Håholmen og Hustadvika søker kjøkkensjef

Hotellene ligger "midt i matfatet", ved sjøkanten

Vi søker deg som er lidenskapelig opptatt av å skape gode matopplevelser. Både Håholmen og Hustadvika Gjestegård skal ansette kjøkkensjef. Felles for begge hotell er fokus på bærekraft og kortreiste råvarer med unik kvalitet

Dette er deg:

  • Fagbrev og erfaring fra hotell og restaurant
  • Erfaring som kjøkkensjef eller souschef
  • Fleksibel og løsningsorientert
  • Kreativ
  • God på planlegging og gjennomføring
  • Kan identifisere deg med menybegrep som; fra hode til hale og lokalmat

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig drift av kjøkkenet
  • Personalansvar for øvrig kjøkkenpersonell
  • Lage meny i forhold til sesongvariasjoner
  • Bruk og kjennskap til lokale råvarer
  • Økonomisk forståelse i forhold til kjøkkenøkonomi, varekost, kalkyler og innkjøp


Vår visjon er å gi deg en helhetlig opplevelse, fra overnatting til bespisning og aktiviteter. Hotellene ligger i det vi anser som "midt i matfatet", altså i sjøkanten. Håholmen ligger på en øy, mens Hustadvika ligger på fastlandet. Det er kun 15 minutters kjøretur mellom hotellene. Vi legger vekt på mat, aktiviteter og naturopplevelse.
Håholmen har 46 rom omhyggelig innredet med høy standard. Hustadvika Gjestegård gjennomgår omfattende renovering i vinter og konseptualiseres til Havhotell våren 2022. Hustadvika har 16 hotellrom, samt 13 sjøhus.
Felles for stedene er at gjesten skal kunne spise kortreist, sesong –og tradisjonsbasert mat. Det blir servert 3- og 5-retters menyer med kjøtt, fisk og rikholdig grønnsaker.


Om stillingene

  • Arbeidsgiver: Håholmen Havstuer og Hustadvika Gjestegård
  • Stillingstittel: Kjøkkensjef
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast

Send din søknad med cv til Ketil Jentoft


Ketil Jentoft

Hotelldirektør

Mob. 404 81 208 | ketil@haholmen.no