Jobb hos oss

Ekte norske hotellopplevelser

Classic Norway Hotels er en hotellkjede bestående av noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer. Vi har 16 hoteller fra Lofoten i nord til Fevik i Sør. Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere.

Send oss gjerne din CV til soknad@classicnorway.no

Kjøkkensjef søkes

til Strand Hotel Fevik

Vi søker en tydelig, strukturert og energisk kjøkkensjef ved Strand Hotel Fevik. Vi søker deg som brenner for ditt fag, og som ønsker å utvikle et allerede godt innarbeidet konsept til nye høyder, og sammen med ditt team ha gjesten i fokus og skape magiske opplevelser for våre gjester slik at de ønsker å komme igjen og igjen! Vi ser etter deg som evner å motivere og inspirere. Du har et glødende engasjement, er faglig dyktig og er opptatt av å levere matopplevelser av høy kvalitet.

Les mer

Food & Beverage Manager

søkes til Hotell Refsnes Gods

Vi søker en dynamisk og samlende leder til å videreutvikle Hotell Refsnes Gods som ett ledende mat og vinhus med fokus på kortreist lokalmat og gode opplevelser. Vi søker deg som brenner for å drifte og levere kvalitet til gjestene. Du må ha grunnleggende forståelse for dynamikken i ett fullservice hotell. Du er en lagspiller som elsker å snakke med gjestene samtidig som du drives av å utvikle dine ansatte.

Les mer

Søker båtførere, Håholmen

ved Atlanterhavsveien...

Håholmen Havstuer er et særegent hotell som ligger flott plassert på en egen øy ved Atlanterhavsveien i Averøy kommune. Håholmen Havstuer har egne båter for å frakte gjester og ansatte fra Atlanterhavsveien til Håholmen. Vi jobber i hovedsak med spennende grupper fra norsk og utenlandsk næringsliv som ønsker et sted for å bygge og styrke gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og egne ansatte. I sommersesongen er det norske og utenlandske turister som utgjør den største kundegruppen

Les mer

Kjøkkensjef, Henningsvær Bryggehotell

Lofoten

Midt på bryggekanten i Lofotens største og mest aktive fiskevær, ligger Henningsvær Bryggehotell med en enestående utsikt over havet, havna og landemerket Vågakallen. Vi har pr i dag 30 dobbeltrom, møterom samt restaurant. Med fersk fisk rett utenfor vinduet, levert rett på bryggekanten, er det bare fantasien som setter grenser for våre lokale råvarer. Henningsvær Bryggehotell står foran en større hotellutvidelse i nærmeste fremtid. Vi øker kapasiteten fra 30 til 68 rom – suiter/rorbuer.

Les mer