Jobb hos oss

Ekte norske hotellopplevelser

Classic Norway Hotels er en hotellkjede bestående av noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer. Vi har 16 hoteller fra Lofoten i nord til Fevik i Sør. Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere.

Send oss gjerne din CV til soknad@classicnorway.no

Hotelldirektør på Nyvågar Rorbuhotell

Vakre Lofoten søker deg!

Nyvågar Rorbuhotell ligger idyllisk til ved Lofothavet, på det historisk viktige området Storvågan. Her har vi 30 komfortable og romslige rorbuer med sengeplass til 120 personer. Hotellet har restaurant kapasitet til 70 gjester, et festlokale som rommer 120 gjester og Akevittloftet som har en av verdens største akevittsamlinger. I tillegg har vi badestamper, badstu og rikelig tilgang med bading fra kaikanten.

Les mer

Restaurantsjef søkes til Gloppen Hotell

Med hjerte for lokalmat og god vin i Nordfjord!

Gloppen Hotell har tradisjoner tilbake til 1829. Hotellet ligg i Nordfjord i hjertet av Fjord Norge og er kjent for vår prisvinnende lokalmat, store aktivitetstilbud og laksefiske. Hotellet er i stadig utvikling og vi søker etter en ny, motivert ansatt som vil være med i et dynamisk, ungt og utviklingsorientert team. Gloppen Hotell eies og drives av Classic Norway Hotels.

Les mer

Henningsvær Bryggehotell søker sommerpersonale

Kom og tilbring sommeren i Norges kuleste sted, Henningsvær!

Restauranten vår, Den Blå Fisk, er en intim restaurant med den flotteste beliggenheten i Henningsvær med fantastisk utsikt over havna. Vi søker etter sesongansatte til frokost og kveldsservering.
Liker du å stå opp tidlig og vil sørge for at våre gjestene får en god frokost og en fin start på dagen? Eller er du en en dyktig, erfaren servitør med kunnskap og interesse for vin? Så sende oss en søknad og tilbring sommeren i Henningsvær

Les mer

Søker båtførere, Håholmen

ved Atlanterhavsveien...

Håholmen Havstuer er et særegent hotell som ligger flott plassert på en egen øy ved Atlanterhavsveien i Averøy kommune. Håholmen Havstuer har egne båter for å frakte gjester og ansatte fra Atlanterhavsveien til Håholmen. Vi jobber i hovedsak med spennende grupper fra norsk og utenlandsk næringsliv som ønsker et sted for å bygge og styrke gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og egne ansatte. I sommersesongen er det norske og utenlandske turister som utgjør den største kundegruppen

Les mer