Golden Chain i Australien og Indonesien

Opplev Australia, Sør-Stillehavet og Indonesia

Du finner individuelt eide hoteller fra Australia gjennom Sør-Stillehavet og i Indonesia. Ingen andre dekker bedre enn Golden Chain i denne delen av verden.

 

Golden Chain er mer enn 250 individuelt eide hoteller fra Australia til New Zealand gjennom Sør-Stillehavet og i Indonesia. Ingen andre dekker bedre enn Golden Chain i denne delen av verden.

På Golden Chain eies alle hotellene av uavhengige eiere som er dedikerte og lidenskapelige om hotellene sine og vil tilby fasiliteter av høy kvalitet, gjestfrihet og en enestående service.

På Golden Chain-hotellene kan gjestene alltid forvente en enestående og engasjert service, hvor du er garantert en varm velkomst. Eierne av hotellene ønsker og er stolte av å fortelle sine gjester om lokalsamfunnet, gi innsidertips og fortelle hvilke opplevelser de synes er verdt å oppleve - dette betyr at gjestene har muligheten til å slappe av og nyte ferien.

I Golden Chain kan gjestene alltid være sikre på å støtte et selskap som støtter landet Australia og dets folk, ettersom fortjenesten fra organisasjonen går tilbake til medlemmene, som er hotellene spredt over Australia.

Mens Golden Chain setter stor pris på å være en ledende australsk hotellkjede, er det viktig å opprettholde en høy og vedvarende servicestandard og hoteller som har stjerner fra middels til høy rangering. Du kan alltid forvente en unik opplevelse på Golden Chain, uansett om du velger i den australske villmarken eller i det frodige Bali, vil du oppleve fantastiske og fantastiske destinasjoner, mennesker og hoteller. 

Les mer om Golden Chain her...