Kjøkkensjef, Ramme fjordhotell

Norges mest eventyrlige hotell?

Vår visjon er å gi deg en helhetlig opplevelse, fra overnatting til bespisning og kulturaktiviteter. Hotellet ligger midt på gården i et miljø med frukttrær, jorder, drivhus, fjøs, stall og diverse husdyr rundt. Vi legger vekt på mat, kultur og naturopplevelse. Ramme fjordhotell har 42 rom omhyggelig innredet med høy standard. Utsikten fra hotellrommene er til gården og landskapet mot fjorden. Her vil gjesten kunne spise kortreist, sesong –og tradisjonsbasert mat. Det blir servert balanserte retter med kjøtt, fisk og rikholdig grønnsaker. Maten er økologisk til Debio gullstandard.

Vi kan tilby:

  • Et godt arbeidsmiljø med kunnskapsrike og engasjerte kollegaer
  • Karrieremuligheter i et av Norges mest spennende hotellkonsept 
  • Konkurransedyktig betingelser for rette vedkommende.

Dette er deg:

  • Fagbrev og minimum 5 års erfaring fra hotell og restaurant
  • Erfaring som kjøkkensjef
  • Fleksibel og løsningsorientert
  • Kreativ
  • God på planlegging og gjennomføring

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig drift av kjøkkenet
  • Personalansvar for øvrig kjøkkenspersonell
  • Lage meny i forhold til sesongvariasjoner
  • Minimum 90% av all mat og drikke skal være økologisk (Debio Gull)
  • Bruk og kjennskap til lokale råvarere
  • Økonomisk forståelse i forhold til kjøkkenøkonomi, varekost, kalkyler og innkjøp
Arbeidsgiver: Ramme fjordhotell by Classic Norway Hotels
Adresse: Rammevegen 90, 1545 Hvitsten
Stillingstittel: Kjøkkensjef på Ramme fjordhotell
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

For ytterligere informasjon ta kontakt med: 

Sabina Widenqvist

Hotelldirektør 


Ramme fjordhotell

Mob. 968 84 040