Naturidyll Hotels

i Østerrike

De familieeide hotellene i Østerrike og Syd-Tirol ligger i hjertet av uberørt natur og er forpliktet til bærekraft og miljø. Les mer om Naturidyll Hotels.

Ta en pause som bare er idyllisk. Naturidyll er en sammenslutning av uavhengige, familiedrevne hoteller, som alle deler de samme verdiene og ideene. Hvert eneste hotell ligger i landlige omgivelser, i hjertet av naturen, omgitt av uforglemmelige landskap som innsjøer eller fjell. Naturen venter på deg rett utenfor hotelldøren. Hvis du liker utendørsaktiviteter som fotturer, sykling, ski eller snowboard - og du vil føle en dyp fusjon med naturen, er Naturidyll Hotels akkurat det du leter etter. Bli kjent med de forskjellige områdene i Østerrike - de hjelper deg gjerne med å planlegge fritidsaktivitetene dine.

Områdene der hotellene deres ligger er også viktige leverandører av sertifiserte kvalitetsprodukter, dyrket av lokale bønder. De fleste Naturidyll-verter dyrker til og med sin egen frukt, grønnsaker og urter og tilbyr hageturer og kurs i dyrking av egen frukt og grønnsaker.

De vil at du skal føle deg velkommen, og tjenesten deres er derfor ikke bare personlig, men også med kjærlig oppmerksomhet. Alle Naturidyll-hotell har de samme verdiene og idealene, men hvert Naturidyll-hotell er unikt, og du kan føle at familien som driver hotellet gjør det med hjerte og sjel. Hotellets eiere liker også å tilbringe tid med sine gjester, og du kan ta dem med på en tur eller skitur, og om kvelden kan du nyte en koselig samling med snaps eller et glass vin rundt bålet med tradisjonell musikk og lek.

Enten du vil ta med deg hunden din (hunder er velkomne på alle Naturidyll-hoteller) - enten du vil nyte litt kvalitetstid med din kjære - eller tilbringe en uforglemmelig ferie i naturen med hele familien - så kan Naturidyll-hoteller tilby deg akkurat det du ønsker.

Les mer om Naturidyll Hotels her...