Kjøkkensjef søkes til Ramme fjordhotell

Restauranten er debio gull-sertifisert

I disse dager åpner kanskje Norges mest spektakulære hotell og vi ser at vi må utvide hotellets stab.
Som kjøkkensjef på Ramme fjordhotell må du være genuint interessert i naturlig, bærekraftig og næringsrike råvarer. Menyene vil variere etter sesong og hva som kan høstes på gården. Vi er svært stolte av å holde Debios gullstandard, som krever at minst 90 % av råvarene er økologiske.

Vi kan tilby:

  • Et godt arbeidsmiljø med kunnskapsrike og engasjerte kollegaer
  • Karrieremuligheter i et av Norges mest spennende hotellkonsept 
  • Konkurransedyktig betingelser for rette vedkommende.

 

Dette er deg:

  • Fagbrev og erfaring fra hotell og restaurant
  • Erfaring som kjøkkensjef eller souschef
  • Fleksibel og løsningsorientert
  • Kreativ
  • God på planlegging og gjennomføring

 

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig drift av kjøkkenet
  • Personalansvar for øvrig kjøkkenpersonell
  • Lage meny i forhold til sesongvariasjoner
  • Minimum 90% av all mat og drikke skal være økologisk (Debio Gull)
  • Bruk og kjennskap til lokale råvarer
  • Økonomisk forståelse i forhold til kjøkkenøkonomi, varekost, kalkyler og innkjøp

Litt om Ramme fjordhotell

Hotellet har 42 gjesterom, fordelt på to bygger, Herberget og Brenneriet. Suite og rom har høy standard med stor vekt på detaljer og utforming av interiøret. Rommene er historisk innredet med antikviteter.

Ramme Kro & Restaurant

Her serveres retter som er naturlig, bærekraftig og næringsrike. Menyen vil variere etter sesong og hva som kan høstes på gården. Her er avstanden kort fra jord til bord. Vi er svært stolte av å holde Debios gullstandard, som krever at minst 90 % av råvarene er økologiske.

I Ramme kafé & gårdsbutikk

Her kan du kjøpe Ramme gårds økologiske grønnsaker og frukt. Utvalget vil variere i henhold til sesong.


For mer informasjon om stillingen ta kontakt:

Kim Nyheim Ragnarsson

Mob. 464 27 157 | kim.nyheim@refsnesgods.no