ASURE Accommodation Group i New Zealand

Opplev fantastisk gjestfrihet i New Zealand

ASURE Accommodation Group består av mer enn 40 eiendommer i hele New Zealand. Velg mellom våre moteller, leiligheter, motellvertshus og lodger av riktig kvalitet og til rimelige priser i hele New Zealand.

ASURE Accommodation Group ble opprettet av en rekke lidenskapelige hotelleverandører som ønsket å bli med andre likesinnede verter for å sikre gjestene stor gjestfrihet i hele New Zealand. I sann New Zealand-ånd ble ASURE-gruppen bygget på solide verdier og fortsetter å omfavne kvalitet uavhengig eide og drevne eiendommer med virkelig hjelpsomme og vennlige verter. 

På nettstedet ASURESTAY.com har gjestene muligheten til å sjekke inn online før ankomst. Dermed kan den sosiale avstanden opprettholdes og papirene og formalitetene i resepsjonen minimeres eller elimineres, og baner en rask vei til døren til det bookede hotellet eller leiligheten din.

Ekte New Zealand-gjestfrihet 

  • ASURE-vertene dine ønsker deg velkommen til å oppleve deres sanne New Zealand-gjestfrihet sammen med deres optimistiske "kan-gjøre" -holdning.
  • Alle ASURE-eiendommer er utstyrt med kjøkken, bad og vaskerom, og noen steder er det tilgang til boblebad, sykkelutleie og lagring, svømmebasseng, svømming spa og restauranter. Våre partnere er også glade for å komme med anbefalinger til restauranter i området.
  • Du kan ordne hele turen uten provisjonsgebyr på ASURESTAY.com.
  • ASURE-vertene dine liker å dele sin kunnskap om de mange aktivitetene i området deres, og de vil gjerne arrangere dem for deg.
  • ASURE-vertene dine hjelper deg også gjerne med å planlegge reiseruten din, og tilbyr også gratis "forhåndsbestilling" for deg på alle andre ASURE-steder i New Zealand.
  • ASURE-gruppen har utviklet en miljøpolitikk basert på en sterk forpliktelse til å forbedre miljøprestasjonen.
  • ASURE Group overholder helse- og sikkerhetsprosedyrer.
  • Å være med ASURE ‘Your Comfort is ASUREd’.

Les mer om ASURE Accommodation Group og se vårt utvalg av eiendommer - besøk https://www.asurestay.com/