Hôtels de Charme & de Caractère i Frankrike

Opplevelser i Frankrike og mange andre land

En verdensomspennende samling av kvalitetshoteller med atmosfære og tilstedeværelse. Hoteller primært i Frankrike, men også i mer enn 60 andre land.

 

Charme & Caractère-hotell finnes i mer enn 60 land og på alle verdensdeler. Du finner dem i store byer, landsbyer, på landsbygda, i fjellene, ved sjøkanten, i skogene, på hektiske turiststeder eller på de mest isolerte stedene ved verdens ende.

De har hotell på påskeøya, i Upper Everest, i sentrum av Paris, i Singapore, i St. Petersburg, i New York, på en hjerteformet øy i Indonesia, i Nord-Finland - eller i Japan ...

De inneholder mange kulturer, mange språk og deres tilstedeværelse på alle kontinenter betyr at solen alltid skinner på et av hotellene deres.

Som gjest er du alltid trygg på å bo på et utmerket hotell som setter kvalitet, service og vennlighet høyt. Hotellutvalget deres er strengt, og i tillegg til eget valg og kontroll, lytter de også til gjesteanmeldelser.

Hotellene i Charme & Caractère Hotels 'utvalg er de beste i sin klasse og region, og de må fortsette å være dette for å være en del av kjeden.

Charme & Caractère Hotels er stolte av sitt utvalg og gjør sitt beste for å finne de vakreste husene mens de unngår elitisme. De velger hotell med både 5 stjerner - og ingen stjerner. Det er slik de får et stort utvalg av alle kategorier.

Vi tror at vi alle er på forskjellige stadier i livet og leter etter forskjellige typer hoteller. Derfor ønsker vi å tilby fasiliteter for hver lommebok i alle kategorier. Men alltid bare det beste.

Les mer om Charme & Caractère Hotels her...