.
Les mer om Nyvågar Rorbuhotell og opplevelsene her.

Reine Rorbuer

Skjermbilde 2020-07-26 kl. 10.17.17.png
Drømmereisemålet Reine. Foto: Simon Fraser

Dersom du har sett reklamebilder fra Lofoten så er det svært sannsynlig at bildet er tatt fra fiskeværet Reine i Moskenes kommune, hvor vi ønsker dere velkommen til Reine Rorbuer.

Hvert år tar mange fjellturen opp på Reinebringen, og herfra får dere en utsikt som knapt kan beskrives med ord. Den kan nesten ikke opplevelsene som venter ved vårt vakre og autentiske rorbuanlegg heller. Reine er et lite og svært sjarmerende fiskevær hvor dere raskt finner ro og sjelefred. En rusletur rundt i været, en kaffekopp utendørs mens dere følge fiskebåtene som kommer fra feltet, eller ser havørn og måker oppe på himmelen, er akkurat de opplevelsene mange reiser langt for å oppleve. Og de blir ikke skuffet. Fra Reine Rorbuer er det perfekt for dem som vil være med på padletur med kajakk eller kanskje være med på guidet fototur i Lofoten. Vi hjelper dere selvsagt med dette. Og i restaurant Gammelbua serverer vi naturligvis verdens beste fiskesuppe og mange andre retter med kortreiste råvarer. Alle de håndplukkede ansatte ved Reine Rorbuer gjør sitt ytterste for at forventningene til besøket i Reine skal innfris.
Les mer om opplevelsene som venter her.