Petit Hotels i Sverige

Alle med et stort hjerte

Petit Hotel er en sammenslutning av små, privateide hoteller i Sverige. De ligger i rolige og vakre omgivelser på landsbygda.

Petit Hotel inkluderer mange av Sveriges fineste, små hoteller. De fleste av dem ligger på landsbygda i vakre, rolige omgivelser. Krystallklare innsjøer, elver og skoger - samt golfbaner og kulturelle arrangementer i nærheten - gir alt sammen en uforglemmelig opplevelse for deg som gjest.

Med stilige og komfortable rom og veldig kreative kjøkken med gastronomiske menyer, ofte basert på ferske lokale og organiske ingredienser, tilbyr hotellene glede for både kropp og sjel. Av praktiske årsaker er det få av hotellene som ligger strategisk i sentrum.

Elsker du god mat? Eller kanskje det er du som liker mest å sitte og nyte en god middag som lar deg sakte slappe av i selskap med gode venner eller din kjære?

Kanskje det er derfor du er interessert i et Petit-hotell? Der opplevelser etterlater gode minner - den knitrende ilden i peisen en kald kveld - eller de stille øyeblikkene på hotellterrassen i den varme gløden av solnedgangen. Dette er øyeblikk som gjør livet lettere. Øyeblikk på et Petit-hotell.

Les mer om Petit Hotels her...

Petit Hotels - Garpenbergs Herrgård

Petit Hotels - Garpenbergs Herrgård kveldssalongen- opprinnelig.jpg