Ringhotels i Tyskland

Nyt følelsen av å være hjemme

Alle privateide tre- og firestjerners Ringhotels skjemmer bort deg med fantastisk regional mat, personlig service og lokal kunnskap.

Hvis du kommer til Tyskland, kan du forvente deg alle bekvemmelighetene du vil sette pris på: individuelle hoteller med familieatmosfære, personlig service, autentiske lokale omgivelser og en utmerket mat med sesongens råvarer og lokale produkter. Hvert Ringhotel har sin egen historie å fortelle, og hver region presenterer et vell av sjarmerende funksjoner som bare venter på å bli oppdaget.

Ringhotels tilbyr høytstående 3-stjerners og 4-stjerners hoteller over hele Tyskland - hvert hotell med sin egen karakter. De fleste er familiedrevne hoteller og inkluderer profesjonelle konferansehoteller, samt koselige feriehoteller, moderne spa-oaser samt byhoteller. Ringhotels tilbyr også en rekke historiske slott og herregårder, som markedsføres under navnet "German Castles".

Enten du vil være på en aktiv ferie på sykkel eller til fots, vil du slappe av med dine nærmeste - eller bare nyte en eksklusiv middag i en av de utmerkede restaurantene. Nyt den hjemmekoselige atmosfæren på hotellene deres - fra Alpene til Nordsjøen - over hele Tyskland.

Organisasjonen Ringhotels e.V. ble etablert 25. januar 1973. Hovedformålet var å finne et alternativ til de store, internasjonale hotellkjedene som allerede var på det tyske markedet. I 45 år har Ringhotels verter gledet seg til å skjemme bort deg med følelsen av en hjemmekoselig atmosfære på sitt aller beste.

RH_Logo Claim.png

Les mer om Ringhotels her...