Uten jobb? Vi har dette sommerløftet til deg

Nå relansererer vi Sommerløftet

30.03.2021
Av: Classic Norway Hotels

Unik anledning til å oppfylle hotelldrømmen i juni, juli og august

Noe av det fineste med våren er å glede seg til sommeren som snart kommer. Til de deilige sommerdagene med de fine fjellturene, friske badeturene, restaurantbesøkene og en natt eller to på hotell.

Sommerløftet21-1.jpg
Gloppen hotell i Nordfjord ønsker dere velkommen

 
Men de siste månedene har gjort at dette oppleves som en uoppnåelig drøm for mange. Fordi de ble permittert eller oppsagt fra jobbene sine, eller fordi arbeidsplassene av andre grunner forsvant i det som for alle ble det uvirkelige året. Det ønsker vi å gjøre noe med.

Lar flere oppleve drømmen  

For alle vi i Classic Norway Hotels har et ønske om at enda flere enn tidligere skal få anledning til å oppleve våre unike hotell og rorbuanlegg i verdens fineste ferieland. Derfor har vi også i år et sommerløfte til alle dere som har mistet jobben og som føler at drømmen om en hotellferie i sommer er veldig langt unna.

-I fjor sommer lanserte vi Sommerløftet med en unik hotellpakke til mange av de som er hardest rammet av den vanskelige situasjonen også nordmenn hadde havnet i. Sommerløftet ble en gedigen suksess, og tilbakemeldingene fra hundrevis av fornøyde  sommerferiegjester varmet ekstra godt i det som etter hvert skulle bli en særdeles hektisk og fin sommer også i Classic Norway Hotels og norske reiselivsbransje, sier Stephen Meinich-Bache, administrerende direktør i Classic Norway Hotels.

Uten jobb - men ikke uten håp

- Sommerløftet skulle egentlig vært et engangstilbud. Men den vanskelige situasjonen er dessverre ikke over enda, og i løpet av vinteren har ytterligere tusener av nordmenn mistet sine jobber for en kortere eller lengre periode. Noen arbeidsplasser er blitt helt borte.  Og vi at situasjonen for mange i år er minst like vanskelig som den var i fjor. Derfor gjentar vi Sommerløftet. Dette gjør vi for å gi dem som er hardest rammet av den krevende tiden en mulighet til å oppfylle en sommerdrøm. Vi inviterer disse til å bestille Sommerløftetpakken som gir anledning til å bo ved en rekke av av våre utvalgte hotell og rorbuanlegg fra Fevik ved Grimstad i sør til Lofoten i nord.

Sommerløftet21-3.jpg
Mange drømmer om en ferie i Lofoten. Reine Rorbuer (bildet), Nyvågar Rorbuhotell og Henningsvær Bryggehotell tar gjerne i mot dere.

Noe å glede seg til  

I disse dager er Classic Norway Hotels i ferd med å gjøre alle hotell og rorbuhotell klare for nytt storinnrykk i sommermånedene. Flere av hotellene har gjennomgått en omfattende fornying, mens andre har fått et løft som alle trenger foran en ny sesong. 
Og dette gir oss anledning til til å invitere til en ny utgave av det populære «Sommerløftet». Dette gjør vi fordi vi ønsker å mange av de som er permittert eller oppsagt en unik anledning til å oppfylle hotelldrømmen i Norge i juni, juli og august ved en rekke av hotellene våre.
Kampanjen retter seg mot både enkeltpersoner, par og barnefamilier over hele landet.

– Vi ønsker å strekke ut en hånd til mange av dem som kanskje er i ferd med å gi opp sommerferiedrømmen de har sammen med dem de er glade i. Vi ønsker at de skal få drømmene tilbake, og å få noe å glede seg til allerede nå, fortsetter Meinich-Bache.
- Vi gleder oss spesielt til å ta i mot akkurat disse gjestene, til å se barn danse barbeint i sanden og løpe over svabergene, se sommergjester nyte en deilig frokost mens en ny herlig sommerdag venter, og til de får oppleve at en solnedgang ved fjorden eller havet gir minner for livet. 

Gjennom kampanjen gir vi mange en unik mulighet til å oppleve magiske øyeblikk ved en rekke av kjedens hotell fra Fevik i sør til Lofoten i nord, og det skjer til en helt spesiell «sommerløftetpris» (se lenke lenger ned).

Sommerløftet21-4.jpg
Bo herskapelig på Refsnes Gods på Jeløya ved Moss.

 Ny drømmersommer i vente

– Det ble en uforglemmelig og fabelaktig sommer både for de ansatte, for gjestene og for lokalmiljøene i fjor. Vi tror at det kommer til å bli en like fin sommer i år. Og vi ønsker at så mange som mulig, også de som er hardt rammet av koronasituasjonen, skal få oppleve noen magiske drømmedager på våre hotell. Der de sammen kan oppleve den norske sommeren på sitt aller fineste, sier Stephen Meinich-Bache.

Du kan lese mer om Sommerløftet og bestille opphold her.