Norgesferie: Sommerdrømmer venter i sør

Her er perlestedene som gir dere minner for livet.

09.08.2020
Av: Classic Norway Hotels

For her venter de fineste dagene og kveldene

Statsminister Erna Solberg oppfordret i mai i år alle nordmenn til å velge Norge som sitt ferieland i år. Hundretusener av nordmenn tok oppfordringen på strak arm - og har fått fantastiske opplevelser i belønning. 

Skjermbilde 2020-08-09 kl. 10.04.06.png
Deilige Strand Hotel Fevik og de ansatte her er klar for å gi dere en uforglemmelig opplevelse. Kom til Sørlandet.

Noen reiste til Lofoten og besøkte våre tre perler på en snor. Andre valgte nordvestlandet og øyhopping på Romsdalskysten. Mens andre igjen valgte et eller flere av disse fine stedene i regionen. Vi har noe for en hver smak. Og hele oversikten finner dere her.
Best av alt: Statsministerens oppfordring gjelder fortsatt. Og, vi har noen forslag på steder dere kan reise til både i de siste sommerukene og når sensommeren sakte går over i tidlige høstuker.

Å våkne opp på godset

For de fleste er å eie et gods en fjern barndomsdrøm som aldri gikk i oppfyllelse. Den gang vi drømte at vi var prinser og prinsesser og at livet var å sveve av gårde som i et eventyr. 

Skjermbilde 2020-08-09 kl. 09.17.57.png

Men, vi kan sørge for at drømmen om å våkne opp på et gods går i oppfyllelse. Kom og besøk oss på det vakre Hotel Refsnes Gods på Jeløya utenfor Moss. På østsida av Oslofjorden reiser de to tårnene på Refsnes Gods seg mot himmelen. Den deilige hagen ned mot fjorden åpner seg, og inne i godset finner dere en enorm og unik kunstsamling som gjør at mange av gjestene føler at de bor i et eksklusivt galleri. Edvard Munch var en av gjestene som besøkte Refsnes Gods flere ganger, og derfor er deler av hans kunstskatt samlet her i dag. Restauranten - som serverer de lekreste retter - er selvsagt oppkalt etter Munch.
Visste du forresten at Hotel Refsnes Gods har en av Norges største vinsamling? Her garanterer vi at vi kan tilfredsstille både vinekspertene og nybegynnerne - og alle midt i mellom.

Skjermbilde 2020-08-09 kl. 09.19.08.png
Velkommen til bords hos oss.

Mange tenker kanskje på late dager, fred og ro  og minst mulig aktivitet når man besøker et av våre håndplukkede hotell. Men dersom dere vil benytte dagene til fine fotturer eller sykkelturer så forteller vi dere mer enn gjerne hvor dere bør dra og hva dere bør gjøre. Kanskje vil dere kombinere turen med et besøk til regionens mange kjente gallerier?  Det er mye mer enn 7 gode grunner til å legge ferien til østsiden av Oslofjorden.
Vil dere vite mer om Hotel Refnes Gods, eller bestille opphold hos oss? Gjør det gjerne her, eller kontakt oss direkte for de beste prisene og det perfekte rommet.

Sørlandet venter 

Har dere opplevd Sørlandet tidligere så vet dere hva vi snakker om. Har dere aldri vært her før, så har dere noe av det fineste Norge kan by på i vente. Sørlandet er noe av det vakreste området vi har i Norge. Sørlandet har blant annet disse gode opplevelsene som venter på dere.

Og vi vet hvor dere bør reise akkurat nå: Kom til Strand Hotel Fevik like utenfor Grimstad. Her ligger det som ekspertene omtaler som Sørlandets vakreste hotell. Og vi er naturligvis enig med dem. For Strand Hotel Fevik er det nærmeste dere kommer Middelhavsferie i Norge. Og hvem kan motstå fristelsen av å oppleve dette i år?

Skjermbilde 2020-08-09 kl. 10.04.50.png
La oss servere deg en drøm av en frokost - i herlige omgivelser

Helt siden 1937 har Strand Hotel Fevik fremstått som et eksotisk fristed i skjærgården. Det vakre hotellet har hatt en magisk tiltrekningskraft på mennesker fra fjern og nær i tiår etter tiår. Og flere kjente navn har gjestet hotellet og bidratt til spennende historier siden hotellet åpnet dørene første gang. Forfatteren Roald Dahl var stamgjest i over 30 år sammen med sin Oscar-belønnede kone Patricia Neal. 
Hotellet har i dag 90 rom/leiligheter/suiter med til sammen 270 senger. Hotellrommene i den historiske delen er lyse, moderne og trivelige.
I nybygget er alle rommene individuelt innredet i klassisk New England stil.
Flere av rommene har en nydelig havutsikt, også fra egen balkong. Det er noe helt spesielt med å reise til Sørlandet på denne tiden av året. Stemningen, lyset, menneskene, de varme kveldene, det deilige havet, morild og solnedganger, fugletrekk og soloppganger. 

Skjermbilde 2020-08-09 kl. 10.05.35.png
La oss ta hånd om dere på den beste måten i vårt spaanlegg.

 Flere av butikkene på Sørlandet stenger når vinteren kommer. Det betyr at det er muligheter for et riktig shopping-kupp på denne tiden av året. Vi gir dere gjerne tips om hvor dere bør dra dersom dere vil oppleve andre fantastiske opplevelser når dere besøker oss. 
Å bestille et opphold hos Strand Hotel Fevik kan dere gjør her, eller kontakt oss direkte så skal vi sammen finne det perfekte hotellrommet for dere.

Les om flere fabelaktige reiseopplevelser i Norge på vår reiseblogg her.