Food & Beverage Manager

søkes til Hotell Refsnes Gods

Vi søker en dynamisk og samlende leder til å videreutvikle Hotell Refsnes Gods som ett ledende mat og vinhus med fokus på kortreist lokalmat og gode opplevelser. Vi søker deg som brenner for å drifte og levere kvalitet til gjestene. Du må ha grunnleggende forståelse for dynamikken i ett fullservice hotell. Du er en lagspiller som elsker å snakke med gjestene samtidig som du drives av å utvikle dine ansatte.

Vi tilbyr:

  • En spennende lederstilling i ett hotell med mye historie.
  • Jobbe i en spennende hotellkjede i utvikling og vekst (Classic Norway Hotels)
  • En av Norges beste vinkjellere
  • Muligheten for å være med å videreutvikle Hotell Refsnes Gods sitt mat og vinkonsept
  • Ferie avvikles i jul og påske, resterende ferie avvikles etter behov
  • Lønn etter avtale og kvalifikasjoner 

Om deg:

  • Ledererfaring fra hotell og/eller restaurant
  • Du har ambisjoner og greier å få andre med på reisen
  • Gjennomføringsevne og tydelig ledelse kombinert med godt lagspill
  • Utdanning innen hotellfag, ledelse/økonomi
  • Stor interesse og kunnskap om vin
  • Evne til å spisse mat-/losjikonseptet til et nytt/høyere nivå
  • Brenner for å skape gode gjesteopplevelser og business
  • Du mestrer norsk, dansk eller svensk svært godt muntlig og skriftlig
  • Mestrer engelsk på ett godt nivå både skriftlig og muntlig 

Oppgaver tilhørende stillingen:

  • Personalansvar for kjøkken og servering
  • Være restaurantens ansikt utad og sørge for at gjestene møtes med en god opplevelse
  • Motivere og følge opp medarbeidere – være en tilstedeværende leder for de ansatte og sørge for at gode rutiner er på plass og blir fulgt.
  • Varebestilling, lagerkontroll og menyarbeid
  • Rullerende Weekendansvar for hele hotellet

 

Har du spørsmål om stillingen så ta kontakt med

Kim Nyheim

Hotelldirektør

Mobil 464 27 157
E-post: kim.nyheim@refsnesgods.no


F_K_011 - opprinnelig størrelse.jpg