800 hoteller ...

i over 80 land...

Classic Norway Hotels er medlemmer av hotell alliansen Global Alliance og Private Hotels som består av nesten 800 hoteller i mer enn 80 land. Medlemskapet i GAPH gir Classic Norway Hotels en stor fordel når det kommer til eksponering for det globale markedet og for våre kunder vil det om ikke lenge bli anledning til å være med i et unikt fordelsprogram.

Fellesnevneren for Global Alliance of Private Hotels er god gjestfrihet og et sterkt fokus på kvalitetsopplevelser. Samtidig bestreber organisasjonen seg på å tilby våre internasjonale gjester et utvalg av unike hoteller i naturskjønne omgivelser, som kultiverer deres individuelle historie og som uttrykker kulturen i det gitte landet.

Hvert medlem deltar i det globale kvalitetsprogrammet ved å godta indekseringen av hvert av hotellene. Et uavhengig selskap utsteder en rangering for hvert hotell basert på kvaliteten kundene opplever på alle online gjennomgangsportaler. Det gis en global poengsum for at GAPH skal sertifisere vår allianse som den mest pålitelige.

Alene går vi raskere, sammen går vi lenger