Klare for julebord? Vi gir dere hele hotellet

ta kontakt med oss

Den store julebordsesongen står for døren. Den hyggelige tida som er best sammen med dem vi er glad i og stolte av. Nå har vi gode nyheter til dere. Hos oss i Classic Norway Hotels kan dere få hele hotellet alene dersom dere er minimum 30 personer.
Ta direkte kontakt med oss så finner vi sammen frem til det hotellet som kan passe for dere

Vi legger til rette for den gode opplevelsen

Vi vet at nøkkelen til suksessen handler om de små detaljene. Derfor vil våre vertskap og våre kokker og servitører legge til rette slik at julebordet og arrangementet blir minst like bra som dere ønsker – ja, gjerne enda litt bedre. Vi samarbeider om hvordan dere ønsker det, og sørger for at dere får den perfekte opplevelsen slik dere håper på og fortjener – enkelt og greit.

Vi skaper magiske øyeblikk


Vi har løsningen for dere

Vi kan nemlig finne en tryggest mulig løsning for dere, der alle smittevernhensyn er ivaretatt. Både de som myndigheten råder oss alle til å følge, og i tillegg de regler og rutiner som de ulike bedriftene og arrangørene ønsker å legge vekt på. Vi legger planer sammen med dere, og sørger for at alt legges til rette for et perfekt arrangement. Flere av hotellene våre kan ta imot større grupper samtidig som det er god plass og trygg avstand gjennom hele arrangementet. Deres sikkerhet er vår styrke og ansvar.