Jobb hos oss

Ekte norske hotellopplevelser

Classic Norway Hotels er en hotellkjede bestående av noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer. Vi har 16 hoteller fra Lofoten i nord til Fevik i Sør. Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere.

Send oss gjerne din CV til soknad@classicnorway.no

Vaktmester i deltidsstilling - på hotellet i Henningsvær

er du teknisk, kreativ og hendig

Som vaktmester er du ansvarlig for hotellets bryggemasse. Du gjør mindre vedlikehold selv og planlegger større vedlikehold sammen med eiendomsavdelingen og lokale entreprenører. Du har koll på og sjekker de forskjellige systemene på hotellet og sørger for at alt er i god stand. I tillegg er du ansvarlig for hotellets utearealer og sørger for at alt er fint og tilgjengelig hele året. Du jobber tett med hotellsjefen og renhold for å sikre at hotellet alltid er i topp stand.

Les mer

Kjøkkensjef til Henningsvær Bryggehotell

som skaper spennende menyer

Restauranten vår, Den Blå Fisk, leverer mat av høy kvalitet i fantastiske omgivelser, og vi leter nå etter deg som kan være med og ta oss til nye høyder. Vi leter etter en kjøkkensjef som er kreativ og innovativ, som liker å jobbe med lokale råvarer og ønsker å levere en matopplevelse på høyt nivå. I høysesongen serverer vi stort sett individuelle gjester, a-la-carte eller faste menyer, og utenom høysesongen serverer vi mest grupper og selskap.

Les mer

Kjøkkensjef søkes til Ramme fjordhotell

Restauranten er debio gull-sertifisert

I disse dager åpner kanskje Norges mest spektakulære hotell og vi ser at vi må utvide hotellets stab.
Som kjøkkensjef på Ramme fjordhotell må du være genuint interessert i naturlig, bærekraftig og næringsrike råvarer. Menyene vil variere etter sesong og hva som kan høstes på gården. Vi er svært stolte av å holde Debios gullstandard, som krever at minst 90 % av råvarene er økologiske.

Les mer

Søker båtførere, Håholmen

ved Atlanterhavsveien...

Håholmen Havstuer er et særegent hotell som ligger flott plassert på en egen øy ved Atlanterhavsveien i Averøy kommune. Håholmen Havstuer har egne båter for å frakte gjester og ansatte fra Atlanterhavsveien til Håholmen. Vi jobber i hovedsak med spennende grupper fra norsk og utenlandsk næringsliv som ønsker et sted for å bygge og styrke gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og egne ansatte. I sommersesongen er det norske og utenlandske turister som utgjør den største kundegruppen

Les mer